View Full Version : Gdzie szybko expic 1,8k ed?
Moharrasek
03-02-2012, 14:43
Tak jak w temacie prosze o wypowiedz moje eq to: silver wand, klapy, set, yb, blessed shield.
Sorc Aka Siochacz
03-02-2012, 15:01
Wardy,Apocalypto - leci broszka z niego więc jak będziesz miał szczęscie to 25+ kcc wyciagniesz tej broszki (senja,volcano),queeny,(pathe po 1) :)
Takanori~
03-02-2012, 15:03
Ja proponuje quenny. W miare szybko lvl idzie.
Sorc Aka Siochacz
03-02-2012, 15:08
Ja proponuje quenny. W miare szybko lvl idzie.
Może i queeny lepsze ale w 5h może chyba nie zarobić tak jak na Pathah lub Apo bo z nich loot nie jest częsty zeby móc zarobić.
#Moharrasek
Najlepiej to będzie jak sam zastanowisz się co lepsze na 1,8k ed twój wybór;)
-Palldino
03-02-2012, 15:16
Wardy,Apocalypto - leci broszka z niego więc jak będziesz miał szczęscie to 25+ kcc wyciagniesz tej broszki (senja,volcano),queeny,(pathe po 1) :)
ty czytac potrafisz ? pyta sie 'gdzie szybko expic' a nie 'gdzie szybko zarobic' ...
@top
wardy raczej or queeny jak nie dasz rady
ty czytac potrafisz ? pyta sie 'gdzie szybko expic' a nie 'gdzie szybko zarobic' ...
@top
wardy raczej or queeny jak nie dasz rady
Ludzie..
Nie jest opłacalna opcja Wardy,Pathy, a czemu? Ponieważ nie opłaca się na nich expić bo szybko można na nich paść.
Co do Szybkiego expa i w miarę dobrego loot'a polecam ci Ots Queen[cod], Fire Woman po 2x [senji] + można skorzystać z tego że jest apo to może udać ci się że spadnie Borszka więc jesteś jakieś 30kcc na tzn "+".
Osobiscie uwazam, ze najlepszym wyjsciem sa fallen queeny i zwykle queeny xD.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.