Zaloguj się

View Full Version : Gdzie s? domki!?

*#Merfius#*
26-01-2012, 07:06
Dobra od razu zacznę ,gdzie są wygrane domki które można było wygrać w konkursie na scenariusz 11.11.11?!

Pytałem często na RRV i było prawdopodobnie jutro ,jeszcze dzisiaj ,może w środę i tak ciągle ,a werdyktu jak nie było tak nie ma.
Jak zwykle się guzdrzecie ,ja rozumiem ,że można mieć wiele pracy ale jak was tylu jest to niech jedna osoba zajmie się całą sprawą lub samym skryptem.

P.S Chciałbym się dowiedzieć kiedy nareszcie nagrody te zostaną rozdane...

Usernames
26-01-2012, 07:41
Nagrody beda rozdane kiedy ekipa bedzie miec 'kaprys' - dodam rowniez ze Wy jako uczestnicy konkursu wywiązaliscie się co do czasu, jak widac oni nie i nie maja zamiarów bo ani jednego posta nie widzialem a tym bardziej tematu jakiegokolwiek na ten temat.

Takanori~
26-01-2012, 07:42
Ojej, straszne... Spokojnie ! Napewno nagrody zostaną rozdane... Prędzej czy później, nie zapomną o Tobie. Chyba, że a.c.t.a nam serwer zamknie xD

Marcelllo
26-01-2012, 19:37
Przedwczoraj ekipa pisała na czerwono w grze, aby pisać RRV o treści "Nick - laureat X stopnia" np. "Tygrys - laureat II stopnia".

Kanibaal
26-01-2012, 19:37
Ojej, straszne... Spokojnie ! Napewno nagrody zostaną rozdane... Prędzej czy później, nie zapomną o Tobie. Chyba, że a.c.t.a nam serwer zamknie xD

Prawdopodobnie na to liczą.

#t
Musisz przywyknac, że rozdawanie nagród wymaga ogromnego nakładu pracy i jest bardzo czasochłonne. ;]

Miodek
04-02-2012, 10:28
Jeden jest mój od depo < Trianers street II a 2 zaraz pzy statku

Oj Adaś ahhaha

HpX3
04-02-2012, 11:08
432423 płacz o nagrody, jak sie im zachce to je rozdadzą , widac nie maja czasu albo chęci. Jak je będą rozdawac zostaniesz na pewno poinformowany.

.LOGEST.
25-02-2012, 19:13
Bywa, musisz czekać .

Mistrzu nie stawia sie spacji po przecinku i spacji przed kropka

Mistrz Ci łaskawie wytłumaczy, otóż po przecinku STAWIAMY spację.
Nie dałem spacji przed kropką tylko 24 spacje, gdyż miałem za mało znaków w poście, abym mógł go zatwierdzić.

Dragon Slash
25-02-2012, 19:26
Bywa, musisz czekać .

Mistrzu nie stawia sie spacji po przecinku i spacji przed kropką

@top

Musisz poczekać nie wszystko jest takie łatwe jak się wydaje.Może mają jakieś inne zajęcia niż server?

Jarken
25-02-2012, 19:49
Wiesz, nie kończyłem fakultetów z zakresu domków na APO 7.6, ale myślę że są jeszcze u Tygrysa gdzieś w MapEdytorze.

Fobir
25-02-2012, 20:07
Wiesz, nie kończyłem fakultetów z zakresu domków na APO 7.6, ale myślę że są jeszcze u Tygrysa gdzieś w MapEdytorze.

hahahahaha dobre to było :d

A domki się znajdą :P

Lethornek
26-02-2012, 01:23
hmmm, pw forum do Tygrysa?
Ty myślisz że On wstaje rano i PACZY w ten monitor cały dzień żeby zrobić jakieś śmieszne domki ? Są też ludzie, co prawda mało ich tu ale jednak są, którzy mają też rl życie :/

Indu$
27-02-2012, 05:27
Bedą i domki ;D ... Spokojnie :)

Soi
27-02-2012, 09:23
Gdzie jest krzyz?! :D Haha, no bez jaj kazdy ma wlasne zycie, swoje sprawy, jak obiecali to dostaniecie te swoje domki ;p

Tygrys
27-02-2012, 12:52
Losowanie było przeprowadzane już dawno temu. Tylko zapomniałem o tym napisać w newsie...

Jedna z osób, która wygrała domek na Rooku, nie zgłosiła się po odbiór przez chyba 2 tygodnie, dlatego ten domek został przeznaczony na licytację.

Co do reszty nie rozdanych nagród - proszę się zwracać do mnie, najlepiej na PW, lub pisać raporty w grze. Gdy będę, na pewno odpiszę i wręczę nagrody.