Zaloguj się

View Full Version : Wymiennicy - odpowiedz

Usernames
03-02-2012, 13:04
Witam, chcialbym aby wszyscy wiedzieli co Tygrys odpisał na temat wymiennikow, niech się lepiej wezma za robote bo ich tajger wypierdoli czego bardzo im zycze, miejmy nadzieje ze tygrys wymieni wymiennikow bo to co się dzieje jest dla mnie i nie tylko dla mnie smieszne;
http://i42.tinypic.com/2rhpxmb.jpg
Tak wiec wymiennicy pilnujcie sie bo bedzie po was, dopilnuje tego

Rebgal
03-02-2012, 13:07
No i dobrze:) nie mam nic przeciwko.Niech dadza sie komu innemu wykazac.

Sciex
03-02-2012, 13:13
Najbardziej Cie boli to ze ja nie wymieniam bo mam Xixe:( otoz sie mylisz bo akurat tak sie sklada ze mam 1.7kkcc dlugu to po pierwsze! Nie powinienem sie Wam wszystkim tlumaczyc dlaczego zawiesilem swoje wymiany poniewaz nie powinno Was to obchodzic ale wyjasnie Wam to iz mam ostatnio bardzo malo czasu poniewaz ucze sie do egzaminow + dochodza mi jazdy oraz trzeba cos sie pouczyc do tego prawa jazdy tak? Po egzaminach w szkole ktore mam przez sobote i niedziele postaram sie znowu wymieniac. Dziekuje za uwage:)

Pozdrawiam,
Sciex.

#EDIT

Z tego co sie dowiedzialem to wymiany bez Sciexa leza... Na dodatek Wy mnie jeszcze krytykujecie ze sobie jakas przerwe robie poniewaz mam Xixe!!! Brak slow.

Zarexoholik?
03-02-2012, 13:14
Ciekawe kogo wybiorą jak 3/4 apo to dzieciaki chętni na kcc/zł.

#niżej

Wątpię. Więcej slotów zajmujesz ty i twoje tibijskie miłości. :)

1st R. Boonek
03-02-2012, 13:16
^up
To sie ciesz, stanowisz ze swoimi kolegami az 75% servera !

#t wymiany w ogole powinny byc zakazane.. :| teraz to chociaz ograniczyli, ale tak czy siak czesto nie wiadomo kto kim gra... A co do wymiennikow, uwazam ze jest ok

DarkCokolate
03-02-2012, 13:19
W koncu Tygrys bierze sie do robienia pożądkow w ekipie :) bardzo mnie to cieszy, porządek musi byc!

Adasik
03-02-2012, 13:41
A jaki Tygrys ma wpływ na to czy ktoś ma czas żeby przeprowadzić wymianę czy też nie? Przecież go nie zmusi. Sciex nie ma czasu, okej, a gdzie reszta wymienników? Xelixa też mogę usprawiedliwić, bo może się uczyć bo egzaminu gimnazjalnego xD A gdzie Haat? Gdzie nasz wymiennik Precision aka Ferrum? Tylko Sciex wymienia?
@Do autora
Za tą całą sytuację bym cie specjalnie nie wymienił konfituro :)

Ryśku xD
03-02-2012, 13:46
Nie wiem po co jakaś afera o Sciexa , zawiesił wymiany to od razu oznacza że kogoś oszukał?! dla mnie to beznadziejne.

Tygrys
03-02-2012, 13:56
No nie tylko Tobie odpisałem w ten sposób, a kilku osobom, bo zrobił mi się mały spam odnośnie tego, że chcą wymieniać. Cóż, skoro tak bardzo chcecie, to większość z was będzie miała szansę, gdyż nie będzie jak do tej pory, że 'losowo' wybierałem kogoś, tylko odbędzie się rekrutacja na nowych (dodatkowych, stare osoby wymieniające zostają) wymienników. Nie wiem jeszcze ilu, ale myślę, że dwóch, może trzech wystarczy w zupełności. Kiedy to nastąpi? Myślę, że w przyszłym tygodniu uda mi się znaleźć na to chwilę czasu.
Wymagania, zasady itp. zostaną podane później. Sama rekrutacja nie potrwa długo, max 48h myślę.

Wszystko zostanie ogłoszone na forum w dziale "Inne" (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=15).

Zamykam :)