View Full Version : Ramius Pephilvola- Se waln? prezentacj? xD
Anonimowy
27-01-2012, 23:03
ZALECANE OGLĄDAĆ W JAKOŚCI HD!
A więc witam. Jako iż jestem kompletnym amatorem jestem otwarty na krytykę. Jeśli chodzi o jakość filmiku- jeśli ktoś nie ogląda na 720p 1080p, niech te osoby się nie wypowiadają, starałem się uchwycić najciekawsze rzeczy z apo. Pod koniec zbierania materiałów spierdzielił mi się program do kręcenia więc zastąpiłem to screenami. Projekt mam dalej na komputerze, więc na bank będę go rozbudowywał. Mam nadzieję, że komuś się to spodoba, liczę się z tym, że prezentacja razi błędami. Zapraszam do oglądania :>
7cO80HS51KU
Jeśli chodzi o podkład, nie każdy musi tolerować gatunek muzyki, którego słucham, o gustach się nie dyskutuje! Jeśli ma ktoś zamiar mi pisać- "co to kuwa jest, po 2 wieśki bierzesz, po kilka bally" to nie ma na celu pokazywać umiejętności, poziomu postaci czy też innych atrybutów! To jest prezentacja serwera!!
W związku, iż gracze dopytują i oceniają w grze tylko pierwszą prezentację, przypominam, że TUTAJ (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=983618&postcount=29) jest druga ;)
W sumie to całkiem fajna ta prezentacja. : )
Jak narazie jest to według mnie najlepsza prezentacja, która została zaprezentowana.
Zostało pokazane bardzo dużo ciekawych rzeczy m.in. misje u npc czy z mapy oraz coś czego nie ukazała żadna inna prezentacja, a mianowicie informacja, że jest możliwość rozbudowania domku. Walka pvp też robi wrażenie.
Dodam, że jest to jedyna prezentacja, którą można oglądać w tak wysokiej rozdzielczości.
Jak dla mnie 10/10!
Moim zdaniem zajebista prezentacja. :D Muszę przyznać, postarałeś się. ;d Jest tam nawet moj jeden screen XD!
Mareczekk
27-01-2012, 23:19
Moim skromnym zdaniem Jest wszystko co powinno być: questy/respy/najazdy/misje w skrócie Bardzo dobra prezentacja :) 10/10
Sorc Aka Siochacz
27-01-2012, 23:52
Fajne fajne wszystko pokazane filmikami oraz ss z old apo :D
Zajefajne 9,99/10 :)
1st R. Boonek
27-01-2012, 23:53
Dobra grafika, pokazane to co byc powinno ogolnie dobrze :]
/mi sie podoba, nie liczac muzyki xd
Prezentacja 9/10. Dlaczego "tylko" tyle? Nie wpadaj w samozachwyt ;) Piszesz, że będziesz jeszcze rozbudowywał projekt- miło by było żeby ktoś uwzględnił wyjątkowe ( w każdym razie APO jako pierwszy serwer to udostępniło) jak na tego klienta taski. Również akcje słowne(?) z nowym questem moim zdaniem powinny się w niej znaleźć (tzn. np. zmiany Dak Dwarfów w jasne- nie pamiętam "fachowej" nazwy).
Póki co prezentacja jest bardzo dobra, przyjemnie się ogląda. Jedyne co rzuca się mi w oczy to "Areny z monsterami"- brzmi neokidoweo ["potenrznyh potforuw durzo!!!oneoneone"] . "Areny pvm" - to co innego :) Ale to taki szczególik.
Co do muzyki- moim zdanie Welcome to the Jungle z Guns N' Roses to świetny wybór. Pasuje do całości, wpada w ucho :)
Anonimowy
28-01-2012, 00:23
Drogi Angelo
Nie ma tutaj mowy o samozachwycie, po prostu zapowiadam, że mimo iż jestem amatorem mam w planach rozwinąć ten projekt, jeśli te słowa w twoim mniemaniu źle zabrzmiały to przepraszam. Jak już wspomniałem wcześniej, posypało mi się wszytko przez program, dlatego prezentacja nie jest zbyt długa. "Areny z monsterami"- no trochę dziecinnie brzmi, uwzględnię przy poprawkach :> Dzięki za wskazówkę :)
~~<Biohazard>~~
28-01-2012, 00:35
SooooooGooood xD Koniec fajnie wyglada (ss Bart) ;]
scimex pallll
28-01-2012, 00:37
Nawet nawet spoko prezentacja.
10/10.
Fursion$
28-01-2012, 02:09
Bardzo fajna prezentacja 10/10.
Zarexoholik?
28-01-2012, 10:38
Moim zdaniem muzyka nie pasuje, reszta całkiem spoko.
RekruT #21
28-01-2012, 10:45
No super prezentacja. 10/10
Ze wszystkich zaprezentowanych prezentacji chyba najwięcej pokazałeś, bo misje, pvp, domki, screeny, hunty i wiele, wiele.. Jak dla mnie na razie najlepsza prezentacja z Kazkiem, on dostał chyba 90 dni pacca albo zniżki, ciekawe co ty dostaniesz ;D
Jedynym zastrzeżeniem jest muzyka, tak sobie mi się podoba i tak sobie pasuje, ale to już chodzi o gust..
Tobie bym przyznał z 85% zniżki i 45 dni pacc ;)
Powiem Ci jedno - kompletny amatorem to Ty nie jesteś :)
Filmik jest zajebisty zarąbisty.
Tobie przyznałbym postać Edzia :D
10/10, pozdro.
Dementor
28-01-2012, 14:50
No widać, że się postarałeś. ;) Bardzo dobra prezentacja. Bardzo fajnie, że można ją też oglądać w jakości HD. :) Jak narazie to jest chyba najlepsza prezentacja ze wszystkich. :D Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na kolejną. ;)
Naprawdę świetnie wykonana prezentacja. Zawiera wszystko, co trzeba. :p
10/10 + dodatkowe 5 pkt. za Guns N' Roses. :D
Bardzo ładna prezentacja :) Sporo pokazałeś, co się chwali. Jeśli jesteś amatorem, to ja w takim razie nie potrafię robić map :D
Twoja prezentacja myślę, że dorównuje prezentacji KaZkA. Dlatego podobno jak KaZeK, masz do wyboru: 90 dni PACC lub do wyboru 45 dni PACC + 72% zniżki na dodatek do domku na serwerze 7.6!
O kurde niezla!:) najlepsza jak dotad.Gz.
First yuuhi
03-02-2012, 16:08
ona nie dorównuje kazkowi... ONA JEST LEPSZA :D brawo stary:D
hmm tylko czemu sprzedałeś chara?:(
Takanori~
03-02-2012, 16:23
Bardzo ładna prezentacja. Dobrze powiedziane, to prezentacja serwera, nie umiejętności. Fajny podkład muzyczny - mi się podoba.
10/10
Nao - f.Vulpes (Otaku)
05-02-2012, 01:40
Powiem tak. Prezentacja bardzo ciekawa, miło i przyjemnie się ogląda:)
Widzę nawet mojego SS dodałeś;>
Fajna prezentacja podoba mi się bardzo :) jak dla mnie ocenka 9/10 :p
Bardzo ładna prezentacja;) W szczególności na temat;) 9/10, bo trochę krótka!
Xienus o.O
05-02-2012, 13:29
całkiem dobra robota ;D
myślę ze mógł byś zrobić taka dłuższą żeby pokazać troszkę więcej...
Anonimowy
05-02-2012, 13:42
Dzięki za oceny. Na razie nie mam czasu, żeby cokolwiek kleić ;x Postać owszem sprzedałem, ale mam teraz ek o nicku "Sey" :p
edit
Strzeżcie się! Około 16 wrzucamy coś nowego :)
Anonimowy
07-02-2012, 16:25
Zalecane oglądać w jakości HD!!
Cze!
Po wielu pozytywnych komentarzach pod ostatnią wykonaną przeze mnie prezentacją postanowiłem zrobić coś lepszego, brak czasu spowodował, że poprosiłem Splaxora o współpracę :) Poświęciliśmy na to obaj bardzo dużo czasu, ciągle przychodziły do głowy nowe pomysły, ale wyciągnęliśmy z nich te najciekawsze i wyszło nam takie oto cuś:
o-RiTmH6RLs
Mam nadzieję, że trafiliśmy w wasz gust ; )
I pamiętajcie! Montaż jest amatorski, więc możecie dawać różne rady oraz sugestie :D
Prezentację wykonał Dementis oraz Sey :)
~M!l!w@y~
07-02-2012, 17:09
Bardzo fajny filmik :)
Zawodowiedz
07-02-2012, 17:17
Bardzo mi sie podobały te filmiki :>
Prezentacja naprawde najlepsza. W HD jakosc jak bym sam gral ;P Ciekawe efekty i momenty z gry. Pozdrawiam.
Jeden błąd jest, że napisałeś Misje npc, a robisz misje z klikaniem przedmiotów.
#
Dobra prezentacja.
Usunięcie RS, jakoś tego nie pokazałeś - usunął bym ten fragment z prezentacji, dodatkowo za bardzo widać ten napis rzucający się w oczy "Unregistered Hyper Cam 2", można by przyciąć górną część filmiku aby to ukryć lub użyć innego programu do nagrywania. W screenach pod sam koniec ciągle powtarzające się jedno przejście, a przed screenami nagła zmiana dźwięku.
Mimo takiej ilości błędów - bo było ich więcej, nie chciało mi się wszystkich wymieniać, z czystym sercem dam Ci 8/10 za tę prezentację.
Anonimowy
07-02-2012, 21:27
Usunięcie RS, jakoś tego nie pokazałeś - usunął bym ten fragment z prezentacji, dodatkowo za bardzo widać ten napis rzucający się w oczy "Unregistered Hyper Cam 2", można by przyciąć górną część filmiku aby to ukryć lub użyć innego programu do nagrywania. W screenach pod sam koniec ciągle powtarzające się jedno przejście, a przed screenami nagła zmiana dźwięku.
Mimo takiej ilości błędów - bo było ich więcej, nie chciało mi się wszystkich wymieniać, z czystym sercem dam Ci 8/10 za tę prezentację.
Drogi Xelixie ; )
Jasno widać na filmiku, że jest taka możliwość. Daj nam fundusze, a zrobimy Ci prezentację marzeń ;) W następnych prezentacjach wezmę pod uwagę ten napis, nikt się nigdy do tego nie uczepił, nawet sam Tajger:P Powtarzające się przejście, hmm, to jakiś problem?xD Renderowanie trwa bardzo długo, nie będę tego już zmieniał. Nagła zmiana dźwięku? Pierwsza ścieżka jest stopniowo ściszana, druga stopniowo podgłaśniana ;) Jeśli nie słyszysz to już nie moja wina :) Nie będę robił screenów z miksera, bo mnie się nie chce xD
Jak masz jakieś jeszcze zastrzeżenia to z miłą chęcią posłucham :P
Całej reszcie dziękuję za opinie ; ) Polecam przed oceną poświęcić trochę czasu i popróbować zrobić własną prezentację, przestaniecie zwracać uwagę na detale, uwierzcie ;D
Chciałbym podziękować graczowi Edzio First za sio na quescie na klapeczeki.
Nie masz się już czego czepiać. Takie błędy co ty wypisałeś to w każdej prezentacji się znajdzie. Zrób jakąś to znajdę Ci ich nawet jeszcze więcej. Mi podczas oglądania całej prezentacji napis się rzucił tylko raz, dwa razy (jak było zbliżenie na czat), ale był on na samym rogu, więc w czymś przeszkadzał?
#top
a prezentacja bardzo fajna, chyba pokazane wszystko co możliwe ;d
Zalecane oglądać w jakości HD!!
Cze!
Po wielu pozytywnych komentarzach pod ostatnią wykonaną przeze mnie prezentacją postanowiłem zrobić coś lepszego, brak czasu spowodował, że poprosiłem Splaxora o współpracę :) Poświęciliśmy na to obaj bardzo dużo czasu, ciągle przychodziły do głowy nowe pomysły, ale wyciągnęliśmy z nich te najciekawsze i wyszło nam takie oto cuś:
o-RiTmH6RLs
Mam nadzieję, że trafiliśmy w wasz gust ; )
I pamiętajcie! Montaż jest amatorski, więc możecie dawać różne rady oraz sugestie :D
Prezentację wykonał Dementis oraz Sey :)
Kolejna prezentacja bardzo dobrze wykonana, przedstawia różne ciekawe rzeczy jakie możemy znaleźć na serwerze i to są chyba główne plusy tej prezentacji.
Jednak nie bardzo podoba mi się ta skórka... Lepiej, gdy jest to robione w oryginalnej formie. Dlaczego, to już nie chce mi się pisać ;) Jednak chodzi o graczy całkowicie zielonych jeśli chodzi o Tibię.
Drugi minus, to taki, że niektóre rzeczy 'powtarzają" się. W poprzedniej prezentacji zrobiłeś niektóre już rzeczy, które zaprezentowałeś znowu tutaj.
Dlatego przyznaję (jak mniemam nagroda na dwie osoby?):
90 dni PACC + 46% zniżki na dodatek do domku na serwerze 7.6 lub do wyboru 45 dni PACC + 72% zniżki na dodatek do domku na serwerze 7.6
Nicki proszę podać mi na PW forum, oraz to co wybierasz/wybieracie.
Bardzo dobra jakosc :) i prezentacja tez :) ...
Nie to zebys odswiezal temat, tylko chce sie dowiedziec gdzie moge ta prezentacje obejrzec :D Bo ten film zostal usuniety niestety :((
dostałem nagrodę więc reszta go już jeb%%% xD
no ale zresztą prezentacje nie powinny być usuwane .
RekruT #21
30-04-2012, 16:30
Czemu ta prezentacja została usunięta ?
~#*Nalesniczek Zla*#~
17-07-2012, 16:57
Podbijam ;S
Film został usunięty przez użytkownika ;S
Leonidaas
17-07-2012, 17:00
@up
Powinni też usunąć temat.
Anonimowy
19-07-2012, 00:17
Peszek :o
@up
Powinni też usunąć temat.
[...] i usunąć mu postać z serwera, za taki wybryk.
↔
Prezentacja ładna, oglądałem jak była dodawana.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.