View Full Version : Taski ROOK
Gąsiorek
04-02-2012, 15:43
Witam
Proponuje zwiększyć ilość dostawanego expa za taski na 400,500+ lvlu.
To jest żałosne, że na takim lvl dostaje się tak mało expa. Za 400 Elf Solierów dostajemy gdy mam więcej niż 100-200 pkt marne 7cc i 6% expa. Na 500+ albo jeszcze większym lvlu za 800 czy więcej Elfów jest tyle samo nawet czasem mniej. W porównaniu do maina gdzie taki 2k lvl dostaje za wardy lvle i kcc to kpina... Nie chodzi mi o zwiększenie kasy tylko expa do jakiś 20% żeby bylo to w ogóle opłacalne...
Pozdro
#Down
Jak ma ktoś płakać na mainie jak są dobrze ustawione bo zarówno na małych i dużych lvlach sie dostaje dużo kasy i % expa ??????
DarkCokolate
04-02-2012, 15:49
Przestan, jakos na mainie nikt nie płacze za, za mala ilością dostawanego expa za task, na rooku wgl nie powinno byc taskow wiec prosze cie ogar plx...
ofc. Nie!
-Palldino
04-02-2012, 15:53
Witam
Proponuje zwiększyć ilość dostawanego expa za taski na 400,500+ lvlu.
To jest żałosne, że na takim lvl dostaje się tak mało expa. Za 400 Elf Solierów dostajemy gdy mam więcej niż 100-200 pkt marne 7cc i 6% expa. Na 500+ albo jeszcze większym lvlu za 800 czy więcej Elfów jest tyle samo nawet czasem mniej. W porównaniu do maina gdzie taki 2k lvl dostaje za wardy lvle i kcc to kpina... Nie chodzi mi o zwiększenie kasy tylko expa do jakiś 20% żeby bylo to w ogóle opłacalne...
Pozdro
#Down
Jak ma ktoś płakać na mainie jak są dobrze ustawione bo zarówno na małych i dużych lvlach sie dostaje dużo kasy i % expa ??????
Wiesz typie ze to jest rook a nie main? wiec placz off temat close ;p
@ up
wbiles chociaz 100 lvl na rooku? ;d
Taski juz nawet na jakichs glupich bk zaczynaja byc srednio oplacalne, bo te 5cc to jakis zart... Jedynie exp spoko, bo chyba z pol lvla sie dostaje za te 200bk. A jezeli na 400 lvlu dostaje sie 7CC, to pozdrawiam, podczas gdy nawet na takim 1 klvlu na mainie dostaje sie z 2kcc?? (jak zle to poprawcie) czyli nawet biorac pod uwage przelicznik 1-100 dostaje sie 20cc rook :) czyli ponad 2x tyle??
Wg mnie mogloby byc troche wiecej kasy i expa za to.:)
Sasha Rookslayer
04-02-2012, 16:51
Ja dostaje 1% i 50 platynek :D
Chciałbym, żeby się więcej dostawało, ale chyba ci tego nie zmienią, najwyrazniej tak ma być. Ale jestem na Tak.
Takanori~
04-02-2012, 17:06
Jestem na Tak. Moim zdaniem powinieneś dostawać jakieś 10cc i z 20%. Ehh.
Legendoos
04-02-2012, 17:50
Za 800 Elfów albo 700 IB dostaje 4-5cc i kolo 5 %. Powinno być tak jak na mainie od danej ilośći pkt o ileś % cc maleje a poźniej jest normalnie. Exp powienien zostać podniesiony żeby dostawać jakieś 20-30% za taska.
Na rooku lvl idzie wolno i tak ma być jak ci będzie dawało 30% a tasków dziennie będziesz robił 2x to prawie masz dziennie 1 darmowy lvl .
to znów by się nie opłacało co do niższych poziomów .
masz 200pkt nie narzekaj im więcej tym mniej ja mam 2k pkt i tylko 50 tysi expa ;D tyle co jeden elf..
Jestem na NIE ;))
10cc dostajesz tylko do 150 pkt.
Lethornek
05-02-2012, 19:42
Ja na Nolii dostawałem po 3% i sie cieszyłem bo to 5 min expa ! :P
Jestem na nie.
~Bocianex~
05-02-2012, 20:14
Pff nie za dobrze wam na tym rooku?:) Może zrobimy tak jak na mainie,ze kilka lvli za taska wam wejdzie?
Jeżeli nie odpowiadają Tobie taski to ich po prostu nie rób. Zamiast tracić czas i wracać do NPC zdobyć te kilka % więcej wbijesz zostając na respie.
No rzeczywiście mogliby troche zwiększyć
Kumpel Armii
06-02-2012, 01:33
Masz racje, jeśli chodzi o porównanie...
Natomiast! według mnie tak jak jest obecnie jest bardzo dobrze, a na mainie tak jak to ująłeś kpiną jest dostawanie levelów i kcc na tak wysokim poziomie! To tam potrzebna jest zmiana...
Pozdrawiam!
Przestan, jakos na mainie nikt nie płacze za, za mala ilością dostawanego expa za task, na rooku wgl nie powinno byc taskow wiec prosze cie ogar plx...
ofc. Nie!
Pff co Ty wiesz o rooku grałaś coś ? Hah może z 2 lvl ;d
@t
Jestem na tak ;)
Rzeczywiście jest za mało expa i kasy... Na 600+ lvl za 800 elfow dostaje 2-3% lvl i 4cc. To jest żenada przy mainie gdzie tyle kasy (Przelicznik 1-50) dostaje sie na 200 lvl.
Jestem za zwiększeniem delikatnie tego, ale minimalnie, aby było w porządku, wiem iż to rook, ale na tym lvlu nie jest wcale łatwo.
Magnatek.
21-02-2012, 23:55
Jestem na TAK.
Dostaje tylko 2% to jest 300k expa tylko na tym lvl
Szulcyk Aka Esine
22-02-2012, 00:37
Fsza dobrze sie wypowiedzial. Kiedys taskow nie bylo, a on i tak wbil ten 800lvl bez nich, wiec zbedne jest powiekszanie expa. Taski sa jedynie bonusem dla lov lvli.
Pozdrawiam Szulcyk
DarkCokolate
22-02-2012, 04:35
Pff co Ty wiesz o rooku grałaś coś ? Hah może z 2 lvl
Nie, nie grałam, 130 lvl na Misi sam sie wbił i 60 lvl na Kepuczu tez? Zenada, pomysl czasem zanim cos napiszesz.
Cd. Cry!
#Topic.
Juz sie tu wypowiadałam, i nadal twierdzę ze taskow na rook wgl nie powinno byc! Tyle w temacie xd
Jestem na tak , ale zapewne to sie i tak nie zmieni ;/ 10-15cc + 20-30% expa
jestem na tak bo troche malo expa i kasy sie dostaje
Myślę, że to zły pomysł. Z tego co widzę to i tak macie zbyt łatwo na rooku. Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.