Zaloguj się

View Full Version : Ludzie od wymian.

sPoxter
02-02-2012, 15:04
Ludzie od wymian.
Nie sądzicie że ich jest mało ? Czekam na kogoś od wymian już 3 dzień.
Xelix'a niema nigdy... pisałem na gg, i nic.
Pisałem z Haat'em to też go nie ma w godzinach popołudniowych.
A Sciex na razie nie wymienia( każdy wie chyba czemu;] ) nie sądzicie że może powinien być jeszcze ktoś do wymian ?
Proszę o wypowiedź.

Malahada?
02-02-2012, 15:07
Po prostu maja to w dupie? zarobili sobie pieniadze, Sciex kupil sobie postac, zawiesil niby te do 6 lutego, ale pewnie bedzie odpier wiec nie widze sensu trzymac polowy z nich takie jest moje zdanie.

SoniQ
02-02-2012, 15:09
mysle ze trzeba kogos nowego, bo serio czesto nikogo nie ma : /

Takanori~
02-02-2012, 15:09
Faktycznie, zgodze się z tobą. Żadko mają czas, nie wnikam dlaczego (ich sprawy). Można by dodać jakiś dwóch wymienników, którzy często bywają na serwerze i poświęcali by trochę więcej czasu swojej funkcji.

Mc Maciek
02-02-2012, 15:10
Wymiany nie są ich obowiązkiem, więc nie muszą cały czas siedzieć i wymieniać. Co do nowych osób - ciężko znaleźć kogoś chętnego, komu można zaufać i dać pozwolenie...

sPoxter
02-02-2012, 15:12
A może dać komuś szanse, i to może nie jest ich obowiązek ale gdy ludzie chcą wymiany to można chociaż poświęcić im chwile raz na jakiś czas.

Sorc Aka Siochacz
02-02-2012, 15:12
Ludzie od wymian.
Nie sądzicie że ich jest mało ? Czekam na kogoś od wymian już 3 dzień.
Xelix'a niema nigdy... pisałem na gg, i nic.
A Sciex na razie nie wymienia nie sądzicie że może powinien byś jeszcze ktoś do wymian ?
Proszę o wypowiedź.

Ferrum xD

#Topic

A no prawda mało osób jest od wymian postaci:
Sciex
Precisonek
Haat
Xelix

Jak na tyle osób co dziennie chce wymieńić postać to strasznie wymienników jest mało:(

Z 4 os zaufane powinny dojść :D

A tak po za tym Tygrys pozwala wymieniać postacie to też niech zmieni regulamin a nie że tu pozwala wymieniać a w regulaminie jest zakazane, myślę ze powinnienien być regulamin troszkę zmieniony :)

Rebgal
02-02-2012, 15:14
Widocznie za duzo juz maja pieniedzy i im sie nie chce wiecej :)
Nowe osoby by mogly byc.

sPoxter
02-02-2012, 15:15
O ile mi wiadomo to że Sciex dorobił się postaci "xixe" I aktualnie nie ma ochoty na wymiany ;x

Zarexoholik?
02-02-2012, 15:19
No tak, najlepiej jak będą całe dnie online. Wymieniają dla siebie, dla zysku - jak im się nie chce to nie wymieniają. Możesz się zamienić przez kogo tylko chcesz, zobacz na listę online - tylu jest wymienników, tylko nie każdy ma zgodę Tygrysa. :o

Mc Maciek
02-02-2012, 15:19
A tak po za tym Tygrys pozwala wymieniać postacie to też niech zmieni regulamin a nie że tu pozwala wymieniać a w regulaminie jest zakazane, myślę ze powinnienien być regulamin troszkę zmieniony :)

W regulaminie jest napisane, że nie można ogłaszać takich wymian.

scimex pallll
02-02-2012, 15:20
By mozna dodac nowego wymiennika ;).
Jestem za.

Viseq
02-02-2012, 15:25
Sam zauważyłem nie raz, nie dwa, że nie ma u kogo wymieniać i trzeba długo czekać. Przydałby się ktoś jeszcze.:)

-Palldino
02-02-2012, 15:31
przeciez to od was zalezy czy chcecie sie wymieniac przez wymiennika ;p nikt wam nie karze to robic ;o mozecie na wlasna reke to robic

Mieniu
02-02-2012, 15:35
Kiedyś nie było 'wymienników' to nie było płaczu, daj komuś pierwszy XDD albo allegro.

Hegez89
02-02-2012, 15:57
dwuch

Dwóch XDDDD

#Topic
Zgadzam sie, w sumie zawsze był tylko Sciex, Precek raz na jakis czas, a Xelixa i Hatta prawie/w ogole nie ma... -.-
Przydadzą sie nowe osoby do wymian, powinna odbyć sie rekrutucja albo jakis konkurs :)

KaZeK
02-02-2012, 16:28
Przydadzą sie nowe osoby do wymian, powinna odbyć sie rekrutucja albo jakis konkurs :)

Konkurs? Byle kto wygra i ma dostać 'angaż w branży wymienników', bitch please...

#t
Nie potrzeba żadnej rekrutacji, to że masz jednorazowy problem z kontaktem nie oznacza że nic nie robią, a Wasze pierdolenie jest zbędne. Piszę do Jakuba/Grzegorza/Patryka i odpowiedź mam od 10 do 15 minut (chyba że ich nie ma), wtedy od razu logują do gry i pomagają mi w wymianie np. kodu pacc.

O ile mi wiadomo to że Sciex dorobił się postaci "xixe" I aktualnie nie ma ochoty na wymiany ;x
Dorobił się? Ze swojej kasy dał 3,5k-4kkcc z czego musiał się zapożyczyć na 2,5kk. Skąd miał 4kk? Wykonał Belu całego Seta wyszło mu jakieś 1kk, resztę eq z Neka(również jakieś 1kk+). Fakt faktem kasa z wymian też miała jakiś tam procent w kupnie Xixe (ok 1kk)
Nie wymienia bo nie ma czasu, aktualnie piszę kilka prac do szkoły i 'uczy się' na prawo jazdy.

#down
Kim jest dla mnie Haat? Znajomym.. Nikim więcej, znam go tyle co z expa na Mad Doggach. Prec? To samo, raz z nim gadałem na vt. Sciex, to po prostu Sciex. Wystarczy do nich NORMALNIE napisać, a nie zaczynać rozmowy od 'wbij na tibie', 'weś naz wymien, plx'. Sam ignorowałem takie osoby lub czekałem aż normalnie zaczną rozmowę od przysłowiowego 'Witam, siema, cześć!' Mój rl napisał ostatnio do Haata i to samo, chwila i go wymienił. Nawet do Haata w tej sprawie nie pisałem. (:

btw.

kogo kolwiek
Napraw spacje.

Malahada?
02-02-2012, 16:42
Konkurs? Byle kto wygra i ma dostać 'angaż w branży wymienników', bitch please...

#t
Nie potrzeba żadnej rekrutacji, to że masz jednorazowy problem z kontaktem nie oznacza że nic nie robią, a Wasze pierdolenie jest zbędne. Piszę do Jakuba/Grzegorza/Patryka i odpowiedź mam od 10 do 15 minut (chyba że ich nie ma), wtedy od razu logują do gry i pomagają mi w wymianie np. kodu pacc.

Dorobił się? Ze swojej kasy dał 3,5k-4kkcc z czego musiał się zapożyczyć na 2,5kk. Skąd miał 4kk? Wykonał Belu całego Seta wyszło mu jakieś 1kk, resztę eq z Neka(również jakieś 1kk+). Fakt faktem kasa z wymian też miała jakiś tam procent w kupnie Xixe (ok 1kk)
Nie wymienia bo nie ma czasu, aktualnie piszę kilka prac do szkoły i 'uczy się' na prawo jazdy.

Oki Kazek bez spiny, ty napiszesz do tej trojeczki, wejda i ci pomoga, ale czemu zlewaja inne osoby? udajac ze nie ma tego kogos? XD to jest smieszne, sam wlasnie pokazales ze oni sa tylko tak aby pomoc dla kogos z kim gadaja na vt wiec beka. Rozumiem to nie ich obowiazek, no ale jak sam napisales ty napiszesz do kogo kolwiek i wejda, a inny sie prosza i zero odp XD nie zebym cos mial tutaj ale to smieszne wyglada ;c

Kimus The Master
02-02-2012, 16:49
Ja moge was wymieniac tylko dajcie mi pozwolenie xD!

sPoxter
02-02-2012, 17:00
Oki Kazek bez spiny, ty napiszesz do tej trojeczki, wejda i ci pomoga, ale czemu zlewaja inne osoby? udajac ze nie ma tego kogos? XD to jest smieszne, sam wlasnie pokazales ze oni sa tylko tak aby pomoc dla kogos z kim gadaja na vt wiec beka. Rozumiem to nie ich obowiazek, no ale jak sam napisales ty napiszesz do kogo kolwiek i wejda, a inny sie prosza i zero odp XD nie zebym cos mial tutaj ale to smieszne wyglada ;c

Hehe, Kazek ty jesteś mądry bo twoje ziomki to są, ale gdy ktoś napisze do nich to mało kiedy odpowie a prosić się musisz aby dokonał ktoś wymiany.
Wieć Kpisz sobie ?

Xzaz!t
02-02-2012, 17:17
Ehh też was mogę wymieniać, dajcie mi pozwolenie, dorobię się dobrych "kilku" kc, nic tylko wymieniać :D

Takanori~
02-02-2012, 17:24
Ludzie, po co piszecie, że dawniej wymienników nie było, że możecie robić wymiany na własną rękę, że jest allegro... Dobra, zgodze się, ale teraz chyba ci wymiennicy po coś są no nie ? A jak już są powinni wywiązywać się ze swoich obowiązków... Skoro mają tą posadę, zarabiają na tym, a nie chce im się to wypad... Proste, takie jest moje zdanie na ten temat. Wyrzucić ich, "zatrudnić" nowych i po sprawie. Jedyną osobę, którą jestem w stanie zrozumieć to Sciex, uczy się itp, spoko. Jest masa ludzi, które robiły by to chociażby ze względu na jakiś tam mały zarobek... Więc ? Co za problem ich wymienić ? Nie rozumiem...
Sam zgłosiłbym się na tą posadę, ale multum obowiązków nie pozwala mi na to narazie. Gdy znajdę czas, Tygrys zezwoli na pisanie podań o tą funkcje i nadal będzie taka a nie inna sytuacja z wymiennikami, zgłosze się. Pozdro...

KaZeK
02-02-2012, 17:42
Jak tak czytam te wasze 'wypociny' stwierdzam, że osoby które wymieniają postacie powinny być dostępne cały dzień i całą noc, bo Wy tak chcecie.

Lethornek
02-02-2012, 17:44
Pamiętajcie że to też są ludzie, nie każdy tak jak Wy siedzi całymi dniami przy kompie xDDD

Dobrze jest jak jest.

sPoxter
02-02-2012, 17:46
Jak tak czytam te wasze 'wypociny' stwierdzam, że osoby które wymieniają postacie powinny być dostępne cały dzień i całą noc, bo Wy tak chcecie.

Ne nie powinny być przez cały czas, ale powinny chociaż odpisać gdy są.
Trudno odpisać?

Sethan
02-02-2012, 18:26
Kazek dorobił sie Barta, przestał wymieniec.
Precision dostał za wymiany GM'a
Sciex ma Xixe

Jak widać wybierane sa osoby z Jihadu zeby nie musieli tracic ZL na postacie ;)))

Kiedys osobie XXX napisali, ze wiecej osob do wymian nie trzeba a nastepnego dnia wybrano "Splaxora" ;) wniosek?
Zeby wymieniac trzeba miec zgode innych wymiennikow! Smieszne...

Zrobcie sonde " 10 wybranych osob z gry ktore chca wymianic"
Bedziemy glosowac na najlepszego.

Poza tym jak maja wybierac wymiennika tak szybko jak robia balans to do 2020 r. ich nie bedzie.

Elite Vegox
02-02-2012, 18:35
Precision dostał za wymiany GM'a
Sciex ma Xixe

Jak widać wybierane sa osoby z Jihadu zeby nie musieli tracic ZL na postacie ;)))

Kiedys osobie XXX napisali, ze wiecej osob do wymian nie trzeba a nastepnego dnia wybrano "Splaxora" ;) wniosek?
Zeby wymieniac trzeba miec zgode innych wymiennikow! Smieszne...

Zrobcie sonde " 10 wybranych osob z gry ktore chca wymianic"
Bedziemy glosowac na najlepszego.

Poza tym jak maja wybierac wymiennika tak szybko jak robia balans to do 2020 r. ich nie bedzie.

W kazdym poscie nawiazujesz do Jihadu ,ze Gm to koledzy itd to juz jest smieszne po prostu :o
Nie ,nie jestem z jihad :P

KaZeK
02-02-2012, 18:41

Kazek kupił Barta pod koniec września, a przestał wymieniać po akcji z Adasikiem, to było w lutym? Jakoś tak (:
btw. W końcu się zastanów, raz piszesz że kupujemy za zł, raz że owych złotówek nie wydajemy. Rozdwojenie jaźni ?

Grongrin
02-02-2012, 18:55
Faktycznie, takie tematy dla wymienników są bardzo motywujące. Mają swoje zajęcia, nie siedzą cały dzień przed komputerem by być do Waszej dyspozycji. Zrozumcie - oni też są ludźmi, może chcą odpocząć od ciągłego wymieniania. Nie potrzeba wprowadzania nowych wymienników.

Precision
02-02-2012, 19:10
Nikt mi nie mówił, że muszę być zalogowany. Kontakt na GG jest stały, ten kto chcę - ten pisze. Loguję i wymieniam. ;)

Póki co mało osób jest zainteresowanych stąd mniej wymian.

sPoxter
02-02-2012, 19:15
Kazek kupił Barta pod koniec września, a przestał wymieniać po akcji z Adasikiem, to było w lutym? Jakoś tak (:
btw. W końcu się zastanów, raz piszesz że kupujemy za zł, raz że owych złotówek nie wydajemy. Rozdwojenie jaźni ?

Kazek ty się tak nie cfaniacz. a po 2 jeśli chcecie sobie pogadać na dane tematy o postaciach to na priv ok ? Ten temat jest o wymianach a nie o twoich problemach ;)

KaZeK
02-02-2012, 20:30
Kazek ty się tak nie cfaniacz

Ok, już nie będę 'cfaniaczył'.

#Tutaj jedynym problemem jest wasza upierdliwość, nawet nie zdajecie sobie sprawy że te wymiany są czasem czasochłonne i jak trafi się nieogarnięty i nadgorliwy typ to wymiana może trwać nawet półgodziny jak nie godzinę.. Myślicie że to tak hop-siup i ma w garści 5kcc. Może i tak czasem jest, ale nie zawsze. Wbijcie sobie to do głowy że robią to dla Was! Bez nich sralibyście po kątach że ktoś Was okradł i żądacie zwrotu chara/kasy. Powinniście się cieszyć że NAWET po 2-3 dniach ktoś Was wymieni i macie tą stuprocentową pewność że otrzymacie tego chara czy kasę. Zaraz ktoś napisze że zarabiają - fakt, może i zarabiają jakieś tam grosze ale zauważcie że dla nich nie liczy się kasa (no poza Scieksem bo to materialista jakich mało XD). Prec/Xelix/Haat z kasy nie korzysta a Patryk wpierdala kasę w domek.

Jeżeli Tygrys uzna, że będzie potrzebna pomoc skonsultuje się z 'ekipą' wymienników i razem dojdą do tego czy kogoś potrzebują.

Dalsza konwersacja spina w tym temacie jest niepotrzebna, więc sądzę że temat można zamknąć.

#down
Komu np. dałbyś możliwość wymian? Hm?

Mnie! :p

Last edited by Eklerq; 02-02-2012 at 22:19.

Ja, Sir KaZeK, mianuje Ciebie, Sir Kalibob, na wymiennika rangi A. Przyrzeknij wierność i że nie będziesz okradał na 1kkkkkkgp.

Soi
02-02-2012, 20:36
Jestem za zmiana wymiennikow, WSZYSTKICH.
Sorry, nie mam nic konkretnie do osob ktore teraz wymieniaja, bo z zadna z nich nie mialem blizszego kontaktu niz wymiany.

Wypalili sie juz, zarobili co mieli zarobic, proponuje dac szanse innym, nowym! Nie chce im sie juz ruszac dupy, bo maja chary, domki itd, dodanie 2-3 nowych sprawi, ze wymiany bd czestsze i nie bd takiego problemu zeby trafic na wymiennika. Ci znowu zarobia na chara/domek/nowe buty w rlu i znowu trzeba bd ich zmienic bo bd leniwi i tak w kolko... Nie oszukujmy sie, nowi w tej dziedzinie bd 100% lepsi, bedzie im zalezalo.

sPoxter
02-02-2012, 21:51
Kazek ty jesteś ślepy czy nie widzisz że wymienników dorobili się postaci i już nie wymieniają ? -.-
Proszę cię.. A po za tym też dorobiłeś się barta i już miałeś w dupce wymiany ;0
Więc pora na nowych, możliwe że lepszych ludzi.

Mieniu
02-02-2012, 21:59
Kazek ty jesteś ślepy czy nie widzisz że wymienników dorobili się postaci i już nie wymieniają ? -.-
Proszę cię.. A po za tym też dorobiłeś się barta i już miałeś w dupce wymiany ;0
Więc pora na nowych, możliwe że lepszych ludzi.

W sumie masz trochę racji. Nie raz sciex mówił, że nie wymieni, możliwe że nie miał czasu czy coś. Xelixa praktycznie nie ma w ogóle, tak jak i precka i jedynie haat, chociaż też mało jest dostępny.

KaZeK
02-02-2012, 22:03

Kto tu jest ślepy... Barta kupiłem jakieś 6~ miesięcy po tym jak ZAKOŃCZYŁEM wymiany.

Mam nadzieje że Grzesiek się nie obrazi.

Precel
21:03:01
cze
21:03:04
ale beka z tych wymian
21:03:07
nikt ***** nie piszę
21:03:09
i sapy : D

Najlepszym rozwiązaniem będzie cofnięcie pozwolenia wymiennikom i pozwolenie Wam graczom wymieniać się we własnym zakresie na własną odpowiedzialność.

#down
Gadam z nim na Ventrilo to wiem. Poza tym, rzadko teraz siedzi, jak wbije na 10 minut to jest
rekord. Adwokat? Człowieku, piszę jak jest, bez żadnej ściemy a Wy szukacie dziury w całym bo jesteście pokrzywdzeni.

Wysłałem już Scieksowi, Hundowi i Precowi na GG linka żeby się wypowiedzieli.

#editdlaCiebie
Rekrutacja? Człowieku nigdy nie było żadnej rekrutacji, chcesz spróbować? Pisz tutaj (http://www.forum.toproste.pl/private.php?do=newpm&u=14).

Dorobiłem się postaci? Domku? Widać że nie wiesz jak było. Z wymian zarobiłem ok. 4kkcc, całość została sprzedana na Allegro. Wymiany zakończyłem mając w dp 50sc.

Nie ma ich zaledwie parę dni/godzin to już apo upada, nie ma kto chara wymienić o maj gadnes. ;( Jesteście żałośni.

Usernames
02-02-2012, 22:04
Kazek po chuj ty sie wypowiadasz za kogos i bronisz go? adwokat jestes jak z koziej dupy trąba ci powiem, co do tematu Sciex dorobił sie postaci 'xixe' i pierdoli was wszystkich.
nie sadze zeby tylko 1kkcc z wymian wyszło, na pewno było wiecej tylko tak gada jego adwokat
#up
to niech sam sie łaskawie pojawi na forum i niech napisze co o tym mysli, bo jak na razie widze ani jeden z wymiennikow sie nie wypowiedzial, wniosek - mają to w dupie dorobili sie czego chcieli i wyjebane mają, no ***** nie oszukujmy sie taka jest prawda, hej.
x2
my nie szukamy dziury w calym tylko wyjasnij mi po chuj oni maja miec 'pozycje' wymiennika skoro ich w ogole nie ma? niech ma ją ktoś kto jest na tyle odpowiedzialny ze jak mowi A to niech powie i B - na tę chwile czwórka wymiennikow powiedziała A, mysle, ze trzeba się ich pozbyc i otworzyć rekrutacje na nowych wymiennikow godnych zaufania. tak byloby najlepiej i nie wmawiaj mi, ze nie. Chętnie odpowiem ci jeszcze raz gdy zedytujesz swojego posta.

x3
tutaj udowodniles jak wymiennicy mają w dupie to wszystko nawet nie potrafią wejsc na forum i wypowiedziec się, tak byc nie powinno zeby tak olewali sprawę, Ty kazek rowniez olales sprawe gdy zarobiles sobie na postac czy tam domki. Fakt faktem nie gram tutaj i grac juz nie bede ale po kilku postach wiem i widze jak jest.

#edit
chcialbym podkreslic ze ci wymiennicy dzialali dla podobno dobro servera, jakos tego nie widac np. ich zainteresowanie forum? - nie ma, zainteresowanie gry? - nie ma, wyjebane na ludzi bo już kase zarobili - jest.

x4
tu nie chodzi ile ich nie ma tutaj chodzi o to jakie pokazują zainteresowanie serverem. Chyba raczej niezainteresowanie serverem skoro oni nie potrafia wejsc na forum czy wymienic kogos jak ktos prosi na gg. Nie wiem oni sa tutaj wszystkim? ich trzeba prosic zeby wymienili? po wielu tematach i postach na ten temat stwierdzam, ze oni sie nie nadaja. Kazek co do rekrutacji - ok nie było jej faktycznie no ale co za problem zrobic? skoro chcą dobra servera niech tak zrobią jak pisze ja i nie tylko ja ale inni. Rekrutacja na tutora była wiec czemu nie moze byc na wymiennika?tez jakas ranga czy tam pozycja jak kto woli

poprosić benna aby zaś wymieniał najlepiej bo był zaufany i tyle inni odpadają bo wiem że ci co teraz wymieniają mało grają a ty kazek sie lepiej tu nie wypowiadaj wszyscy wiemy jak ty wymieniałeś że okradałeś ludzi z uw
Nie gadaj, ze on jeszcze kogos oszukal... no to swietnie Rosire opierdala na postacie, kazek z byłą ranga wymiennika na itemki co jeszcze? moze caav podpierdala sobie itemki przed restartem i sprzedaje na allegro? ciesze sie ze tutaj nie gram i wam radze to samo zrobic co ja - odejscz tego gówna.

Shakur Shooter !
02-02-2012, 22:31
poprosić benna aby zaś wymieniał najlepiej bo był zaufany i tyle inni odpadają bo wiem że ci co teraz wymieniają mało grają a ty kazek sie lepiej tu nie wypowiadaj wszyscy wiemy jak ty wymieniałeś że okradałeś ludzi z uw

KaZeK
02-02-2012, 22:42
jak ty wymieniałeś że okradałeś ludzi z uw

A czy ja się z tym kryje? Typ zrobił coś czego nie powinien, 'skonfiskowałem' mu postać wraz z UW. Po krótkiej rozmowie z pewną osobą oddałem mu to co zabrałem i zrezygnowałem z wymian.

Haat
02-02-2012, 23:00
Każdy z nas ma prywatne życie i swoje osobiste sprawy. To, że wy chcecie wymienić w danym momencie to nie oznacza, że my akurat mamy czas...

NO COMMENT!

[B]
Nie miałem dzisiaj kompletnie czasu, w ogóle mnie w domu nie było i powiedziałem, że postaram się wejść i wymienić około 23, ale widzę, że brak odzewu... ;)