View Full Version : Komendy hi/bye itp. Czas na zmiany.
Kanibaal
03-02-2012, 16:27
Witam.
Chciałem Wam dzisiaj przedstawić moją propozycję odnośnie zmiany komend hi/bye/bam/ank itd. oraz czaru "exani tera".
Mianowicie. Jak zapewne większość z Was wie te oto komendy często pojawiają się na GameChat GuildChat itp. itd.
Proponuje aby zmienić je tak aby działały w ten sam sposób jak czary. Nie jako tekst pisany przez gracza.
Zdaję sobie sprawę iż jest to kosmetyczna zmiana ale uważam, że mogłaby się przydać.
Pozdrawiam
Kanibaal
http://i44.tinypic.com/357r7df.jpg
http://i42.tinypic.com/246qhcn.jpg
Zarexoholik?
03-02-2012, 16:29
Zgadzam się. Jest to irytujące jak przez pomyłkę wyślesz na trade 'hi' zamiast na default.
Kimus The Master
03-02-2012, 16:30
Osobiście mi to nie przeszkadza no ale zagłosuję na TAK
Shervolia
03-02-2012, 16:36
Ja już się przyzwyczaiłam, żeby zmieniac kanały, ale jestem na tak xd
1st R. Boonek
03-02-2012, 16:37
Byl juz taki temat xd
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=78274
#t jestem na tak
Takanori~
03-02-2012, 16:39
Jestem na Tak. Mnie równiesz to trochę irytuje gdy dam hi na gc, albo trade... Logicznie rzecz biorąc, gdybym trafił na upartego i zadumanego gm'a/tuta mógłbym dostać bana za napisanie "hi" na trade xD... Dużo to nie da, ale... Co mi tam...
to powinno juz byc dawno wprowadzone, na tak
@down
kanał trade bez buy i sell?XDDD
co za przypal
edit.
hehe beka z ciebie typie, zwykla literowka
Sorc Aka Siochacz
03-02-2012, 16:43
Mi to nie przeszkadza ale mogli by dać coś takiego ze kanał game chat nie przyjmuje: słów sell,kupie,buy,sprzedam oraz te exani tera, hi i inne co sie uzywa na default jako komunikat do npc itp
#SoniQ
Omg,pomylilem sie i tyle a ty wielki nauczyciel kazdego poprawiasz po prostu kazdy sie pomyli i tyle :D
a to twój błąd :)
umie sleic zdania ;[
Tak, ale tylko 'exani tera'. Dlaczego niby komendy hi/bye mają być traktowane jako czar? ;o
Kanibaal
03-02-2012, 16:48
Tak, ale tylko 'exani tera'. Dlaczego niby komendy hi/bye mają być traktowane jako czar? ;o
Nie maja byc traktowane jako czar.
Lecz dzialac na ich zasadzie. ;]
Np. na RL z tego co pamietam otwiera sie osobne okno dla danego NPC.
To tez tak btw.
W sumie tylko kosmetyka,no ale niech bedzie ze na tak.
DarkCokolate
03-02-2012, 17:34
Dobry pomysł, jestem na tak :) irytujące jest to troche, napisz przypadkowo hi na gildchat i juz nie którzy ci odpowiadaja... Ale juz mniejsza z tym xd
Ryśku xD
03-02-2012, 17:49
Właśnie to denerwuje jak ktoś , chce napisać do npc a pisze na gc , lub trade jestem na tak ...
scimex pallll
03-02-2012, 18:34
Jestem na Tak.
Napewno sie to przyda.
Kolego nie znam sie ale domyślam a nawet zapewne jestem na 99 % pewny że HI/BYE jako czar nie da sie wprowadzić Exani tera Owszem Da
Głosuje na Tak ;p
Arcano Druid
03-02-2012, 19:05
Jestem na tak ;D wgl do trade powinni wprowadzic ze na poczatku musi byc Sprzedam/Kupie/sell/buy/wymienie zeby cos wgl napisac
Jestem na tak, powinno coś takiego wejść ale mi to nie przeszkadza
;)
Lethornek
03-02-2012, 19:32
Piszesz koledze " Hi " i ma być to wyświetlane tak, jakbyś używał czaru ?
Jestem na tak, ale tylko dla " exani tera "
Tylko dla Exani Tera bo nie ładnie to wygląda. Wszystkie czary normalnie tylko exani tera inaczej. Co do 'hi' 'bye' jestem na nie. Są to słowa, nie chcę żeby były pokazywane jako 'czar' tj.nie wyświetlając się na kanałach. Wystarczy je przełączać tabem :}
Też mnie to denerwuje.
Oczywiście jestem na tak
Oczywiście, że jest to drażniące...
@t
jestem na tak !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.