View Full Version : Maciek z Klanu przeciwko ACTA!
http://www.youtube.com/watch?v=RGSC9LmX_oY
Misia <3
23-01-2012, 04:37
XD dobre, pewnie większosc z dzieci bez dostepu do wiekszosci portali itp, tak zrobi XD <hahaha>
Sie Maciek wku****!!
Arcano Druid
23-01-2012, 08:54
A co sie sie stao ?!
ACTA a co ku**a !!!
Macieek pogromca :D!
No cóż, Maciek się wkurwił ;X
Ależ się chłopak zdenerwował XD
jak mnie to wku:mad:wia , jeden wrzucił taki filmik i już wszyscy copytight i wrzucają przerobione albo remixują.Później takie dziecko się jara ze ma ileś tam "k" wyświetleń.
Tricolore
23-01-2012, 16:00
Drah by takiego czegoś nie zrobił ,bo to przeciez non skill i kserówka... wszystko ukradnie.
Drahu powiem ci tyle ,że powinieneś dostać indywidualną ACTA SOPA I PIPA za kradziesz tych wszystkich filmów na yt.
#filmik fajny ale nie draha
-c..c..c..co się stało?
-ACTA KUR**
Zajebiste xDD _/
Sorc Aka Siochacz
23-01-2012, 18:16
Wlaśnie to leci na TVP1 beka z niego na full'a xD
@Down
Yebnij sobie o ściane głową lub wypij browara może się uspokoisz czarna owco.
Pospek^^
23-01-2012, 23:43
Wlaśnie to leci na TVP1 beka z niego na full'a xD
Z kogo beka ciamajdo życiowa?
Fajnie robic sobie beke z niewinnego chlopaka? Zebyscie mieli taka osobe w rodzinie i wasze dzieci takie byly, bedziecie mieli beke :)
Kowal'4.0
24-01-2012, 00:00
Twój koleszka z szczecina?
24-01-2012, 01:32
XDDD Maciuś się zdenerwował, bo z koleżanką piekną nie mógł porozmawiać :mad:
Twój koleszka z szczecina?
Nie, to twój były tłusta locho.
Wykladam na ciebie przyslowiowa lache
Jesteś moim fanem, uczysz się moich tekstów na pamięć.
Kowal'4.0
24-01-2012, 15:29
Nie, to twój były tłusta locho.
Jesteś moim fanem, uczysz się moich tekstów na pamięć.
No i widzisz znowu zle interpretujesz :( jeszcze sie nie nauczyles ze sie z ciebie smieje?? No tak jak sie mogles nauczyc skoro jestes tempym pustakiem ehhh...
Idz strzel focie przed lustrem, postaw wloski na zelu i udawaj rapera :D
@Edit
Tak apropos twojego rzekomego filmiku :)
http://bebzol.com/pl/Maciek-vs-ACTA.51669.html TU NA BEBZOLU
http://www.youtube.com/watch?v=Bxoq8Q6ktdg& TU NA YOUTUBE :)
Kopiuj dalej lamusie :D
Chuj was to powinno interesować czy jest to skopiowane czy też nie, wyjebane mam na opinie zajebanych mułem tibijczyków ;D którym w realu mógłbym z powodzeniem naszczać na mordę a oni nawet nie podjęli by jakichkolwiek kroków by temu zapobiec (tak Kowalus kieruje to między innymi do ciebie śmieciu). Ogólnie beka z was od ok.7 lat jest nadal taka sama jak była na początku. PS, każdy inteligentny wie, że ten filmik nie jest mojego autorstwa a spinacie się tutaj jakbyście co najmniej Amerykę odkryli. Chuj na was kładę. Skopiujcie sobie filmik i wpierdolcie do siebie profil - jeżeli osiągnięcie w ten sposób taką liczbę wyświetleń jak ja (584946 (https://www.youtube.com/watch?v=YbebcD2jXGY&list=PLE95E6157CAF931B2&index=2&feature=plpp_video)) to będziemy mogli porozmawiać, nawet 1/50 byście z tego nie osiągnęli, więc wypierdalać i zamykać ryje szczury tibijskie.
PS, dostane warna, bana (koło chuja mi to lata) i tak sobie go ściągnę bez najmniejszego problemu, dziękuję za uwagę buraku.
Kowal'4.0
25-01-2012, 10:19
hahahaaha jak sie oburzył to jest piekne! Po to własnie sie do ciebie spinam zeby sobie poprawic humor twoimi pustymi odpowiedziami :) jestes psychiczny w co drugim poscie piszesz jakbys to kazdemu nie wpierdolil ciagle sie czyms chwalisz a jak widzialem twoje kluczowe walki w mma to mi sie smiac chcialo jak wachasz jak kundel dupe przeciwnika hahha. Nawet nie wiadomo czy to twoje walki bo jak kazdy wie lubisz sciemniac nie wiem czy to objaw tego ze w realu cie nikt nie lubi czy moze schizofremi :D
Zauważyłem pewne podobieństwo między naszym kochanym GERARDEM LEŚNIEWSKI a innymi pajacami internetowymi typu: Lech Roch Pawlak, Gracjan Roztocki, Luntki i inne gady. Oni też na siłę chcą być fajni choć wiedzą, że są głąbami. Zauważyłem, że oni też są ukarani przez los śmiesznym imieniem XD. Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem. Tak, że Gerardku pora skonczyć swoje akcje dodające ci zajebistości niestety tylko w twoim mniemaniu. Pozdrawiam środkowym palcem.
Idz strzel focie przed lustrem, postaw wloski na zelu i udawaj rapera [2].
@Top
Filmik nie śmieszny.
#Topic
Przez cweli waszego pokroju ten filmik ma już przeszło 7,5k wyświetleń, dzięki.
Zauważyłem pewne podobieństwo między naszym kochanym GERARDEM LEŚNIEWSKI a innymi pajacami internetowymi typu: Lech Roch Pawlak, Gracjan Roztocki, Luntki i inne gady. Oni też na siłę chcą być fajni choć wiedzą, że są głąbami. Zauważyłem, że oni też są ukarani przez los śmiesznym imieniem XD. Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem. Tak, że Gerardku pora skonczyć swoje akcje dodające ci zajebistości niestety tylko w twoim mniemaniu. Pozdrawiam środkowym palcem.
Idz strzel focie przed lustrem, postaw wloski na zelu i udawaj rapera [2].
@Top
Filmik nie śmieszny.
Dla ciebie PAN GERARD LEŚNIEWSKI. Zamiast pierdolić o mnie jakieś bzdury to wstaw swoje dane personalne, zdjęcie (cokolwiek) uwierz, że będzie o wiele większy ubaw cweliku. Moja zajebistość osiągnęła ostatni level, większego już nie będzie. Pozdrawiam sterczącym kutasem próbując wycelować ci cumshota pomiędzy oczy. Zbijam pjony z twoimi ulubionymi raperami, tobie pozostaje posłuchać ich w winampie, ewentualnie odpalić klip na YouTubie.
hahahaaha jak sie oburzył to jest piekne! Po to własnie sie do ciebie spinam zeby sobie poprawic humor twoimi pustymi odpowiedziami :) jestes psychiczny w co drugim poscie piszesz jakbys to kazdemu nie wpierdolil ciagle sie czyms chwalisz a jak widzialem twoje kluczowe walki w mma to mi sie smiac chcialo jak wachasz jak kundel dupe przeciwnika hahha. Nawet nie wiadomo czy to twoje walki bo jak kazdy wie lubisz sciemniac nie wiem czy to objaw tego ze w realu cie nikt nie lubi czy moze schizofremi :D
nie używaj terminów słów których nie znasz buraku, bo jesteś żałosny ;D cycki cię swędzą jeżeli myślisz, że się oburzyłem wypocinami jakiegoś pedała, który 3/4 swojego życia spędził grając w Tibie a pozostałe spędził w Mc Donaldzie, jak mogę pisać w co drugim poście, że każdemu bym wpierdolił skoro od x czasu przestałem postować na tym forum (co nie zmienia faktu, że to prawda - bo kto by mi najebał z tego forum? ty? haha) zapomniałeś dodać jak wąchałeś mi pałę - wtedy byłeś mniej rozkojarzony niż teraz. Tak nie wiadomo czy to moje walki - ludzie z którymi widziałem się z tego forum również uważają mnie za fejka, ech, jakie to okrutne ;c.
1st R. Boonek
26-01-2012, 04:14
Po co ta spina?xd
#T widzialem juz go wczesniej :[
Kowal'4.0
26-01-2012, 14:44
#Topic
Moja zajebistość osiągnęła ostatni level, większego już nie będzie.
......pustka :) nie mam nic wiecej do dodania :D
27-01-2012, 14:35
cycki cię swędzą jeżeli myślisz, że się oburzyłem wypocinami jakiegoś pedała, który 3/4 swojego życia spędził grając w Tibie a pozostałe spędził w Mc Donaldzie,
Odezwał sie Gerardek ktory jeszcze kilka miesiecy temu wystawial screeny swojej postaci z globala :D hipokryta :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.