View Full Version : Prezentacje/a - temat KaZkA
Polecam oglądać w 480p, gdyż jakość nie zachwyca.
Kivj9pj6QL8
Wieje amatorszczakiem, dużym amatorszczakiem. Prezentacja robiona dla zabawy i przypomnienia wyglądu SV =D
Nick: Bart
Z wszystkich prezentacji servera ta mi się najbardziej spodobała. Dobre pomysły na pokazanie wszystkiego, misji, pvp.. Coś czuję w miarę przyzwoitą nagrodę :)
#edit
a mi się muzyka w miarę podoba i widzę nie tylko ja uważam tą prezentację jak na razie za najlepszą.
Ryśku xD
24-01-2012, 22:45
Fajna prezentacja mi podoba się bardzo.
DaKruzze
24-01-2012, 22:53
Z wszystkich prezentacji servera ta mi się najbardziej spodobała. Dobre pomysły na pokazanie wszystkiego, misji, pvp.. Coś czuję w miarę przyzwoitą nagrodę :)
Czy ja wiem, Mti'iego była lepsza, a poza tym i tak zbyt dobrze oceniacie te prezentacje ;]
a tak ode mnie to nawet nawet jak na amatorszczyzne, choć troche za długi i zbyt mało "wciągający" filmik, plus do tego mogłeś dodaj wersje HD.
Zarexoholik?
24-01-2012, 22:57
Muzyka żałosna, expienie po 1 monster skeletonie? Po kilka bally? Jak dla mnie zbyt mało pokazałeś, słabe.
Lethornek
24-01-2012, 23:00
Ładnie Kazik ładnie :p
Masz racje. Wieje amatorszczakiem, dużym amatorszczakiem.
Calkiem calkiem:) Prace oceniam 8/10
Mti Rookstayer
24-01-2012, 23:38
No bardzo ładna praca, lecz widać, że znasz się na rzeczy, więc w kolejnej możesz się bardziej postarać ;)
Ogólnie to 7/10.
Jak ogarnę lepszy program i wbiję level, to też dodam coś z maina ;)
Powodzenia i życzę dalszych sukcesów :)
Co jak co, ale prezentacja najlepsza z tych wszystkich co widziałem :D
Fajnie wszystko opisałeś :)
Tricolore
25-01-2012, 00:23
Ciekawy pomysł, ale wieje amatorką...
Właściwie to po co narzekam? Jak 3/4 prezentacji zostało wykonane na WMM? Kazek idziesz w dobrym kierunku, ale zostaw tego spleśniałego sony vegasa i przerzuć się na Adobe After Effect. To taka dobra rada od wuja Sama. 2-3 tygodnie nauki i prześcigniesz tych lamusów z yt o lata świetlne. Natomiast wróćmy do oceny prezentacji, jest dobra i najlepsza od pozostałych ,ale wykonana na odpierdol,jest dużo nie dociągnieć, brak przejść itp itd.
Ocena ogólna 4/10
Ps. Do tych hejtów co piszą "Bleble zrób leprzom prezentacjee ode mnje!, pokasz co umierz bleble tralala" Obecnie nie posiadam 64 bitowego systemu ,który jest wymagany ,aby użyć Adobe After Effects CS5.5,a na chujowym sony vegasie nie będę tworzył ,bo to obniży mój fejm. Dziękuję za uwage wypierdalać idzcie spać.
scimex pallll
25-01-2012, 00:34
Jak dla mnie ta prezentacja jest nawet spoko.
Pospek^^
25-01-2012, 00:59
Co za idiota expi na Double?
Super filmik _/
Muszę przyznać, że jak na razie najlepsza prezentacja :)
Najbardziej podobało mi się to, że w końcu ktoś zrobił prezentacje głównie opartą na filmie, a nie tylko na screenach.
Podobał mi się również bardzo sam początek :)
Jako iż prezentacja jest jak na razie najlepsza (jak już wcześniej wspomniałem), otrzymujesz: 90 dni PACC lub do wyboru 45 dni PACC + 78% zniżki na dodatek do domku na serwerze 7.6!
RekruT #21
25-01-2012, 01:39
Muzyka żałosna, expienie po 1 monster skeletonie? Po kilka bally? Jak dla mnie zbyt mało pokazałeś, słabe.
Weź zrób lepszą Zarex...
Fajna prezentacja. Gratulacje Kazek
Wielce znawca sie odezwal ktory zadnej nie potrafi zrobic.
@
Fajna prezentacja i dobrze ze wlasnie w koncu filmik a nie tylko zdjecia.Gratuluje nagrody;]
Sasha Rookslayer
25-01-2012, 01:47
Bardzo pomysłowo, ładną prace zrobiłeś, dużo pokazane.
Ciężko będzie to przebić :) Gratulacje.
Fursion$
25-01-2012, 02:00
Gz KaZeK fajny filmik hehe tez tam bylem jak bilem Boonka, to jest najlepszy filmik kiedy ogladalem :) chyba tez zrobie:).
Mi się tam podobało. Jedyne co mnie uraziło to ta muzyka.
Magnatek.
25-01-2012, 02:29
Mi sie bardzo podobala prezentacja kazek widac ze pokazales wysokie progi a nie tylko prezentacja zrobiona w Power Paint ;) 6/10 Nie pokazales nic o Rookgardzie.
Motyw z wyrzucaniem skrótów super :)
gratuluje, świetna prezentacja
Dementor
25-01-2012, 03:19
No Kazek, bardzo fajna prezentacja i tak jak wspomniał Tygrys, wreszcie jest oparta na filmikach, a nie samych screenach. Przyjemnie się ją ogląda, naprawdę fajnie pezedstawia OTS. Potwory, misje, questy, pvp... Dzięki temu wszystkiemu jest znacznie lepsza od innych. Możesz zrobić jeszcze jakieś... ;)
Nagroda jak najbardziej słuszna, gratuluję. :)
1st R. Boonek
25-01-2012, 03:45
SA FILMIKI BOONKA JEST PREZENTACJA XD
#t poki co, najlepsza ze zrobionych, poprzeczka leci do gory :]
Mi sie podoba ^^ ;D
Gz KaZeK fajny filmik hehe tez tam bylem jak bilem Boonka, to jest najlepszy filmik kiedy ogladalem :) chyba tez zrobie:).
bez kitu masz sie czym chwalic 5 na 1 i padaliscie XD
Rook.Men.Mariusz.
25-01-2012, 21:49
Własnie muzyka jest zajebista xdd
Linkin Park 4ever <33.
#W deche.
Prezentacja wykonana "na szybko", widać, że nie włożyłeś w nią zbyt dużej ilości pracy. Muzyka raczej odstraszająca, a nie zachęcająca do gry, nie mówiąc o amatorskich przejściach w filmiku. Nawet nie pofatygowałeś się aby zmienić filmik z 4:3 na 16:9.
Tę prezentację oceniam na 4/10.
Super :) widac ze jak ma sie wiekszy lvl mozna pokazac fajne respy i wgl :) Gratulacje .
Jak narazie najlepsza prezentacja ; )
Muszę przyznać, że prezentacja fajnie zrobiona :) Jedyne co mógłbyś dopracować to przejścia ;) 9/10
90 dni PACC lub do wyboru 45 dni PACC + 78% zniżki na dodatek do domku na serwerze 7.6!
Wybieram opcję numer dwa, mianowicie:
45 dni PACC + 78% zniżki
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.