View Full Version : (Rook) Ring
DaKruzze
23-01-2012, 17:19
nooooo. Kto jest za zrobieniem Distance Ringa na rooku?.. +5 do dist, z racji tego, że i tak dużo missujemy z hs na rooku, to przydało by się takie cacuszko.
Z czego by lociło czy z jakiego questa itp.. zostawiam dla administracji o ile dodadzą to.
@TuRoczek - spier... z forum lepiej, debili nie chcemy!
@może żebym był stałym userem to był widział podobne propozycje.
Mieli wiecej atatku dodac do HS a czy to zmienili to nie mam pojecia.Jesli nie to ring by sie przydal.
TuRoczeK
23-01-2012, 17:31
Może dodajmy jeszcze m axe, uw itp?
Rook to rook! Już i tak jest zbyt za dużo wprowadzone.
Max powinno być dsm, a nie demon armor. Za rok pewnie będzie już mpa.
#t
Niee!
@Rebgal - tak, HS ma obecnie wyższy atak. Zrównał się ze zwykłym spearem. Niestety celność nadal pozostawia sporo do życzenia. Nie będzie już zmieniana. temat: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=102435
@t- jestem na nie. Bardziej bym optował za zwiększeniem celności.
Po 1 to była taka propozycja, sam ją dodałem :D
po 2 to jak już to niech dodaje 4 dista, tak jak club/axe/sword ring.
Bylo juz 999 tematow i nie przeszlo, wiec watpie zeby ty mrazem sie to zmienilo. Proponuje warna dla kolegi ktory zalozyl temat za dodawanie propozycji ktore juz byly 500 razy walkowane...
@down
jestes tak inteligentny czy tylko udajesz? Tak, liczylem wszystkie tematy... przeciez to symboliczna liczba, od tak... Nie miales sie do czego przyczepic? :/
Kumpel Armii
23-01-2012, 18:12
Bylo juz 999 tematow i nie przeszlo, wiec watpie zeby ty mrazem sie to zmienilo. Proponuje warna dla kolegi ktory zalozyl temat za dodawanie propozycji ktore juz byly 500 razy walkowane...
Hmm kolego a może warna dla Ciebie za to, że raz piszesz, że było już 999 tematów tego typu, a za chwilę, że jest on 500 tematem... Coś tu nie gra :>
@top
Oczywiście jestem na tak! To nie pierwsza taka propozycja, ale nadal jestem za wprowadzeniem tego! Administracja mogłaby w końcu zauważyć, że gracze tego chcą.
Na rooku powinieneś expic na rotwormach z macą a nie z jakimś niekonczącym się spearem na jakichś IB z jakimś ringiem + dist ..
Jestem na nie
1st R. Boonek
23-01-2012, 18:13
A slota na takiego ringa skad wezmiesz? ;O w kazdym razie jestem na nie... nawet jakbys mial 150 skila to i tak bedziesz robil missy, taka bron... taki server
do zamknięcia najpierw spr a potem zakładajcie tematy Huting Spear z 20atak został zwiększony do 30 .
a za ringiem to jestem na nie wystarczy że atak spear zwiększyli ;))......
Takanori~
23-01-2012, 18:55
Celność hs jest niska dlatego, że to broń typowa dla rook'a... Z takim ringiem biłbyś jakieś 80-100 więcej... Jestem na nie, nie podoba mi się ta propozycja... Tak jak ktoś wyżej napisał... Za rok na wyspie początkujących będzie mpa, pewnie taki ring też znajdzie się w asortymencie Rookerów.
>>Kluczko<<
23-01-2012, 22:48
Śmieszą mnie te pomysły ludzi grających na non-pvp (tak to trzeba nazwać, bo do rooka to nie podobne). Jak zawsze jestem na NIE !!!
p.s. mam rookofobie. Gardzę wami :)
Magnatek
23-01-2012, 22:57
mi się osobiście pomysł podoba :)
i jak już to +3 , przy wiekszym skillu dmg naprawde byłoby duże
Dementor
23-01-2012, 23:08
No cóż, jestem na nie. :) HS i tak już ma więcej ataku niż miał... Jeśli chcesz to przejdź na main... :)
Sasha Rookslayer
23-01-2012, 23:49
Da się wgl taki ring zrobić :confused: Raczej się nie da.
Ale gdyby się dało taki ring zrobić, to oczywiście, że propozycja mi się podoba, by to było coś nowego na Rooku, wgl na APO.
Jestem na Tak.
Zarexoholik?
24-01-2012, 00:04
Skill ci za dużo nie da, lepszym rozwiązaniem jest dodanie ataku do danej broni. Ja ze 140 skillem missuję...
Sinisther
24-01-2012, 09:24
Jestem na tak, czemu by nie. Zresztą dużo ludzi raczej nie używa dysta, chociaż sam nie wiem bo na rook dużo czasu nie gram xD:D
:) Rey Mysterio :)
24-01-2012, 17:01
Jestem na niee poniewaz na rooku jest juz za dużo dobrych rzeczy dodanych :(
moze +10 odrazu? Beznadziejny pomysl, nikt Ci nie kaze bic z hs, na nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.