PDA

View Full Version : Salim problem

ziomus517
24-01-2012, 23:07
witam,
Mam taki problem a mianowicie chce wykonac misje u salima na dostęp na warny(ots kingi),
Mam dla niego te amulety i nie wiem jak zagadać zeby je wziąl i mnie przepuscil.
licze na pomoc
Damianovsky - 464

Kimus The Master
24-01-2012, 23:20
zaczynajac robic misje piszesz do salima hi/quest
on wtedy bedzie ci kazal przyniesc egipcian amulet ktory musi byc zdobyty z questa pozniej bronzen amulet oddajesz
i masz dostep do wardow xD

Mieniu
24-01-2012, 23:21
Przed questem musisz iśc do salima i napisać hi/misja, idziesz na questa z ekipa od 600lvl, zabijacie miniona, bierzesz amulet, czekasz 1h, idziesz do salima i piszesz hi/nagroda.

Sorc Aka Siochacz
24-01-2012, 23:24
Musisz mieć 600+ lvl oraz zrobiony egipcjan amulet do wybloczenia jest Minion na Ank z ekipa przy um'ach oraz po zabiciu miniona masz egipcian present i dajesz Salimowi potem bronzen amuleta i po 1h piszesz do niego o nagrodę

Mając 600+ lvl idziesz do npc 'Salim' piszesz hi->misja->Tak i lecisz na ank z ekipa na miniona po zabiciu go i po wzięciu nagrody idziesz do Salima piszesz hi->egipcjan prezent i piszesz bye mając kupiony bronzen amulet piszesz hi bronzen amulet i Ci każe przyjść za 1h po nagrode i przychodzisz piszesz hi->nagroda i wtedy ladujesz amulety i je tworzysz