View Full Version : Bug Magic Axe
Critical
07-02-2012, 22:48
Witam, wczoraj kupiłem postać 6.02.2012 1200 knight Toxic.
Za czołem robić m axe od przyniesienia 100 blood herb GANXALE bo na tej misji skończył poprzedni owner, i przyniosłem mu to wszystko , później poprosił o motyle to przyniosłem później o ciało skunksa to przyniosłem, później powiedział idz do zoo zabij Double , zabiłem double przeszedłem do następnego pokoju żeby wziąść questa i okazało sie ze 22:22 To jest puste. No to myślałem ze sprzedający mnie oszukał wiec poszedłem do Quiver i napisałem 22:28 Quiver: Udalo Ci sie zdobyc lawe? To byl juz ostatni skladnik!? 22:28 Toxic: tak 22:28 Quiver: Nie masz lawy... no to zobaczyłem czy mam dostęp , poszedłem i ten Npc napisał nie mam czasu na rozmowę.
Proszę o naprawienie tego buga :)
...:::PLAGENZENHO:::....
08-02-2012, 00:15
kup vial od lava i powino byc git:D z tego co widzialem do dawidsoni sprzedawal ja w grze:)
RekruT #21
08-02-2012, 00:21
Dawidsoni sprzedawał krew devila :D
Za czołem robić m axe od przyniesienia 100 blood herb GANXALE bo na tej misji skończył poprzedni owner, i przyniosłem mu to wszystko , później poprosił o motyle to przyniosłem później o ciało skunksa to przyniosłem, później powiedział idz do zoo zabij Double , zabiłem double przeszedłem do następnego pokoju żeby wziąść questa i okazało sie ze 22:22 To jest puste. No to myślałem ze sprzedający mnie oszukał wiec poszedłem do Quiver i napisałem 22:28 Quiver: Udalo Ci sie zdobyc lawe? To byl juz ostatni skladnik!? 22:28 Toxic: tak 22:28 Quiver: Nie masz lawy... no to zobaczyłem czy mam dostęp , poszedłem i ten Npc napisał nie mam czasu na rozmowę.
A pisalem Toxicowi ze za zl nie sellnie , a jednak sie mylilem XDD
Kup na trade
...:::PLAGENZENHO:::....
08-02-2012, 11:30
Dawidsoni sprzedawał krew devila :D
krew devila to jest magic blood a tutaj trzeba "vial of lava"
@edit
V down
jak nie jak przez pare dni widze jak dawidsoni sprzedaje:D dzisiaj rano nawet spamowal na trade
Critical
08-02-2012, 14:44
Tylko jest problem bo nikt nie sprzedaje tego gówna...
scimex pallll
09-02-2012, 00:47
To rob misje u elfa i tyle.
Tam musisz cos wydobic z okragu (podobne do wody), i jak masz farta to mozesz wydobic lave ;)
Hartkorowy Koksu
13-02-2012, 09:07
Pierwsze to Ty się naucz pisać :) a nie rób z siebie kretyna :)
Wystarczy napisać na trade, że kupisz Vial ~ bo sporo osób to sprzedaje :)
Zarexoholik?
13-02-2012, 11:25
To rob misje u elfa i tyle.
Tam musisz cos wydobic z okragu (podobne do wody), i jak masz farta to mozesz wydobic lave ;)
Z tego okręgu musisz zdobyć Acid rain, a później go na niego wylać. Równie dobrze możesz wydobyć fiolkę z wodą, lawą itp. Więc jeśli masz możliwość rozpoczęcia tej misji u Elfów to idziesz na teren Dwarfów, to jest 3-6 misja bodajże.
Jak już pisałem wcześniej ale ktoś usunął mój post : jeżeli potrzebujesz lavy Tygrys sprzedaje za 10kcc:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.