View Full Version : dowody przy banie.
Mam hmm dylemat ?
niech mi ktoś powie jakie mogę mieć dowody na to że nie boce?
Bo tak mnie naszło na to aby się dowiedzieć.
więc co mam przez 8h expa nagrywać filmik ?...
Niestety tak, musisz nagrywac bo oni nie ogarniaja banow.
Zeby dostac ub musisz miec dowody ze nie bocisz, skąd je miec ? xDDDDDD
beka
Co lepsze na pytanie czy jakis GM jest stronniczy admin odpisuje " daj mi dowod" haha jak zdobyc dowod na kogos kto jest niewidzialny....
ogolnie dostaniesz bana- daj sobie spokój z pisaniem odwolan bo nic to nie da.
#
po 2 GMi nie chce sprawdzac swoich. Raz typ jechal na cave napisalem raport/ GM odpisal ze postac xx nie ma bota a poszedlem po 30 minutach na respa i nadal mial. Raczej nikt norlamny nie staje co 5 sqm przez 5h
1st R. Boonek
23-01-2012, 20:24
No niestety musisz nagrywac XD co wydaje sie smieszne, bo administracja na slowa "Nie mialem bota" zamiast sprawdzic to dokladniej zarzuca ci ze klamiesz i albo dostajesz dluzszego bana albo zostajesz zignorowany...
Bambucha Rook
23-01-2012, 20:25
chodzi Ci o Cave Bota? administacja ma metody na sprawdzenie czy ktos boci np trza odpisac cos jesli chodzi o bota na manasy nie maja mozliwosci tego sprawdzic chyba ze podczas manasowania cos odpiszesz ;p na zycie moga sprawdzic zadajac Tb hita
Wiec nie musisz nic nagrywac
To jest właśnie APO ;).
A najśmieszniejsze jest to, że jak "prosisz" o dowód, że bocisz otrzymujesz odpowiedź"Dowód jest dla nas, nie dla Ciebie", więc czy bocisz czy nie na jeden pies wyjdzie :). Za chwile ktoś napisze, że nie ma free banów a ja na to powiem wam chuja prawda:confused:
Ero Senin
23-01-2012, 20:31
Przyjmują jakiś nie ogarów na pozycje i tak jest; p
niech wróci exod to skończy się chociaż spamowanie ofertami sprzedaży na game chat ; P
Dementor
23-01-2012, 20:55
Ja tam nigdy żadnych botów nie używałem i nigdy nie zostałem o to posądzony... GMowie muszą mieć na to jakieś sposoby... Czasem inni gracze zarzucali mi, że miałem auto vite i pisali nawet, że już report idzie, ale jakoś nigdy bana nie dostałem. Wydaje mi się, że niesłuszny ban to rzadkość i nie wiem czy nie wyolbrzymiacie trochę tych niesłusznych banów. :)
Lethornek
23-01-2012, 21:05
Itak ten temat zostanie usunięty, jak każdy który ma jakiś sens, też raz dostałem bana za sh, którego nie miałem xDD Baaa, pisałem na raporcie z Caav'em aby nagrywał Xixe, finał taki że dostałem bana razem z Nim xD
Powiem tak, mozliwe ze sa pomylki w sprawie banow, ale powiem szczerze, ze jak boce to dostaje bana, gdy bot off NIGDY mi sie nie zdarzylo wylapac "free" bana.
Takanori~
23-01-2012, 21:58
Jedyna opcja to nagrywanie... Ja sam tego nie robie bo to jest poniżej krytyki... Moi rl wiele razy dostawali nie słuszne bany za boty, których naprawde nie mieli... Teraz robi to się tak... Ence pence, w której ręce, na kogo wypadnie na tego benc. A !
Na teraźniejsze czasy bardo trudno wypatrzeć kto faktycznie boci, a kto nie... Więc nie dziwie się pomyłkom, ale nie które przypadki to naprawde lekka przesada. Jeżeli nie masz filmiku, a osoba kontrolująca grę napisze do ciebie 99% szans na bana xD !
PS.
Zaopatrzcie się w Tibia cam itp. komuna wraca, teraz P.I.P.Y i C.I.P.Y będą hardkor robić.
Arcano Druid
23-01-2012, 22:39
Ja mam prosta rade XD
Skoro masz bana za bota tzn ze niezle zwracales uwage na to co pisal GM ?
jezeli chodzi o auto manach/heal to tu mozna spekulowac ;]
auto atak juz nie bo tu zaqwsze gm musi miec nagranie ze jak postawi potworka to go gracz zaatakuje automatycznie.
Shervolia
23-01-2012, 22:43
Mi sie jeszcze nie zdarzylo dostac bana za free, jedyne co to nagrywaj XD
Twoim zasranym obowiązkiem jest mieć dowód że nie bocisz, bo inaczej, nie masz czym się bronić i starać o unban, tak właśnie wygląda ta sprawa, a jak sam widzisz, jedynym sposobem jest nagrywanie.
Zarexoholik?
24-01-2012, 00:06
Nie odwołasz się, chyba że skierujesz sprawę do kogoś wyżej niż śmieszny tutor, czy senior tutor - wtedy może coś zdziałasz. System banowania/odwoływania na apo - norma.
Ostatnio też się pytałem jakie mogę mieć dowody, że nie botuję - żadnych. Oni nagrywają filmiki - podobno.
Niepotrzebne sa Ci dowody - wystarczy, ze bedziesz gral bez bota. Gwarantuje Ci, ze banujemy tylko i wylacznie wtedy, jesli mamy 100% pewnosci - nie 99,9%, nie 80%, nie 30% - 100%!
Jaki z tego moral? Trzeba miec jaja, zeby sie przyznac do bota po otrzymaniu bana.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.