View Full Version : Pro?ba o Admina
krystian95
03-02-2012, 19:16
Witam na waszym serverze gram bardzo od okolo 7 miesiecy i bardzo podoba mi sie gra na nim. zauwazylem ze bywa tutaj duzo cheaterow wiec chce wam pomoc z tym i czy mogl bym prosic o admina?
Jak na tym serwerze prawie nikt nie gra ale ok. Zeby bylo ludzi to ja bym sie zglosil na admina xD
Proponuje, jezeli autor tematu nie ma steama, nie ogarnia w cs i nie ma przynajmniej 16 lat to nie nadaje sie na admina :f ale to tylko moje zdanie.
krystian95
03-02-2012, 19:23
Jaki masz nick w grze?
Mmoj nick Ne-Yo
Steam posiadam
lat 17 :)
1st R. Boonek
03-02-2012, 19:26
Koles podstawowym problemem jest to, ze jestes no name... na servie jest wiecej adminow cs niz graczy tylko ze kazdy ma w dupie :]
A tak na marginesie, to nie jest odpowiedni dzial do tego :]
krystian95
03-02-2012, 19:42
Jaki masz nick w grze?
To jak masz szanse na tego admina czy raczej nie?
To jak masz szanse na tego admina czy raczej nie?
Ja nie rozdaje adminów, bo sam nim jestem. Od tego są inne osoby. A co do twojej kandydatury to kojarzę Cię z servera, ale wątpie, że masz jakieś szanse, bo nie ma rekrutacji na adminów, a głównym problemem servera jest brak graczy.
Z tego co widzę, to obecnie na tym serwerze jest więcej adminów niż graczy.
#t
Wątpie, że osoba z trzema postami i w ogóle nie znana dostanie admina. Najlepiej napisz do Crayona czy kto tam się zajmuję tymi sprawami.
DonieX <3
04-02-2012, 11:04
Serwer jest pusty, adminów moim zdaniem nie potrzeba. Głównym problemem jest brak graczy, a nie brak adminów. ;d
Mmoj nick Ne-Yo
Steam posiadam
lat 17 :)
a to niespodzianka, bo
Data urodzenia
August 12, 1995 (16)
siema koleżko, źle trafiłeś
krystian95
04-02-2012, 13:32
a to niespodzianka, bo
siema koleżko, źle trafiłeś
Podaje rocznikowo wiec 17 wiec ja jakos nie widze niespodzianek ..
Pozdrwaiam
Master many
04-02-2012, 16:10
Tylko, że mamy początek lutego:) w sumie sam początek roku i pól roku czy kilka miesięcy to jest jednak różnica. W marcu kończę 19 ale podam 20 ok? Bo to tylko 14 miechów.
Tam i tak nie gra; ) dajcie każdemu admina i banujcie siebie nawzajem.
Poza tym ktoś kto mając na myśli "mam szanse" piszesz maSZ szanse lub na serwerze gram bardzo od 7 miesiecy to raczej wątpię czy dostałby Admina ;)
Ja też bardzo od 10 miesięcy byłbym przeciw ze mam szanse na admina ;(
Old-Don Ja
04-02-2012, 16:29
Też kiedyś pytałem o admina na tym serwerze lecz główny admin mi nawet na pw nie odpisał:) Widać mało wiecie na temat tego serwera Krystiana widzę często jak gra. Jeszcze chyba nigdy nie zdarzyło się ze na tym serwerze było więcej adminów niż zwyczajnych graczy przynajmniej jak ja grałem, a dość często tam grywam...
krystian95
04-02-2012, 19:12
Serwer jest pusty, adminów moim zdaniem nie potrzeba. Głównym problemem jest brak graczy, a nie brak adminów. ;d
A czemu brak graczy? Adminow nie ma pograsz chwile zaraz wejdzie ktos na hackach i kazdy wychodzi a jak by sie zajac serverem to bylo by dobrze ale jak tam chcecie :)
Wątpie, że osoba z trzema postami i w ogóle nie znana dostanie admina.
juz ma 5!
@t
watpie, ze dostaniesz bo adminow jest wystarczajaco
A czemu brak graczy?
poniżej masz odpowiedz:
W sumie ten co teraz stoi jest gorszy niż codmody z hostingiem biedronka.pl slot 5gr
Myślę, że jest to główną przyczyną braku grywalności na serwerze. Serwer miał 1kfps, grało się fajnie. Pukawka usunęła z oferty 1kfps i zaczął się dramat.
krystian95
05-02-2012, 14:02
juz ma 5!
@t
watpie, ze dostaniesz bo adminow jest wystarczajaco
Adminow jest wystarczajaco to gdzie oni są gram bardzo czesto na tym serverze i tylko Romek gra a takto nikt.
Sir Krystian
05-02-2012, 14:21
Mało graczy to po co wiecej adminów ;p <ciach>
Kanibaal
11-02-2012, 00:45
Adminow jest wystarczajaco to gdzie oni są gram bardzo czesto na tym serverze i tylko Romek gra a takto nikt.
Myślę, że możesz już skończyć gdyż z każdym kolejnym postem się pogrążasz.
Piszesz bardzo chaotycznie, popełniasz od groma literówek, Twoje pytania typu "To jest szansa czy raczej nie?" są wręcz żenujące.
Po 1 jeżeli składasz PODANIE a nie PROŚBĘ o admina (ale mniejsza o to) to powinieneś cierpliwie czekać na jego rozpatrzenie, a nie ponaglać bezsensownym spamem.
Poza tym nie chciałbym admina, który nie umie napisać zdania bez literówek.
Pjona.
Dragon Slash
16-02-2012, 23:09
Chcesz admina na serverze?Kpisz synek?
Po 1 musi być jakieś podanie a nie prośba -.-
Może zademonstruje
nick
mikro
ile grasz w cs
Prośbą to ja chce gma na apo ok?
up
akurat mikro to nie ma nic do rzeczy :| na tym serwerze brakuje graczy a nie adminów, rok temu brakowało dobrych adminów a gracze byli... ale no cóż XD
nie wiem czy jest sens adminowania na martwym serwerze, poza tym jeżeli ekipa nie uległa zbytnio zmianie to maja dobrych adminów, typu sedan, psujek ~~
Chcesz admina na serverze?Kpisz synek?
Po 1 musi być jakieś podanie a nie prośba -.-
Może zademonstruje
nick
mikro
ile grasz w cs
Prośbą to ja chce gma na apo ok?
A Ty za kogo się uważasz? od tego są tutaj wyspecjalizowane maszynki typu: Crayon czy też Santano .. admini grają na serwerze jak widzą, że ludzie grają. Moim zdaniem jak serwer był FFA+BF2(bez mocy za odznaki) był idealny, ludzie grali i z pewnością było ich więcej niż teraz na TP.
A Ty za kogo się uważasz? od tego są tutaj wyspecjalizowane maszynki typu: Crayon czy też Santano .. admini grają na serwerze jak widzą, że ludzie grają. Moim zdaniem jak serwer był FFA+BF2(bez mocy za odznaki) był idealny, ludzie grali i z pewnością było ich więcej niż teraz na TP.
ano, bez miliona hp, bez miliona ammo, bez zabijania przez strefy rashu - LUS
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.