Zaloguj się

View Full Version : Skille & UW

Lethornek
02-02-2012, 17:13
Witam, chciałem zapytać dlaczego hity zależne od skilli z Ultimate Weapon nie są pobierane też z fist fistingu ? Mając 800ek, 100 fista i 10 cluba bije z uw 2.8k~ Wystarczyło wbić 30 cluba by hity były po 3.3k ? Dziwne troche.

Czarodziej Xardax
02-02-2012, 17:21
Teraz all do Traina poleca i znów ms/ed w dupe dostana : )
:confused::confused::confused::confused:

Takanori~
02-02-2012, 20:38
Sama nazwa tej broni mówi dlaczego tak jest xD... Skill coś daje... Wkońcu...

Hegez89
02-02-2012, 20:44
W ogole administracja dodając uw niekoniecznie przemyślała skutki wprowadzenia owej broni... Ed/ms np. nie maja możliwości trenowania skili wiec dla nich powinno byc to zależne od mlvl ;> ktory jak wiadomo nie za duzo daje... Mniejsza i tak ch**** z tym zrobią... -.-

Rebgal
02-02-2012, 20:48
Normalne przeciez ze tutaj nic nie dziala jak nalezy..szkoda ze jeszcze tego nie zauwazyli.Moze za rok to zmienia;]

ALbert Einstein
02-02-2012, 21:13
Witam!!!!!!!!!!!
Ciagle krytykujecie a tak naprawde uważam "ja", że administracja stara sie i tak bardzo dużo jak na tak beznadzejną wersje tibii (7.6). Przecież każdy z nich też ma inne zajęcia chyba jak (każdy?). Na 100% poprawią znaczenie skili na dane profy, tak myśle dzieciaczki, że trzeba chwile poczekać, a uda im się udoskonalić gre przed końcem świata. Rozbudujcie rase demonów do expa. Może rase która by sie klonowała klonerów którzy byliby jak behomethy xd. NIe wiem up powstaje trzeba czekać.

Azielu$
02-02-2012, 21:15
Hity z uw u ek'a zależą od skilla cluba/sworda/axe. Czemu niby hity mają zależeć od fista skoro żadna broń z niego nie korzysta?

Viseq
02-02-2012, 21:36
W ogole administracja dodając uw niekoniecznie przemyślała skutki wprowadzenia owej broni... Ed/ms np. nie maja możliwości trenowania skili wiec dla nich powinno byc to zależne od mlvl ;> ktory jak wiadomo nie za duzo daje... Mniejsza i tak ch**** z tym zrobią... -.-

Inteligencie! Ed/ms mają uw zależne od mlvla, nie od skilli. Najpierw się dowiedz dokładnie a potem się wypowiadaj lus. Wcurwiają mnie niesamowicie takie posty. Nic nie wiesz ale się mądrujesz.

# Tak jak napisał Aziel. Zależne od sworda/cluba/axe i niech tak zostanie. Fistem nie używa się zadnej broni więc i nie uw.;S

Angelo
03-02-2012, 11:54
"Fist fighting" oznacza "walkę pięściami". Czyli nie przy użyciu broni. "ultimate weapon" to "broń ostateczna". Chyba wystarczy? ;)