View Full Version : Pro?ba o skrócenie bana
Kamidass
07-02-2012, 02:02
Chciał bym prosić o skrócenie bana wiem że źle zrobiłem używałęm bota ale chciałem zobaczyć jak to jest grać na bocie .
To nie jest wytłumaczenie, używałeś teraz musisz odcierpieć swoje :)
Mozesz sprobowac napisac na maila lub PW do osoby ktora Cie zbanowala.Tutaj racej nic nie zyskasz.No i zalezy tez za co byl ten ban.Ale nie wiele nie licz..zbytnio taryfy ulgowej tutaj nie ma;D
ALbert Einstein
07-02-2012, 07:49
Trudno nie ma co płakać, wiedziałeś dobrze że za używanie bota jest ban skoro tak lubisz doświadczać: połóż sie na ławce na mrozie, wypij wóde i zapal gibona- efekt wizje zajebiste polecam!. trzeba być twardy jak nie możesz spać bo musisz grac skocz z 10 piętra z okna na główkę może troche bania wytrzeżwieje. A tak naprawde to wina twoich rodziców, zrób z nimi porządek mówie ci. POdobna sytacja jak przywrócili Vojska- pipka bocił cave a znowu jest wśród nas mimo że regulamin jest jednozanczny, jeśli mają dowody jako filmik więc jestes w dupie czekaj miech czy tam 2 przed kompem albo patrz na zegarek mówie ci czas skacze do przedu (płynie) więc nawet się nie obejrzysz a bedzie po banie. xD
1st R. Boonek
07-02-2012, 07:54
Mozesz sprobowac napisac na maila lub PW do osoby ktora Cie zbanowala.Tutaj racej nic nie zyskasz.No i zalezy tez za co byl ten ban.Ale nie wiele nie licz..zbytnio taryfy ulgowej tutaj nie ma;D
Moje konta w grze jak i to na forum sa jawnym dowodem na to, ze jednak taryfa ulgowa istnieje... xd
#t napisz w skargi/odwolania uzyj poprawnego prefixu do GM'a ktory cie zbanowal, pamietaj by zachowac kulture a kto wie? moze sie zlituja :]
Mc Maciek
07-02-2012, 07:58
#t napisz w skargi/odwolania uzyj poprawnego prefixu do GM'a ktory cie zbanowal, pamietaj by zachowac kulture a kto wie? moze sie zlituja :]
Dokładnie tak, ja od siebie dodam tylko link do odpowiedniego działu: http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.