Zaloguj się

View Full Version : msh

xxxElteserxxx
07-02-2012, 17:28
Witam
Pisze tutaj bo jak pisze na rrv to nikt nie odpisuje.
Dzisiaj poszedłem sobie wymienic moj sapphire helmet(quest nie był robiony i jestem 1st ownerem hara) po czym NPC Szafir zainkasował moje 5kcc a msh nie otrzymałem chociaz miałem miejsce w gbp i kase :)
Z tego co wiem to na serwerze juz miała miejsce podobna sytuacja.
Czekam na wypowiedz kogos z administracji.
Pozdrawiam.

down#

Tak zrobiłem tylko ze było to 10 min temu i akurat był res i nawet dowodu na to nie mam -.-.

Xienus#
Nie sądziłem ze jestes az takim idiotą ;( sprubuj postawic sie na moim miejscu.
Jestem bardzo ciekawy co bys zrobil jak bys nie dostal uw ze skrzynki?
raczej wątpie żebys postawił na tym laske.

TEN TEMAT JEST PO TO ZEBY TEN BŁĄD WKOCNU NAPRAWIC BO TO JUZ JEST 2 PRZYPADEK.

Palldino#

To uwazasz że za kazdym razem jak robie jakis quest na apo mam krecic filmik? XDDDD

Mieniu
07-02-2012, 17:31
Gracz : Hi
Szafir : Witam! Graczu. w czym moge pomoc?
Gracz : sapphire helmet
Szafir : O to wspaniałe że posiadasz ten przedmiot czy chcesz abym coś z nim zrobił ? Ale będzie to kosztowało 5kcc.
Gracz : tak <i tu Szafir zabiera nam 5kcc, ale spokojnie>
Szafir : Czy posiadasz ten helmet przy sobie ?
Gracz : tak
Szafir : Prosze bardzo, od tego dnia możesz sieszyc się nowym hełmem.

Jeżeli zrobiłeś tak, a nie dostałeś msh, to pisz do administracji.

#Down: Przynajmniej podałem przebieg questu, a Ty nabiłeś sobie posta, a nie pomogłeś nic.

Jarzombek v.1 Skoro nie chodzi o nabijanie postów to czemu nie edytujesz, tylko piszesz kolejnego?

Jarzombek v.1
07-02-2012, 17:36
Gracz : Hi
Szafir : Witam! Graczu. w czym moge pomoc?
Gracz : sapphire helmet
Szafir : O to wspaniałe że posiadasz ten przedmiot czy chcesz abym coś z nim zrobił ? Ale będzie to kosztowało 5kcc.
Gracz : tak <i tu Szafir zabiera nam 5kcc, ale spokojnie>
Szafir : Czy posiadasz ten helmet przy sobie ?
Gracz : tak
Szafir : Prosze bardzo, od tego dnia możesz sieszyc się nowym hełmem.

Jeżeli zrobiłeś tak, a nie dostałeś msh, to pisz do administracji.

No i kogo to obchodzi na co ten dialog pisałeś ? Ty jesteś administratorem ? Chyba tylko po to żeby posta sobie nabić -.- też słyszałem już jak komuś przytrafiło się to kiedyś no co zrobić admin tylko na to wzruszy ramionami i uzna że blefujesz takie apo ;/

-Palldino
07-02-2012, 17:38
No i kogo to obchodzi na co ten dialog pisałeś ? Ty jesteś administratorem ? Chyba tylko po to żeby posta sobie nabić -.- też słyszałem już jak komuś przytrafiło się to kiedyś no co zrobić admin tylko na to wzruszy ramionami i uzna że blefujesz takie apo ;/

nie ma dowodu to co innego mu odpowie? pech.

@edit
Ta? ;p

Xienus o.O
07-02-2012, 17:39
nie czytałeś regulaminu?? jak to możliwe!!!

ale jak powszechnie wiadomo, nie znajomość prawa nie upoważnia do niestosowania się do niego

GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Jarzombek v.1
07-02-2012, 17:44
nie ma dowodu to co innego mu odpowie? pech.

@edit
Ta? ;p

No a co ja tępaku napisałem że ''Uznają że blefuje'' czytaj ze zrozumieniem albo cofnij się do podstawówki. Tylko żeby posta nabić porażka.

Czarodziej Xardax
07-02-2012, 18:00
Peszek. Administracja nie odpowiada za to wiec kasy ani msh nie dostaniesz, jedyne co to moga poprawic bład jesli takowy jest ; )

Po za tym nie ten dzial ; s

Rexibol
07-02-2012, 20:05
Super śmieszne, jezeli nie miałeś capa to musisz płakać, też tak mialem z misjami u Popiego, na 100% to Twoja wina, nie skryptu i administracji, a i właśnie, nie wyciągniesz kasy ani msh od GMa, nikt nie ejst głupi żeby w to uwierzyć, chyba że masz filmik.

Adasik
07-02-2012, 20:08
Zdaje się, że to kolejna taka sytuacja, w której npc Szafir oszukuje graczy.
Z tego co pamiętam w dziale Bugi pisał już o tym Zarexoholik, bo tak samo mu się przytrafiło więc warto to naprawić.

Rebgal
07-02-2012, 22:30
Skoro administracja nie ponosi odpowiedzialnosci ze straty spowodowane bledami servera to niech moze sie postaraja zeby TO SIE NIE PRZYTRAFIALO CO?!?!

Musisz napisac maila na pomoc*********.pl i opisac sytuacje moze za 3 tygodnie dostaniesz odp.Pozdro.

Zarexoholik?
07-02-2012, 23:53
Miałem ten sam problem. Mortiis napisał mi żebym napisał drugi raz o ten helmet i faktycznie NPC dał mi hełm.

Napisz hi i zapytaj o ten helmet.

Lethornek
07-02-2012, 23:56
Mi dziś wymienił normalnie, może cap'a nie miałeś ?

xxxElteserxxx
08-02-2012, 00:29
Temat do zamknięcia.

# thx Zarex jako jedyny mi tu pomogles;)