PDA

View Full Version : Poszukiwana Madzia nie ?yje. Odnaleziono cia?o.

Eklerq
03-02-2012, 00:52
Zwłoki półrocznej dziewczynki znaleziono w Sosnowcu niedaleko Huty Buczek. Matka przyznała, że śmierć dziecka nastąpiła w wyniku wypadku - podaje TVP Info.

Półroczna Magda zniknęła we wtorek po godz. 18 z wózka na ul. Legionów w Sosnowcu
Według detektywa Rutkowskiego, który zajmował się sprawą, dziecko miało wypaść matce z rąk i uderzyć głowa o próg. - Matka nie widziała co z nim zrobić zapakowała do wózka, a potem porzuciła pod drzewem w okolicy rzeki Czarna Przemsza, po drugiej stronie, gdzie szukała jej policja - powiedział detektyw.

Ojciec, ani dziadkowie nie wiedzieli o wypadku. Na miejscu jej już policja, której zostanie przekazana matka zatrzymana przez Rutkowskiego.

Szukana od ponad tygodnia

Od ponad tygodnia trwały poszukiwania półrocznej Magdy z Sosnowca. Dziecko zaginęło, gdy matka szła z nim do rodziny. Według relacji kobiety, została uderzona i zasłabła. Gdy się ocknęła Magdy już nie było w wózku. W poszukiwania włączył się detektyw Krzysztof Rutkowski. Podczas czwartkowej konferencji prasowej powiedział, że nowe tropy poszukiwań prowadzą na teren Niemiec. Uciął też spekulacje, że mąż pani Katarzyny nie jest ojcem dziecka. Na dowód pokazał wyniki badań DNA dziewczynki.

- Bartek poddał się również badaniu wariografem. Mama Magdy, ze względu na swój stan psychiczny, nie zgodziła się. Wyniki możemy przekazać śledczym - dodał. Magdy szukali też policjanci.

http://bi.gazeta.pl/im/6/11029/z11029126X,Polroczna-Magda-zniknela-we-wtorek-po-godz--18-z-wozka.jpg

źródło: gazeta.pl

Ponad tydzień nasz kraj żył zaginięciem tej dziewczynki. Jedynie ludzie dociekliwi i nieufni mogli dostrzec w głosie i zachowaniu matki, że coś jest nie w porządku. Każdego dnia liczyłem na szczęśliwy finał tej przykrej historii, bo widać było spore zaangażowanie policji, mediów oraz osób prywatnych, które oferowały nagrodę za odnalezienie Madzi. Po dzisiejszym wieczorze i po tygodniu poszukiwań, które okazały się fiaskiem, można śmiało stwierdzić, że jest to tragedia dla całego naszego społeczeństwa.

Przesada...

Rebgal
03-02-2012, 01:09
Czytalem juz o tym na onecie...Masakra to co zrobila jej matka..tyle ludzi bylo zaangazowanych w poszukiwania przez to ze wymyslila bajke w panice i bala sie odpowiedzialnosci...

Suka .
Krotko i na temat..

No ale tez nie wiadomo jakby sie kto inny zachowal..rownie dobrze Tobie(odpukac) moglaby sie przytrafic taka sytuacja i nie wiesz jakbys zareagowal.Wiec wyzywanie jej nie ma sensu.

Wielka tragedia, tyle że każdego dnia na całym świecie jest tyle porwań, a tutaj jest płacz o małą dziewczynkę. Handel ludźmi to norma, ale dziewczynka jest najważniejsza.
OBY CIEBIE PORWALI EUNUCHU!

Arab
03-02-2012, 01:51
Ale wyj***nie dziecka pod drzewem czy tam gdzie to nie jest rozwiązanie -.-
#up Podbijam

Zarexoholik?
03-02-2012, 01:53
Wielka tragedia, tyle że każdego dnia na całym świecie jest tyle porwań, a tutaj jest płacz o małą dziewczynkę. Handel ludźmi to norma, ale dziewczynka jest najważniejsza.

Hegez89
03-02-2012, 05:04
Po prostu nie wierze, co za @#*€*#... Bez komentarza, zabila bym taka "matkę"

Lagga v3
03-02-2012, 08:38

Zgadzam się . Jedna z tragedii - to wiadome ale codziennie jak powiedział zarex jest dużo porwań i jakoś o nich głośno nie jest.

Po prostu nie wierze, co za @#*€*#... Bez komentarza, zabila bym taka "matkę"

ty to byś ją zjadła ...

Kamor zabił Papkina
03-02-2012, 09:34
Wiedzieliśmy o tym na Darkwarezie od daaawna.
Wspólnie wymyśliliśmy tą wersje wydarzeń.

NIC NOWEGO

Benn
03-02-2012, 09:38
Teraz widzicie jaką "moc" mają media, nagłośniły i wykreowały sprawę, cały Polska o tym mówiła i cała Polska będzie zrozpaczona, mimo, że jak ktoś wspomniał na świecie, ale w samej Polsce dzieją się straszniejsze rzeczy np porwania grup kobiet i wywożenie ich za granicę aby się prostytuowały i wiele wiele innych.
Nie mówię, że media źle postąpiły, ale wspomogły matkę w tej całej szopce, występ w "Uwadze" to wszystko nie pozwalało skupić się policji na rodzinie, a szczególnie na matce, tylko "wymuszona" była akcja poszukiwawcza porywacza.
Tragedia, jak można było tak postąpić z własnym dzieckiem - nie mówię tu o tym wypadku, ale żeby zostawić pod drzewem i grać głupa? Rozumiem była w szoku, ale myślała logicznie więc nie powinniśmy się użalać nad Matką tylko nad rodziną i tym niewinnym dzieckiem.

@

Moim zdaniem normalną reakcją ze strony matki w takiej sytuacji byłoby krzyczenie "ratunku" "na pomoc", a nie chowanie zwłok dziecka.

Simi
03-02-2012, 09:57
ciała ni ma, tylko kurtka na miejscu, które wskazała matka.

Ładna tragedia. Media nagłośniły i już chuj. Trochę żal mi matki. Zabiła przypadkowo małą i nie wiedziała co zrobić.

SoniQ
03-02-2012, 10:37
Trochę żal mi matki. Zabiła przypadkowo małą i nie wiedziała co zrobić.

dokladnie, nie wiadomo co sie dzialo w jej glowie wiec komentarze ublizajace jej, sa zbedne

1st R. Boonek
03-02-2012, 11:09
dokladnie, nie wiadomo co sie dzialo w jej glowie wiec komentarze ublizajace jej, sa zbedne

Nie wiadomo ile prawdy jest w tym "wypadku"

:]

#t szkoda dziecka i tyle .. nie wiem po co tyle rozglosu ..

Adex
03-02-2012, 11:51
Wyprzedziłeś mnie z tym tematem bo w najbliższym czasie też miałem go założyć

No tak, szczeże mówiąc zaprzeproszeniem g***o mnie interesowała ta sprawa
Matka - że jeszcze można ją tak nazwać która dobrze wiedziała co się stało dobrze to wszystko zaplanowała a społeczeństwo nie mając innych spraw na głowie również się zainteresowało a policja zamiast łapać złodzieji i dilerów szuka jakiegoś bachora :rolleyes: no wiadomo że policja ma taki obowiązek no ale...

Zgadzam się całkowicie , tyle porwań itp a tragedia na cały kraj o "Madzie"

Według detektywa Rutkowskiego, który zajmował się sprawą, Dziecko wypadło matce z rąk i uderzyło głowa o próg. Matka nie wiedząc co z nim zrobić zapakowała do wózka, a potem porzuciła pod drzewem w okolicy rzeki.
Każdy ma rozum (chyba) i wie do czego służy , mogła chociaż zadzwonić na 112 czy coś :confused:

Bartek poddał się również badaniu wariografem
Sam fakt że poddał się badaniu wykrywaczem kłamstw oczyszcza go całkowicie ze wszystkich podejrzeń jeśli jakiekolwiek by były :cool:

Mama Magdy, ze względu na swój stan psychiczny, nie zgodziła się.
Nie stan psychiczny tylko psychiatryczny...

Ponad tydzień nasz kraj żył zaginięciem tej dziewczynki. Jedynie ludzie dociekliwi i nieufni mogli dostrzec w głosie i zachowaniu matki, że coś jest nie w porządku. Każdego dnia liczyłem na szczęśliwy finał tej przykrej historii, bo widać było spore zaangażowanie policji, mediów oraz osób prywatnych, które oferowały nagrodę za odnalezienie Madzi. Po dzisiejszym wieczorze i po tygodniu poszukiwań, które okazały się fiaskiem, można śmiało stwierdzić, że jest to tragedia dla całego naszego społeczeństwa.

Przesada to mało powiedziane to jest Po<cenzura>ne
Jak nie Smoleńsk , gdzie jest krzyż , ACTA , a teraz będzie Sosnowiec
Tak tak... bo nasz kraj nie ma więkrzych problemów tylko szukanie jakiegoś bachora z sosnowca której matka chora psychicznie nie mogła się odrazu przyznać :mad:

Matka przyznała, że śmierć dziecka nastąpiła w wyniku wypadku
Wow nareszcie!!!

Midq
03-02-2012, 11:57
moze to byc fejk bo porywacz sie oglosil ze odda dziecko jedynie jezeli matka powie ze sama je zabila co nie

^Gpiotras~
03-02-2012, 12:21
To pokazuje jaka polska Policja jest słaba...
Wkroczył Rutkowski i srpawa rozwiązana, największą beke miałem z jakiegoś tam policjanta jak mówił że kurtka co ją znaleźli nie jest żadnym dowodem ani poszlaką....

Ta babka od razu była 'podejrzana', za spokojnie i za dokładnie wszyzstko opowiadała.

Ryśku xD
03-02-2012, 13:42
Wiedziałem od razu że to sprawa tej matki , ludzie są żałośni ...
Gratuluje policji ;/

Adasik
03-02-2012, 14:27
Szkoda dziecka i tego męża, że trafił na taką idiotkę. Nie wiem tylko po co te całe zamieszanie skoro w innych rejonach Polski/świata giną, porywane są dzieci i nie ma takiego nagłośnienia...

~Bocianex~
03-02-2012, 16:28
Szkoda dziecka i tego męża, że trafił na taką idiotkę. Nie wiem tylko po co te całe zamieszanie skoro w innych rejonach Polski/świata giną, porywane są dzieci i nie ma takiego nagłośnienia...

Chcieli jakas nowa afere rozkrecic,bo ACTA to za malo na tyle mediow,zaraz zajma sie zaginieciem skarpetki Jaruzelskiego i znow Rutkowski wlaczy sie w akcje.

Romus
03-02-2012, 18:02
Dziwi mnie tylko fakt, że matka niby zakopała dziecko pod drzewem. Ciekawe jak wykopała ten dołek w takie mrozy....
Szkoda dziecka i tyle. Nie a co obwiniac matki - chuj wie co się jej w głowie porobiło.

Adex
03-02-2012, 18:07
@up
Podbijam , media muszą o czymś nawijać , ACTA i protesty za mało a o śniegu tym bardziej nie będą tyle gadać :o

Jak się tak zastanowić ile za tego bachora kasy dawali to :eek:
Zresztą całą winę zwalają na kocyk i na próg w mieszkaniu :o
http://i42.tinypic.com/344xwzn.jpg

Mo$uke
03-02-2012, 19:52
I tak matka dostanie pewnie wyrok w zawieszeniu wiec pytam o co tyle halasu?