Zaloguj się

View Full Version : Witam!!

Fobir
07-02-2012, 14:40
Witam!!

Mam takie pytanie i proszę o pomoc :D no to tak grałem tu miałem hmm 979 ek ale znudziło mi się granie na tym OTS i grałem w EliteDekaron/EliteCabal i teraz takie pytanko czy opłaca się grać znów na tym servie ? Od zera i jaka postać najlepsza do pvm i pvp ? Czy może na rooku grać jakie macie zdanie na ten temat ?? :) Na Ek mam 4 pacc runki s seta. padnemke. BH. Hota. Klapy i M axe

z Góry dziękuje i Pozdrawiam ;)

~Bocianex~
07-02-2012, 14:59
Graj ek najbardziej się opłaca na pozniejszych lvlach : )

Xienus o.O
07-02-2012, 17:29
bądź oryginalny i graj msem ponieważ gra się najtrudniej ale jak się ogarnie to jest profit ;D

1st R. Boonek
07-02-2012, 17:39
Bez watpienia gra tutaj jest nieopłacalna

3k lvle, banda noobow :] tyle w temacie

#i prosze mi posta nie usuwac, to moja opinia

fajne questy.

Pograj na RL tibi to zobaczysz, co to sa fajne questy

Mooncry
07-02-2012, 17:59
Bez watpienia gra tutaj jest nieopłacalna

3k lvle, banda noobow :] tyle w temacie

#i prosze mi posta nie usuwac, to moja opinia

Też mam taką opinie :mad:
Wiele "analfabetów", gracze mają marną kulturę, rzadko kiedy można popisać na game-chacie z jakimś poziomem bez spin ;c

Ogólnie Twój wybór, czy chcesz się z tą dzieciarnią męczyć. ;)

Zarexoholik?
08-02-2012, 00:15
Jeśli chcesz się pośmiać to śmiało możesz wracać. Knight - jest najlepszą profesją od 2006 roku, żadnych zmian. Ciekawie rozbudowana mapka, ciekawe skrypy, fajne questy.

Pograj na RL tibi to zobaczysz, co to sa fajne questy

Jak ja grałem na rl to była Tibia 7.5, wtedy były ciekawe questy. Teraz to drugi wow, czy inne gówno.

Hocus Pocus
08-02-2012, 00:25
Dużo się zmieniło, nowe questy, expowiska itp. Graj na mainie!

Takanori~
08-02-2012, 15:50
Jeżeli chcesz się wbić w czołówkę najlepszych graczy (względem poziomu doświadczenia) to nie ma sensu, ponieważ nakład czasu na wbicie takiego poziomu jest bardzo duży. Jeżeli jednak chcesz czerpać przyjemność z gry, zapraszam. Jeżeli chodzi o ludzi na serwerze, to tak:
-spinające się dzieci,
-banany odwiedzające allegro,
-ludzie, którzy szukają upływu agresji w tej grze,
-złodzieje,
-ludzie na poziomie, z którymi da się pogadać.
Tak jak wszędzie... Zdecydowana większość to plebsy. Osobiście kłade na nich lache i mam ich w dupie, roskoszując się grą.
Main, a Rook... To zależy od ciebie, w Rook jest wkładane mniej pracy, w Main dużo, ale... Są niedociągniecia.