Zaloguj się

View Full Version : Problem z misj? w nowym quescie

MalyKSG
05-02-2012, 19:04
Witam. Mam problem z misją w nowym quescie otóż zabiłem 500 dwarf warriorow lub fighterow a npc dalej odpisuje: 18:58 Jobs: Idz, zabij 500 dwarf warriorow lub fighterow!

@Zarex
Zabiłem je bo nic mi się nie pojawia w tym miejscu, tylko on pisze o dwarfach fighterach i warriorach a tam są też archery, i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
@DoF
Na pewno wziołem task, ponieważ widziałem, że za każdego zabitego krasnoluda pojawia mi się napis nad default. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?? Co się mogło stać ??

Zarexoholik?
06-02-2012, 11:46
Widocznie ich nie zabiłeś. Nad kanałem default - na środku ekranu - pojawia ci się ile ich już zabiłeś, jak podczas wykonywania taska.

Heaven
06-02-2012, 17:43
A masz w tym samym czasie wzięty task od Popiego? Jak tak, to może spróbuj porzucić task Popiego.

Takanori~
06-02-2012, 18:23
@up
Ja robilem ta misje wraz z ''aktywnym'' taskiem u Popiego i nic to nie zmienia, moze robic to i to jednoczesnie.

Dominik of Fury
06-02-2012, 18:26
Możliwe że pomyliłeś się i nie wziąłeś tego taska wcześniej, lub nie zauważyłeś np przez ogień ,spam itd że zostało ci parę .Co do Popiego on nic nie zmienia, wiec taska od popiego nie usuwaj.