Zaloguj się

View Full Version : Skarga na Sciexa.

Skoczek
27-01-2012, 11:09
Witam.

Często byłem uczestnikiem wymian, ale z taka sytuacja jeszcze się nie spotkałem... Pisze sobie kulturalnie do Sciexa na gg czy wymieni, po czym on odmówił mi bo powiedział ze to nie ma sensu, napisał mi że APO upadnie.
Ja się pytam dlaczego tak twierdzi? Dlaczego nie poświeci 5 minut na sprawna wymianę na której on zarabia? Pisze ze mną i po 10 minutach rozmowy dowiaduje się ze mu się nie chce :O. Co to za postawa? Rozumiem jakby to była 15 wymiana w tym dniu ale to byłaby jego pierwsza wymiana od 4 dni. Rozumiem też jakby nie miał teraz czasu.
Dlaczego postać która sama starała się o uprawnienia wymiennika nie realizuje swoich obowiązków? 15 min rozmowy z nim na GG po czym dostałem ignore... W czasie tej rozmowy zdarzył by zrobić 3 wymiany. Ale po co skoro mu się nie chce.. Ciekawe czy do pracy też by nie chodził bo mu się nie chce.. Sam sobie wybrał role wymiennika. Uważam że powinien zostać ZDEGRADOWANY

Wyrozumienia troche przeciez kazdy jest czlowiekiem a nie robotem dlatego uwazam ze temat jest zbędny ;/

A czy trzeba być robotem żeby raz na 4 dni poświecić te 5 min na którym sie zarabia zamiast kłócić się przez 15 min na gg? Dla mnie to żenada

@ Elite Filutek
Jego czas który zamiast poświecić na wymiane poświęcił kłotni. Skoro chcial wymieniać niech sie wywiązuje z tego..
Napisał mi że po co mi wymiana jak APO upadnie przez ACTA. Upadnie czy nie chce wymienic to pisze to osoby to robiącej..

#Up

XD Jego dobre chęci że wymienia postacie? Hahaha, chyba dobre chęci aby zarobić ale się nie narobić, gdyby nie wymiany był by śmieciem.

Ja mam bardzo dobre chęci i dlaczego nie mogę przeprowadzać wymian? Gwarantuję że zawsze wymienię. Ja na twoim miejscu napisał bym do innego, a nie czekał na łaskę tego pana, Haat np był wczoraj przez większość wieczora.

Gwarantuje Ci że jakby był inny wymiennik albo nie zależało mi na czasie to bym go nie nudził.

Immortal Sio
27-01-2012, 11:12
Wyrozumienia troche przeciez kazdy jest czlowiekiem a nie robotem dlatego uwazam ze temat jest zbędny ;/

Elite Filutek
27-01-2012, 11:16
Człowieku , to jest jego czas i jego dobre chęci że wymienia postacie . Może nie miał czasu i napisał ci na tak zwany odpierdol że apo upadnie ? On decyduje czy wymienia i czy nie wymienia -.- . Prostei logiczne

Sciex
27-01-2012, 11:36
Nie wiem o co ten caly placz. Wymieniam kiedy mam na to ochote a to ze akurat Ty chcesz sie dzisiaj wymienic a ja po prostu nie mam ochoty to masz peszka:( Zobacz sobie innych wymieniajacych.Nie robie wymian od paru dni poniewaz nie jestem robotem zeby je caly czas przeprowadzac...

Precision przez miesiac przeprowadzil 1 wymiane, Haat przez miesiac przeprowadzil 21 wymian, Xelixowi udalo sie przeprowadzic 19 wymian. Lacznie tych 3 wymiennikow przeprowadzilo 41 wymian przez miesiac natomiast ja przeprowadzilem 48 wymian dlatego mysle ze jesli przez pare dni nie bede wymienial to sie nic nie stanie.

XD Jego dobre chęci że wymienia postacie? Hahaha, chyba dobre chęci aby zarobić ale się nie narobić, gdyby nie wymiany był by śmieciem.

Gdyby mi zalezalo na kcc to bym wczoraj zrobil 2 wymiany oraz dzisiaj ten typek prosil o wymiane lecz ich nie zrobilem co za tym idzie jakos mi nie zalezy na kcc hmm?

Ale stałeś się wymiennikiem bo Ci zależało

Tak, zalezalo mi poniewaz chcialem pomoc. Myslicie ze to jest takie proste ciagle wymieniac...

Moje zdanie na ten temat jest następujące Sciex dopóki zbierałeś pięniadzę na postać która aktualnie posiadasz to wymieniałeś bezproblemowo i czas zawsze znajdywałeś teraz ją masz expisz i taka wymiana nie jest ci na rękę bo więcej zarobisz przez ten czas co wymieniasz , skoro nie masz czasu to zrezygnuj z tej pozycji wymiennika bo ludzie piszą a ty skoro chciałeś być wymiennikiem to niestety musisz mieć czas dla graczy.

Tutaj sie z Toba nie zgodze:( Moze i mam Xixe ale nadal mam dlug wynoszacy 1.9kkcc!

Jarken
27-01-2012, 11:38
#Up

Ja mam bardzo dobre chęci i dlaczego nie mogę przeprowadzać wymian? Gwarantuję że zawsze wymienię. Ja na twoim miejscu napisał bym do innego, a nie czekał na łaskę tego pana, Haat np był wczoraj przez większość wieczora.

SoniQ
27-01-2012, 11:46
to nie jest jego obowiazek XDD

pozatym sam nie wymienia a jak mu sie nie chce to napisz do Haata/Xelixa bo Precek ma przestoj ostatnio

Skoczek
27-01-2012, 11:56
to nie jest jego obowiazek XDD

pozatym sam nie wymienia a jak mu sie nie chce to napisz do Haata/Xelixa bo Precek ma przestoj ostatnio

Może mi zależy na czasie albo nie siedze popołudniami? Rano wiekszosci wymiennikow nie ma :( A skoro sie zgłosił to powinnien wymieniac

Dideek
27-01-2012, 12:04
Nie wiem o co ten caly placz. Wymieniam kiedy mam na to ochote a to ze akurat Ty chcesz sie dzisiaj wymienic a ja po prostu nie mam ochoty to masz peszka:( Zobacz sobie innych wymieniajacych.Nie robie wymian od paru dni poniewaz nie jestem robotem zeby je caly czas przeprowadzac...

Precision przez miesiac przeprowadzil 1 wymiane, Haat przez miesiac przeprowadzil 21 wymian, Xelixowi udalo sie przeprowadzic 19 wymian. Lacznie tych 3 wymiennikow przeprowadzilo 41 wymian przez miesiac natomiast ja przeprowadzilem 48 wymian dlatego mysle ze jesli przez pare dni nie bede wymienial to sie nic nie stanie.

#down
Gdyby mi zalezalo na kcc to bym wczoraj zrobil 2 wymiany oraz dzisiaj ten typek prosil o wymiane lecz ich nie zrobilem co za tym idzie jakos mi nie zalezy na kcc hmm?

Ale stałeś się wymiennikiem bo Ci zależało
#
To tylko jego dobra wola że wymiena,są też inni..

Bambucha Rook
27-01-2012, 12:16
Witam.

Często byłem uczestnikiem wymian, ale z taka sytuacja jeszcze się nie spotkałem... Pisze sobie kulturalnie do Sciexa na gg czy wymieni, po czym on odmówił mi bo powiedział ze to nie ma sensu, napisał mi że APO upadnie.
Ja się pytam dlaczego tak twierdzi? Dlaczego nie poświeci 5 minut na sprawna wymianę na której on zarabia? Pisze ze mną i po 10 minutach rozmowy dowiaduje się ze mu się nie chce :O. Co to za postawa? Rozumiem jakby to była 15 wymiana w tym dniu ale to byłaby jego pierwsza wymiana od 4 dni. Rozumiem też jakby nie miał teraz czasu.
Dlaczego postać która sama starała się o uprawnienia wymiennika nie realizuje swoich obowiązków? 15 min rozmowy z nim na GG po czym dostałem ignore... W czasie tej rozmowy zdarzył by zrobić 3 wymiany. Ale po co skoro mu się nie chce.. Ciekawe czy do pracy też by nie chodził bo mu się nie chce.. Sam sobie wybrał role wymiennika. Uważam że powinien zostać ZDEGRADOWANY

A czy trzeba być robotem żeby raz na 4 dni poświecić te 5 min na którym sie zarabia zamiast kłócić się przez 15 min na gg? Dla mnie to żenada

@ Elite Filutek
Jego czas który zamiast poświecić na wymiane poświęcił kłotni. Skoro chcial wymieniać niech sie wywiązuje z tego..
Napisał mi że po co mi wymiana jak APO upadnie przez ACTA. Upadnie czy nie chce wymienic to pisze to osoby to robiącej..

Gwarantuje Ci że jakby był inny wymiennik albo nie zależało mi na czasie to bym go nie nudził.

Jego wymiany sa dobrowolne i nie musi wymieniac jesli nie chce a po za tym to On nie jest jedynym wymiennkiem na APO

#T
Wcale mu sie nie dziwie ze nie chce se mu sie wymieniac ...

Benn
27-01-2012, 12:16
Musicie zrozumieć, że po pewnym momencie wymiany to nie przyjemność, a katorgą, przynajmniej tak było w moim przypadku gdy przeprowadzałem wymiany. Ja w takim momencie zrezygnowałem, gdyż już nie znajdywałem na wymiany czasu. Sciex, nie powinien pisać, że "mu się nie chce", ale za takie zachowanie na pewno nie zostanie zdegradowany. Jeżeli chcesz to w jakiś sposób "ukarać" to po prostu nie wymieniaj się u niego.

Karpek
27-01-2012, 12:18
gdyby nie wymiany był by śmieciem.

Ja mam bardzo dobre chęci i dlaczego nie mogę przeprowadzać wymian?
Najpierw naucz się ortografii, a dopiero potem zabieraj się za przeprowadzanie wymian.

#t
Sciex nie jest w ekipie i nie ma obowiązku przeprowadzania wymian, dostał tylko pozwolenie na to. Może przeprowadzać wymiany kiedy chce, bo robi to z własnej woli, więc nie rozumiem o co ten płacz.

Miffek
27-01-2012, 12:31
Jestem za degradacja sciexa bo nie jest no lajfem :(

Dobry powód zeby sie powiesic ;s

Zamiast płakac na forum wystarczylo by sie umowic na inny termin który by oby osobom odpowiadal. A to że mu sie nie chce ciebie wymieniac to jego sprawa... mozesz sie wymieniac przez kogo chcesz a nawet i bez wymiennika mozesz wiec nie placz o to...

Noe aka Capitan
27-01-2012, 12:43
Moje zdanie na ten temat jest następujące Sciex dopóki zbierałeś pięniadzę na postać która aktualnie posiadasz to wymieniałeś bezproblemowo i czas zawsze znajdywałeś teraz ją masz expisz i taka wymiana nie jest ci na rękę bo więcej zarobisz przez ten czas co wymieniasz , skoro nie masz czasu to zrezygnuj z tej pozycji wymiennika bo ludzie piszą a ty skoro chciałeś być wymiennikiem to niestety musisz mieć czas dla graczy.

Sorry, ale z tego co mi wiadomo to Sciex wymienia najwięcej ze wszystkich 'wymienników'. To chyba normalne, że może sobie kilka dni odpocząć od wymian. W końcu w pracy można wziąć urlop. ;)

Jeżeli faktycznie chcesz odpocząć od wymian to napisz w swoim temacie że bierzesz tzw "urlop" jak pisze Azielu$ i nie ma tego głupiego tematu wtedy . Bo skoro ty nic nie napiszesz a ludzie będa pisać to nie dziw się że tworzą się takie tematy.

Azielu$
27-01-2012, 12:44
Sorry, ale z tego co mi wiadomo to Sciex wymienia najwięcej ze wszystkich 'wymienników'. To chyba normalne, że może sobie kilka dni odpocząć od wymian. W końcu w pracy można wziąć urlop. ;)

Pani Boonkowa <33
27-01-2012, 12:58
Mi tez sie kiedys zdarzyła sytuacja gdzie pisalam do Sciexa w sprawie wymiany a on mi odmówił, ale z tego co pamietam zajęty był obowiązkami domowymi i osobiście on napisal do Xelixa czy nie mogl by on jej przeprowadzić... Qrwa, trzeba bylo go poprosić zeby ci powiedzal kiedy bedzie w stanie przeprowadzić ta wymianę i poczekac a nie sie spinac z nim na GG... -.-
Ja tam na Sciexa nie narzekam i twierdzę ze to odpowiednią osoba na tym stanowisku ;-)
Pozdrawiam...

sPoxter
27-01-2012, 13:54

Prawda troszkę ale to dla mnie nie powinno być powodem to zabrania mu "Pozwolenia"
To jest logiczne, że masz postać to już mniej czasu jest na wymiany.(po prostu cieszy się grą).

scimex pallll
27-01-2012, 13:59
Nie mial ochoty wymieniac i tyle.
Ale sorka koles masz tez innych wymiennikow wiec.....

Sciex
27-01-2012, 14:04
Mysle ze wystarczy Waszych wypowiedzi. Koncze temat. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=979548#post979548)