View Full Version : (Rook) nowy armor
DaKruzze
28-01-2012, 20:40
Siemka, tu Dakruzze i wyjeżdżam do was z pewną propozycją
Lady armor (13arm) .. dość zapomniany item i na rooku nie dostępny, niewiem jak na main.. to ja do was z propozycją dodania go :D
... oczywiście można by też było dodać pewne "moce" do tego armoru (zamieszczam w sondzie).
Walcie śmiało co o tym sądzicie :)
@down, ale szkoda nic nie robić z tym armorem ;p
@down x2, w końcu jakiś pozytyw :D
Sasha Rookslayer
28-01-2012, 20:55
Demon Armor Najlepsza dostępna zbroja. Posiada arm:16.
Jestem na Nie, Demon Arma dali, więc niech tak zostanie już na dłużej, a może to i na zawsze. ''Moce'' chcesz?? XD To wez idz na Metin, tam będziesz miał moce i inne % dodatkowe. Jeszcze raz ci przypominam, że to Rook i żadne ''moce'' nie są potrzebne :D Propozycja zbędna i nie wejdzie.
Oczywiście jestem na NIE! :D
Noe aka Capitan
28-01-2012, 20:57
Demon Armor Najlepsza dostępna zbroja. Posiada arm:16.
Jestem na Nie, Demon Arma dali, więc niech tak zostanie już na dłużej, a może to i na zawsze. ''Moce'' chcesz?? XD To wez idz na Metin, tam będziesz miał moce i inne % dodatkowe. Jeszcze raz ci przypominam, że to Rook i żadne ''moce'' nie są potrzebne :D Propozycja zbędna i nie wejdzie.
Oczywiście jestem na NIE! :D
Dobrze że akurat twoje zdanie to żadne zdanie
Jestem za dodaniem armora i żeby od razu go dodali do npc spidera cene juz ustalimy jak wejdzie itemek ;) myślę że mogło by to spadać z dark dwarfów
Jestem za.
Takanori~
28-01-2012, 20:59
Można by takowy wprowadzić... Nie ma zbyt dużo arm tak więc właściwości można by dodać jakieś właściwości... Ale jakie ? Moim zdaniem odpowiednim rozwiązaniem było by:
zmiejszone obrażenia fizyczne o 3%... Albo +2 skille dista. Była propozycja z ringiem. Dużo by to nie dało, ale urozmaiciło by to gre. Oczywiście trzeba by było porobić jakieś misje etc. by ulepszyć tą zbroje... Dostępna tylko na rook'u i było by miodzio. Jestem na Tak.
Ta zbroja nie jest na rooku potrzebna . masz dsm, demon armor.
Blue robe daje % do magi więc nic nowego nie potrzebne.
Jestem na nie
Blue Robe, Knight Armor, Crown Armor, Golden Armor, DSM, Elven Armor, Demon Armor.
Masz aż 7 zbroi do wyboru więc po co ci kolejna?
Nie róbcie z rookgardu drugiego maina, bo aż się grać odechciewa.
Moim zdaniem nie potrzebne jest wiele takich rzeczy znowu dodawać, skoro itemy są już odpowiednie, tak można powiedzieć trochę trudności, aby zarobić coś to podstawa, takie rzeczy to już przesada, skoro nikt nie narzeka na obecny klimat i skład danych przedmiotów jak widać, proponuję wymyślić coś sensownego, a zarazem własnego. Oczywiście propozycję odrzucam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.