View Full Version : Siedmiowy dniowy pacc : >
~Bocianex~
02-02-2012, 18:02
Z uwagi,ze poprzedni temat zostal skasowany i zostalem nagrodzony warnem za brak sondy to otwieram kolejny z sondą: )
Witam,dzis wysuwam się z propozycja o dodanie 7 dniowego pacca za sms/przelew.Ludzie posiadający wiele kont chciałoby mieć na nich pacca,lecz kupno premium na 3 kontach to jednak jest wydatek i nie każdy może sobie pozwolić na to,a taki 7 dniowy pacc kosztowałby dajmy na to 5zł sms i zapewniam,że duża część graczy korzystałaby właśnie z takiego rozwiązania.
Takanori~
02-02-2012, 20:16
Tak jak w poprzednim temacie jestem na nie. Life is brutal and full of zasadzkas.
@down
Przeczytaj jeszcze raz post autora tego tematu i wyciągnij wniosek, dlaczego poprzedni temat został usunięty.
#Up
Usunęli bo nie dodał sondy panie bystry -.-
#Topic
Mi sie pomysł podoba, np logam zeby sobie pograc 2-3 dni i musze kupic pacc na 21 dni i kasa sie marnuje, na stopro dość sporą ilosc osob bedzie tego używać po wprowadzeniu nawet jesli teraz sa na nie ponieważ takie 4 czy 5 zl kazdy ma na koncie w fonie...
Jestem na tak :)
Nie chce mi sie pisac tego co w tamtym temacie...ale jestem na tak.
adrian0093
02-02-2012, 21:00
Jak najbardziej na tak, po co mam kupować pacc na miesiąć tylko po to aby wyrobić rk na danym koncie skoro mógłbym kupić na tydzien :)
Lethornek
02-02-2012, 22:29
W sumie można ewentualnie dodać coś 7dni pacc'a, ale czy jest sens ?
~Bocianex~
02-02-2012, 22:51
W sumie można ewentualnie dodać coś 7dni pacc'a, ale czy jest sens ?
Oczywiscie,ze jest sens, taka nowosc bardzo polepszyla by wielkosc portfela mortiisa,gdyz wiele osob wlasnie jest zainteresowanym takim kupnem pacca.Nie kazdy ma na komorce akurat 11zl,zwykle jest to 7-9.Po wprowadzeniu takiego pacca to kazdy moglby sobie kupic : )
Darken Shadowbolt
02-02-2012, 23:02
Adrian dobrze gada, ostatnio wlasnie mialem taka sytuacje ze chcialem wyrobic reka ale pacca nie ma.
,t
jestem na tak
Zarexoholik?
02-02-2012, 23:27
Po co komu pacc na 7 dni? Kupujesz pacc runkę i masz na cały miesiąc. Logujesz kiedy chcesz, a i tak nie kosztuje dużo. Nie musisz kupować pacca na wszystkie konta jakie masz, kupuj na jedno jeśli cię nie stać, no albo wcale.
Jestem na NIE. I tak masz tyle możliwości na pacc'a...
First yuuhi
02-02-2012, 23:29
no racja dobry pomysł masz jestem za tym żeby to weszło przyda się na innych postaciach i przy wyrobieniu rk ;d
Jestem na Tak.
Kovalchuk
03-02-2012, 00:03
Moim zdaniem PACC na 21 dni jest juz przesadzony. NIE
Sir Krystian
03-02-2012, 09:01
Na tak ale za mniejsza kwotę bo co pacc 21dni 11zl a pacc 7 dni 5? powinno byc troszke mniej xd
1st R. Boonek
03-02-2012, 09:20
Po co komu pacc na 7 dni? Kupujesz pacc runkę i masz na cały miesiąc. Logujesz kiedy chcesz, a i tak nie kosztuje dużo. Nie musisz kupować pacca na wszystkie konta jakie masz, kupuj na jedno jeśli cię nie stać, no albo wcale.
Jestem na NIE. I tak masz tyle możliwości na pacc'a...
Nie kazdy tak jak ty wykorzystuje caly pacc siedzac po 20h dziennie :|
#t jestem na tak, wygodne rozwiazanie, tymbardziej jak ktos posiada wiecej niz 1 konto ..
Ja jestem na Tak.Prostu kiedy chce sie wyrobic r keya to trzeba miec pacca ;/
Jestem jak najbardziej na TAK.
Nie kazdy tak jak ty wykorzystuje caly pacc siedzac po 20h dziennie :|
Muszę się z Tobą zgodzić, a raczej często mi się to nie zdarza...
Dobra propozycja, na pewno skorzysta na tym wiele osób, popieram.
oczywiscie popieram, i pisze jeszcze raz najlepiej jak by był za 3,66.
Moze byc nawet krócej niz 7 dni.
Czasami taki pacc się przydaje np do zrobienia questa.
Tak, tak, tak!
Nie raz nie dwa potrzebowalem pacca na weekend bo mi wypadl jakis wolniejszy, a ze nie gram w tygodniu bo brak czasu to nie kupowalem bo na 3 dni nie kupie pacca na 21, bo nie wykorzystam nawet 50% .. 7 dni-3zl!!
"nie wprowadza, nie wprowadza"- prawda jest taka, ze gdybyscie msc-dwa nie kupili zadnego pacca to by zaraz powprowadzali takie taryfy jakie GRACZE chca, bo jakby nie patrzec to my utrzymujemy serwer i dzieki nam on stoi, bo watpie zeby do niego dokladali ;)
Ryśku xD
03-02-2012, 14:13
W sumie to by się opłacało , jak parę dni mam np.wolnego to mogło by zostać takie coś wprowadzone.
Jestem na tak, czasem PACC potrzebny mi na kilka dni, a nie na cały miesiąc.
Oczywiście jestem na tak. Korzystałbym z możliwości zakupu PACC na 7 dni, gdyby taka opcja została wprowadzona.
Elite Vegox
03-02-2012, 15:52
Siedmiowy dniowy ?
Jestem na tak.
Sorc Aka Siochacz
03-02-2012, 15:58
No a jak ktoś bedzie wyjeżdał gdzieś w okresie co ma pacc'a 10+ dni i nie bedzie mogł grać i przepadnie mu to zakupi sobie za 7 dni i bedzie dobrze i nie straci na tym :D
TAK!
propozycja nie wejdzie bo po prostu dla ekipy pył by to nie opłacalne. Za sms 10 zł dostają około 7-8 zl bo reszta idzie na dotpay ( czy inne podobne serwisy)
Nie.
DarkCokolate
04-02-2012, 08:50
Jestem na tak, przykładowo chce sobie pograc 2 dni, musze kupic pacc na 21 dni, reszta sie marnuje, a takie 5zl na koncie na kazdy sie mysle ze dość sporą ilosc osob kupowało by tego pacc :)
Moim zdaniem dobry pomysł... Jestem na TAK
Czarodziej Xardax
18-02-2012, 13:24
Nie wnie czy im sie to bd oplacac ; x
jak po 2zl bd miali dostawac z tego, wiec pewnie nie przejdzie:confused:
a i tak kupowac pacc ludzie bd wiec : )
Hako but Husajn
18-02-2012, 13:26
Dobra propozycja, wydaje mi się że są szanse na jej wprowadzenie. Ja skorzystam.
Wydaje mi się, że to odpowiedni pomysł i większość osób zachęci do jego zakupu, zarówno może i nawet kilku graczy przyciągnie, kto to wie. Można zawsze spróbować i urozmaicić grę w dodatkowy bonus, na TAK.
nie, bo po prowizji serwisu Mortiis dostawałby grosze i nawet sam na jego miejscu bym tego nie wprowadził :0
~Bocianex~
28-02-2012, 14:22
Prawie 3/4 serwera jest na TAK , wiec mozliwe ze zostanie to wprowadzone ; p poczekamy na odpowiedz kogos z administracji
.LOGEST.
28-02-2012, 14:39
Prawie 3/4 serwera jest na TAK , wiec mozliwe ze zostanie to wprowadzone ; p poczekamy na odpowiedz kogos z administracji
jestem na nie, a na "tak" jest 1/4 serwera czyli 25%
hmmm :confused: ale to my jesteśmy serwerem co nie ?? Jak nie my gracze to by cały hoooy był z tego serwa :) Więc jeśli jest taka możliwość dodania owego pacc'a na 7 dni za 3.66 zł no to ja jestem na Tak ale i tak Mortis to oleje :P
BOZE!! Przeciez DOTPAY czy inny tego typu serwis pobiera tyle samo prowizji z kazdego smsa!! przyjmijmy ze zabiera 10% (zeby sie latwo liczylo i z tych 10 zl smsa zabiera 1zl dotpay! To tak samo z 3zl zabierze 30gr!! wiec nie ma roznicy czy ktos kupi jeden pacc za 10zl czy trzy smsy po 3zl, Serwer dostanie tyle samo gotowki!!! -.-
Wiec co sie nie oplaci???
.LOGEST.
28-02-2012, 18:05
BOZE!! Przeciez DOTPAY czy inny tego typu serwis pobiera tyle samo prowizji z kazdego smsa!! przyjmijmy ze zabiera 10% (zeby sie latwo liczylo i z tych 10 zl smsa zabiera 1zl dotpay! To tak samo z 3zl zabierze 30gr!! wiec nie ma roznicy czy ktos kupi jeden pacc za 10zl czy trzy smsy po 3zl, Serwer dostanie tyle samo gotowki!!! -.-
Wiec co sie nie oplaci???
yyyy, a nie wiesz, że Mortiis płaci podatki za dochód z tego otsa?(nie licząc doli dla dotpay)za sms 11.07zł zostaje mu 3/4zł od jednego pacca, więc sorry, ale nie ta liga dzieciaku.
Będziesz chciał to Ci nawet fakture wystawi pajacu, więc zamilcz lub przestań grać jak Ci się coś nie podoba.
Po długim procesie tentegowania w głowie stwierdzam że jestem na nie. Jedyną dostępną opcją kupna pacc powinien być przelew. Kiedyś tak był i co było gorzej?
Alber Einstein return
28-02-2012, 22:14
A ja wiem czy to jest taki ogromny wydatek. Ja zawsze kupuje pacc na rok i mam z głowy- robiłem tak na rl i robie tak na apo 7.6. Pomysł jest ważny i innowacyjny, ale wątpie zeby coś takiego miało sens, jeszcze żeby wprowadzili cos takiego jak na mazurku że kupujesz pacc godzinowy wtedy jak ktos chce dużo expic kupuje sobie np. 50h i expi potem przerwa i znowu .
Szkoda że administracja tak słabo zabiega o nowych graczy: brak konkursów np: zgadka na powiedzenia dnia i nagroda kilka dni pacc i tak codziennie.
Ale z drugiej strony co to mnie interesuje.
Wierzysz w boga? A widziałeś go wogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hako but Husajn
28-02-2012, 22:17
Jestem na tak, przydało by się wprowadzić tą propozycję ponieważ gdy kupuje pacc +21 dni, nie wchodzę do gry, wyjechałem, leże w szpitalu itp. to ten pacc się marnuje i kto później mi za to zwróci kasę? - Nikt, dlatego rozwiązaniem jest wprowadzenie 7dniowego pacca.
Kimus The Master
28-02-2012, 22:49
Jestem na TAK Sam posiadam kilka kont, i czasami rzeczywiście potrzebuje PACC na jedno z nich.
PS.
Pozostaje pytanie czy Mortiisowi oplaca sie coś takiego robić, bo jak wiadomo ten servis sms pobiera kosmiczne prowizje od wysłanego SMS'a
Pozostaje pytanie czy Mortiisowi oplaca sie coś takiego robić, bo jak wiadomo ten servis sms pobiera kosmiczne prowizje od wysłanego SMS'a
Już wam odpowiadam. Nie opłaca się wprowadzić tego Mortiisowi bo byście wysyłali smsa za 7~ zł na 7 dni żeby Mortiis miał jakiś zwrot z tego:> To raz a dwa oczywiście jestem na nie. Stać Cię na kilka kont? To zarób też na pacc'e.
Nie każdego stać na to by wydać 20 zl nie każdy ma lata by zarobić na to a tak to 3zl czy 5 to nie jest tak źle a po 2 jak będą takie paki to i ludzie będą częściej brać te paki za 3zl 4 lub 5 więc co się ma nie opłacać jeśli na to samo wyjdzie jestem na Tak :)
Sasha Rookslayer
29-02-2012, 08:27
Jestem na Nie..
Po 1. Na każde Konto masz do wykorzystania 3 dni Pacca na stronie głównej.
Po co ci 7 dni ;< Wystarczy, że kupisz Pacc Rune i masz na miesiąc Paca.
Propozycja raczej nie wejdzie w gre.
RekruT #21
29-02-2012, 11:32
Fajny pomysł. Jestem na TAK .
Jestem na Nie .... Powiedz czy to sie oplaca kazdy bedzie przeliczal ze za 2x sms na 7 dni zaplaci 10 zl , a za 1x 12 zl bedzie mnail na 21 dni ... Wiec NIE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.