View Full Version : Flubber'y
Czarodziej Xardax
23-01-2012, 13:54
Hi. Co wy na to by rozbudować respy flubber'ow na sky lub dodac nowe na Ev (bramka pacc). Dlaczego Ev? miasto to jest mozna powiedziec 'zapomniane', malo kto juz tam biega.
#Rebgal
Resp na can jest troszke mały i zazwyczaj luraja sie po 3 fluby.
jak lurasz po 4 to lvl leci tak samo fast jak na queen bys expil : ) + nieco lepszy loot
jestem na tak ale napewno nie na ev czy na sky, ja bym zrobił gdzieś na villi lub sky.
Przeciez masz duzy resp Flubow na can,sor.To malo?:)
>>Kluczko<<
23-01-2012, 14:06
Ja to bym wolał przerobić ten resp na can.
Oczywiście jestem na TAK, można by było przerobić respy, które już są lub dodać jakiś nowy ;).
Ten mob jest bardzo często odwiedzany przez graczy, gdyż jest z niego dobry exp jak i loot ;)
Masz sor,masz can,masz problem :|
Nie !
Misia <3
23-01-2012, 14:26
Dobry pomysł, na sky jest all the time pełno a na can jest chu*** resp nie idzie ich lurac...
Wiec jestem za rozbudowaniem wlasnie respu na can lub dodaniem innego, ten na sky jest w pożądku :)
#Zarex
Tylko na dziurach czasem jest wiecej ludzi niz przed dp... O.o
Zarexoholik?
23-01-2012, 14:30
Moim zdaniem te moby to i tak ogólnie niewypał. Uważam, że znacznie szybciej idzie exp w dziurach na exp. Jest dobrze.
Takanori~
23-01-2012, 15:45
Na dobrą sprawe mogłyby powstać nowe respy z Flubberami, ale... Skoro będzie update to raczej napewno zostaną dodane respy... Ja wstrzymałbym się jeszcze troche, nie oddaje głosu.
Dementor
23-01-2012, 15:59
Z tych potworów jest w miarę dobry loot, więc możnaby dodać jakiś fajny resp dla zarobku. :) Jestem na tak.
@\o/ ~*^ GRATZ ^*~ \o/
Na villi nie może bo to jest tylko wyspa dla domów.
@topic
jestem na dodanie na evul, ale:
1.Dać bramkę lvl od 300, żeby mniejsze levele nie przeszkadzały z ciekawości lub chęci kradzieży loota.
2.Zrobić wejście dla facc, bo i tak rzadko kto na tym lvl jest bez pacc, ale jak by ktoś chwilowo nie mógł posiadać, to bym mógł sobie tam posiedzieć i dozbierać na pacc.
1st R. Boonek
23-01-2012, 16:44
Jedynie powiekszyc resp.. ale nie o pare korytarzy tylko to ma byc duza powierzchnia... tygrys robi tylko takie male cipki a nie respy... co to ma byc ze na wiekszosci respow mozna expic albo samemu albo maksymalnie w 2 osoby :O
#t na tak, chociaz wolalbym nowego potwora
Nie, na can od jakiegos 800lvla (na tym dolnym respie) mozna wyciagnac w kij kasy a exp tez nie jest zly, poszerzenie go to by juz byla kompletna masakra. Ciagle nowe respy, nowe respy, nowe respy a graczy coraz mniej!!!
Shakur Shooter !
23-01-2012, 17:44
Fajnie sie na nich expi od 800 do 1.1k lvla można dodać jakiegoś respa na ev albo na cod
#Loki
nie widzialem jeszcze 300lvl na flubbach
#t
jestem na tak ;f
Sinisther
24-01-2012, 09:53
Czy ja wiem czy w ev mało osób biega?? :D:D
Na lost island większość chodzi na kingi.
Ale co do tych flubów to jestem na ,,TAK'':):D
Shervolia
24-01-2012, 12:34
Jak dla mnie jest dobrze, masz jeszcze inne potwory jak nie pasuje....
a moje zdanie takie
jak wiemy jest misja by odblokowac wyspe lost u santora znajduja sie tam ots kingi itp
mozna by był dodać cos w tym stylu
jestem na TAK
Resp na sky jest bardzo dobry, nic nie zmieniać
Creatynka
24-01-2012, 15:36
Uwazam ze respow jest wystarczajaco najwyzej mozna wprowadzic taski na te potwory dla wiekszych lvl'i.
Oczywistym jest, że chcecie więcej respów potworów, które są najbardziej opłacalne. Nie ważne czy pod względem exp'a, czy też pod względem lootu.
Odpowiedź jest chyba również oczywista, że tak się nie stanie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.