Zaloguj się

View Full Version : Creator !!!

Hide
03-02-2012, 20:56
Dobra, spróbuje się wypowiedzieć kulturalnie, żeby nie było..

Mam drobną uwagę zwróconą w stronę administracji, zróbcie coś z tym Creatorem? oke? nie żebym się zdenerwował, ale wybierałem się na niego już ponad 10 razy, a raz go widziałem na oczy na tym queście (żeby nie było bloker 2.8k padł na combo).. to są jednym słowem jakieś jaja ! ;< idę, daje 10 kcc na questa, a tam nic. Ani to zarobić, bo jak jak się idzie w 5-6? nawet jak spadnie bh czy panda czy silverka? czy coś innego, to nawet jak się podzieli na ekipę, to nic zarobku! ew może lekko na +, to już więcej na respie zarobię, ale tą kwestie pominę.. najgorsze, że otworzyć skrzyni nie można, bo ktoś go już zabił ; / tak więc..

ZRÓBCIE ODDZIELNY ROOM Z NAGRODĄ, A W MIEJSCU GDZIE JEST TERAZ DAJCIE DŹWIGNIE, KTÓRA PRZENIESIE TAM OSOBY, KTÓRE NIE WYKONAŁY QUESTA, BO TAK JAK JEST OBECNIE TO KLAPA..

niech wypowie się najlepiej Tygrys!! ; ) będę wdzięczny.

RekruT #21
03-02-2012, 21:00
Popieram... Wydałem kasę i na marne...! I się wkurzyłem!

Azielu$
03-02-2012, 21:01
Jest dobrze. Jak ci nie pasuje to nie musisz tam chodzić.

Knight Lukas
03-02-2012, 21:03
Dzisiaj na 99% nikt nie szedł na creatora a go nie było. Cena wejścia jest wysoka a loota dzieląc na 5-6 i tak się nie zarobi. Albo cena powinna być stała albo zmieńcie w nim coś bo za jakieś 2-3 miesiące będzie to zapomniane miejsce :D

Zuczek
03-02-2012, 21:05
To jest porażka z tym Creatorem !
Jak się idzie w 4-6 i spadnie te marne bh i trzeba podzielić między siebie
To jest jedna wielka kpina :confused:

To już więcej lotne z exe przez tą godzine :confused:

Kovalchuk
03-02-2012, 21:18
Nie rozumiecie, że to tylko dodatek do całego upa był ?
Jak nie pasuje nie musicie chodzić.

sPoxter
03-02-2012, 21:29
ZRÓBCIE ODDZIELNY ROOM Z NAGRODĄ, A W MIEJSCU GDZIE JEST TERAZ DAJCIE DŹWIGNIE, KTÓRA PRZENIESIE TAM OSOBY, KTÓRE NIE WYKONAŁY QUESTA, BO TAK JAK JEST OBECNIE TO KLAPA...

Jestem jak najbardziej za tym co napisał koleś up ;] I warto by było coś pomyśleć. Czekamy na wypowiedź Tygrysa. ;)

Adasik
03-02-2012, 21:57
Nie moja wina, że bloker albo uherzy są nieogarami i padacie. Quest jak quest... albo zarobisz albo nie. Albo ci się uda go wykonać albo nie. Akceptujcie to tak jak jest albo po prostu nie wybierajcie się tam.

To już więcej lotne z exe przez tą godzine :confused:
To poświęć godzinę na exe, a nie idź na creatora i po kłopocie :)
@Top
Nic nie zmieniać!

Kimus The Master
03-02-2012, 22:01
Też uważam, że powinno zostać to zmienione..

ps.
Dobrze że z wami nie poszedłem xD!

KaZeK
03-02-2012, 22:14
Czy Wy myślicie że gdzieniegdzie pójdziecie musicie zarobić?! Nie było Creatora to ktoś go zabił, a Wy nawet nie wiecie kto (:

Btw. Nagroda jest za pokonanie Stwórcy a nie za wybicie pokoju gdzie się znajduje, więc w skrócie - macie pecha.

Takanori~
03-02-2012, 22:17
Szczerze ? Nie wiem jak na to patrzeć, ale... Z jednej strony jestem w stanie Was (huncących Creatora) zrozumieć... Spoko, płacisz za wstęp i tu dupa, Creatora nie ma, nici z dropu. Ok, teraz tak. Wbijacie, jest Creator, loot dopisał macie np. BH, ale co z tego jak za wejście zwróci się wam 70-80% zapłaty za wstęp ? To z tego, że to jest wypad for fun, trzeba coś stracić, żeby coś zyskać... Eh, frustracje rozumiem doskonale, ale... Co do cholery miałoby lecieć z Creatora, żeby wstęp był tam opłacalny ? 30kcc w kasie + kapoki, spy reporty itp ? Nawet na tak zjebanym OTS jak Mazurski nie ma takiego lootu... Nie da się tego inaczej zrobić... Czasem spadnie wam bh, czasem p arm, a czasem nic... Life is Brutal... Ehh...

Asami
03-02-2012, 22:30
Nie rozumiem Was, nikt nie zmusza do chodzenia na Creatora!

Nie wszędzie się chodzi po to by zarobić, nie potraficie zrozumieć tego?

Chcesz zarobić, kupuj taniej itemy, sprzedawaj drożej, możliwe że Tygrys dodał tego respa dla ludzi, którzy chcą się pobawić, a nie tylko zarobić pixelowe Kcc.

Zarexoholik?
03-02-2012, 22:32
Chcieliście zabić Creatora, którego ja ubiłem sobie na solo tego samego dnia. Jak wam nie pasuje cena to nie musicie płacić... Nam się jakoś zwraca. Creator miał być tylko dodatkiem, nie dla każdego, a dla najlepszych - elity - Jihad!

Shakur Shooter !
03-02-2012, 23:39
Popieram niech zrobią coś z tym creatorem bo to jest kpina i tyle

Reven
04-02-2012, 00:08
Uważam, że powinno to zostać zmienione, jest całkiem sporo "nie ogarów". Niektórzy również nimi są, ale nie da się z nimi coś wykonać, skoro jakbyś wziął wszystko na klatę. Jak najbardziej zgadzam się z propozycją, czekam na wypowiedź innych także.

Pit
04-02-2012, 01:02
Nic nie zmieniać, niektórzy za pare kcc by gówno spod siebie zjedli ;/

DarkCokolate
04-02-2012, 09:22
a dla najlepszych - elity - Jihad!

Hmmm... Jak by mnie ktos zapytal za co nie lubie Jihad, powiedziala bym ze za to jak sie zachowują, uważają sie za lepszych od innych a sa tylko zwyczajnymi ludźmi, maja swoje problemy, nieciekawe systulacje w domu, a tu sie za wszystko odgrywają bo sa to osoby ktore kupiły sobie postacie z największymi lvl... Nie lubie, i nie polubie choc rozumiem ze tu tylko mogą sie odegrać ze w zyciu realnym maja przej3bane :( ciezko...

#Topic
Dokladnie z tym potworem trzeba cos zrobic, albo jakis osobny room do nagrody, albo bramkę przez ktora nie mogla by przejść osoba ktora juz tego Questa zrobiła... :)

Hide
04-02-2012, 09:33
Ale czy niektórzy nie mogą zrozumieć, że mam głęboko gdzieś to co tam lotniemy? Nawet 0 cc może być ! Ja się nie obrażę ! Nie idę tam dla zarobku ! Idę po tą popierdoloną nagrodę w skrzynce ! I skoro płacę kasę, za to, aby go zabić i ją zabrać, a nie mogę jej zabrać, bo ktoś zabił Creatora nie mam się wk....ć? Jak jeszcze mi się to zdarza xx raz? !! Tak jak napisałem :

ZRÓBCIE ODDZIELNY ROOM Z NAGRODĄ, A W MIEJSCU GDZIE JEST TERAZ DAJCIE DŹWIGNIE, KTÓRA PRZENIESIE TAM OSOBY, KTÓRE NIE WYKONAŁY QUESTA, BO TAK JAK JEST OBECNIE TO KLAPA..
? ? ? ? ? ? problem jest zrobić takie coś? problem jest zrozumieć o co mi chodzi? dla niektórych tak ;< załóżmy.. idę na quest'a, wybijam z ekipą all, idziemy po creatora, go nie ma .. trudno, pech to pech, ktoś go zabił, to my go nie zabijemy ;< ale Ci co idą nie zabić boss'a, ale po tą nagrodę co mają powiedzieć? płacę kasę, aby wykonać go i zabrać nagrodę, a nie mogę tego zrobić !! i to jeszcze nie z mojej winy ;( zrobić jak to napisałem i będzie dobrze.. ktoś zabił mi creatora, ktoś wyczyścił mi quest ; ) nie zabił, muszę to sam zrobić z ekipą ; )

ALbert Einstein
04-02-2012, 10:23
Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!
W sumie opłata za wejście na Creatora jest troche zbyt wysoka w stosunku do loota (możliwego).
Jedyne co powinno zostać wprowadzone to podczas wejścia: Creator został zabity!! i możliwość wejścia powinna wtedy zostać zablokowana. Albo opłata powinna być bezposrednio pobierana w momencie wejścia do roomu gdzie (jest) Creator. Hide masz racje, administracja powinna zrobić z tym porządek, każdy normalny nie zdiagnozowany gracz czai kmine.
Pytanie:
hipersfera ma wymiarów:
a)1
b)2
c)N^2 i N nalezy do liczb całkowitych dodatnich z modulo 517.
pozdro all
Jak to jest kiedy jest szansa pokazać swoją wizje np. w konkursie elite Jihad nie ma pomysłu, ale słowo magiczne: "nie", "jest dobrze" znają!!!!!!!!!!!!
spinajcie- przerosne was jak wersor swą oś xD

Jarken
04-02-2012, 11:06
Hide, owszem powinien być osobny room z nagrodą, ale też nie może być tak że ktoś przeleci przez całą drogę, zabije syfy pokroju Miniona (w porównaniu do Creatora) i weźmie sobie nagrodę. Tp do roomu z nagrodą powinno być dla tych którzy ubiją Creatora, ofc dla tych którzy już wykonali quest nie ma możliwości tp.

On się respi po północy tak? Co za problem, ustawiacie się tam i pokazujecie zarexowi środowego palca :>.

Hide
04-02-2012, 11:50
ehh ; d to proponuje tak jak proponuje albert ; d

Jedyne co powinno zostać wprowadzone to podczas wejścia: Creator został zabity!! i możliwość wejścia powinna wtedy zostać zablokowana. Albo opłata powinna być bezposrednio pobierana w momencie wejścia do roomu gdzie (jest) Creator. Hide masz racje, administracja powinna zrobić z tym porządek, każdy normalny nie zdiagnozowany gracz czai kmine.

da się ogarnąć ; ) zmienić dźwignie, która nas tam przenosi na tak jak kolega ^^ napisał ; D zabity creator, brak wstępu Xd osoby znajdujące się za dźwignią, brak wstępu Xd nie zabity, można wbijać i lecieć po nagrodę ; ) bynajmniej nie wyjebie znowu kasy na nic ; ) a żeby nie było stwórce się zabije : PP

KaZeK
04-02-2012, 11:56
Wasze tępe główki nie czają tego że jest to zrobione specjalnie?! Kasy na serwerze jest w chuj bardzo dużo, takie 15kcc na dzień to pikuś w porównaniu z tym, ile możecie zarobić przez dzień. Bartem wyciągałem po 50-60kcc w dzień, jak siedziałem na Exe.

Idziesz na CQ, jest Creator = masz nagrodę, nie ma = zdobędziesz ją innym razem. Małe utrudnienie musi być, inaczej gra na tym serwerze była by nudna (i tak jest).

^Gpiotras~
04-02-2012, 12:42
Czemu APO jest stworzone z dzieciaków co mają raz lekko pod górkę to od razu płaczą : |?

Niech zostanie jak jest.

Karpek
04-02-2012, 12:45
Jak chodzisz na tego Creatora z samymi zerowcami z allegro (czyt. garb, zuczek itp.) to co się dziwisz, że nie możecie go ubić? P:

#t
Widziałem na forum juz duużo ss'ów z zabitym Creatorem i według mnie jest dobrze. W końcu to najlepszy potwór na serwerze, a nie Devil Atom, że idziesz, bijesz solo i zdobywasz łatwą kasę. Musi być trudno. :]

Soi
04-02-2012, 12:59
Moje zdanie jest takie, idziesz 600 lvlem na flubby = exp nawet, loot sredni
idziesz 1200lvlem na flubby= exp nadal nawet, loot zajebisty, bo w tym samym czasie ubijasz 5x tyle potworkow = loot 5x wiekszy.

To samo tyczy sie tego Creatora, nie mam pojecia jaki lvl na bramke, quest itd. Idziesz w 10x 1000lvl = dzielisz loot na 10 osob idziesz 3x 3klvl= dzielisz loot na 3 osoby!! WSZEDZIE JEST TAK, ZE IM WIEKSZY LVL TYM WIEKSZY ZAROBEK. Jak wychodzicie na - to znaczy, ze nie macie wystarczajaco duzych lvli zeby tam chodzic.

+ do uja wafla to jest quest a nie expowisko, wiec wezcie to pod uwage..

Adasik
04-02-2012, 14:29
To nie jest desert quest jak na realu, że nic nie musisz robić, a zarabiasz kasę.
To jest OTS i jakbyś spojrzał na większość tutejszych questów to żeby zdobyć jakąś nagrodę musisz zabić jakieś potworki/bossa. Nie ma Creatora-nie ma nagrody, proste... Trzeba tam iść wtedy gdy jest Creator i nie będzie płaczu. Pewnie spytasz jak to jest, że my zawsze idziemy i wiemy, że jest Creator? A no z waszych przypuszczeń wynika, że mamy kolegę GM, który nam zawsze pomaga?
@top nic nie zmieniać

Malahada?
04-02-2012, 15:55
Teraz placz o Creatora? XDDDD ludzie ogarnijcie te swoje tepe lby, i sie zastanowcie.
Nic nie zmieniac.

Asill
04-02-2012, 19:23
Teraz placz o Creatora? XDDDD ludzie ogarnijcie te swoje tepe lby, i sie zastanowcie.
Nic nie zmieniac.

Jak mnie takie dzieci dobijają :(:(:(
Czy ty masz jakiekolwiek pojęcie o tym quescie?
Niech zrobią tak jak napisał albert i bd git bo w tym momencie idąc w 5-6 to się nie opłaca bo więcej tracisz niż zyskasz (nawet ubijając creatora)

Nights
04-02-2012, 19:45
Ale czy ktoś napisał, że we wszystkim na APO ma się zwracać? Bardzo dobrze, że jest się na minus. Nie zmieniać.

ALbert Einstein
04-02-2012, 22:15
Witam!!!!!!!!!!!!
Te forum jest śmieszne: Jakiś kid coś rozkmini nie koniecznie z sensem i połowa uzytkowników powtarza coś ale co?.
Czy hide albo ktos rozumny pisze, że nagroda nie powinna byc przydzielana jesli nie zabije sie creator: chodzi tylko o informacje podczas klikniecia na dzwignie, że: creator został zabity albo nie i tyle. Dzieci!!!!!!!Przecież nie płaci się za próbe wejścia tylko za zmierzenie sie z stwórcą , a więc opłata powinna byc pobierana gdy on jest a w innym przypadku to nie ma sesnu. Jeśli administracja ma rozum a mam nadzieje, że czasem ktos tam uzywa mózgu to jedyne wyjście:
Wprowadzenie komunikatu podczas kilkania na dziwgnie, że creator padł
albo
wprowadzenie 1/3 szansy na wejście za pierwszym razem wtedy all ma sens a rozkmina to podstawa zycia co nie dzieci!!!
Wypowiadanie sie jest formą zaprezentowania swojej opinii, w innym przypadku to po prostu jakis bełkot

kto poprawia znajdując błędy znaczy zrozumiał a więc beka z opinii