View Full Version : Gotye - Somebody that I used to know
Rick Astley
02-02-2012, 23:54
8UVNT4wvIGY
Mam nadzieję, że wśród większości użytkowników słuchających bezsensownego szczekania do mikrofonu w postaci hip-hopu, znajdzie się kilku takich, którzy podzielą mój gust muzyczny.
"Somebody that I used to know" jest to piękny utwór, w którym Gotye opowiada o nieszczęśliwej miłości. To jest prawdziwa muzyka, a nie jakieś tam metal, rap, czy inne gówno bez przekazu!
Moon Red
03-02-2012, 00:02
Ta wersja lepsza:
http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M
Też słucham podobnego stylu muzycznego, a nie jak powiedziłeś "szczekania do mikrofonu" ;)
Pozdro
Mam nadzieję, że wśród większości użytkowników słuchających bezsensownego szczekania do mikrofonu w postaci hip-hopu, znajdzie się kilku takich, którzy podzielą mój gust muzyczny.
"Somebody that I used to know" jest to piękny utwór, w którym Gotye opowiada o nieszczęśliwej miłości. To jest prawdziwa muzyka, a nie jakieś tam metal, rap, czy inne gówno bez przekazu![/CENTER]
Gratuluję, właśnie się ośmieszyłeś.
#t
Dałem rade wysłuchać tylko do połowy. Jak dla mnie - gówno.
Greyback
03-02-2012, 00:25
No trochę się z tobą nie zgodzę, każdy słucha to co mu się podoba.
A utwór bardzo dobry, już jakiś czas temu mi wpadł w ucho.
PS. Bez spiny w temacie. :p
Zarexoholik?
03-02-2012, 01:57
Ty no faktycznie to ma lepszy przekaz niż rap. Także porzucam rap dla tak świetnej muzyczki. dz dz dzięki
gotye feat kimbra piekny kawalek chyba wrzuce na forum apo
a karpka nie sluchaj bo on i jego farsa to tez gofno
Co ma do tego Barcelona? LOL. Sapiesz do mnie w każdym temacie jakbym ci matkę zabił, nie wiem o co ci chodzi. D: Może jesteś zły na mnie za tego (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=976798&postcount=4971)posta, po którym nie wiedziałeś co masz odpisać i zacząłeś mnie wyzywać? : / Napisz co cię dręczy, bo nie wiem. Pojawiłeś się "z dupy" i udajesz wielkiego fana Chelsea, beka. XD
btw. Pisząc "farsa" w wieku 21 lat pokazujesz swoją inteligencję, aż mi cię szkoda. : /
#t
Nic ciekawego.
Te rzekome szczekanie do mikrofonu na pewno bardziej mi odpowiada niż to, ale ta nuta jest naprawdę wporzo :)
Rap/metal bez przekazu ? Dobre. A w tym waszym stylu, śpiewają tylko o nieszczęśliwej miłości. To przestało być modne.
Jeśli to nie ma przekazu, to Tusk jest świetnym premierem (http://www.youtube.com/watch?v=AtM7rS2ndJM)
Btw. Nie jestem ograniczony muzycznie. Każda nuta może się spodobać. To wpada w ucho jeśli chodzi o wykonanie, ale teledysk i przesłanie.. HAAAH
To ze nie umiesz przyjac krytyki
Jakiej krytyki? Według ciebie obrażanie i wyzywanie to krytyka? Spoko pustaku.
haha jestem dluzej tutaj niz Ty wiec sie nie wypowiadaj najlepiej.
Nie obchodzi mnie od kiedy tutaj jesteś. Co tu osiągnąłeś? Wbiłeś 300 postów w 3 lata? Dla mnie jesteś zwykłym anonimem.
NIe poplacz sie czasem dzieciaku bo obrazam twoja smieszna bercelone haha.
Ja nie płaczę tylko nie rozumiem, jak można być takim przygłupem w wieku 21 lat. Płakałeś to ty w 09 jak Iniesta wjebał wam bramkę w ostatniej minucie meczu. To dlatego masz taki kompleks Barcelony? O ile jeszcze wtedy kibicowałeś Chelsea.
-----
@
karpek down
WYjdz lepiej bo smiac mi sie chce jak czytam te twoje posty :D nie znasz mnie nie wiesz nic o mnie wiec japa:P
Już nie wiedziałeś co odpisać? p.p
Nie pocisne ci tylko dla tego że lubie Rick'a Astleya.
Kacperbotpl
03-02-2012, 19:48
To jest prawdziwa muzyka, a nie jakieś tam metal, rap, czy inne gówno bez przekazu!
Hahahahaha
Jeśli nie szanujesz innych gatunków muzyki to w ogóle się o niej nie wypowiadaj.
Wolę parodie A1a1lfGGrd0
A tak apropo ,gdyby nie tvn to nigdy byś o tym utworze nie usłyszał.
Marne prowo.
Super, ta piosenka swoim przekazem zmieniła moje życie.
scimex pallll
04-02-2012, 18:59
Powiem wam ze ta muzyka jest nawet nawet.
Nie raz ja slysze w radiu. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.