View Full Version : Pomoc.
A wiec tak zapomniałem hasła, loginu i nicku postaci na rl tibie znam tylko e-mail czy da rade jakos odzyskac postac??
@down
Chodzi o to ze nicku tez zapomniałem bo dawno nie logowałem...:/
Cuban 8.42
08-02-2012, 13:44
A wiec tak zapomniałem hasła, loginu i nicku postaci na rl tibie znam tylko e-mail czy da rade jakos odzyskac postac??
Wchodzisz w przypomnienie hasła, wpisujesz nick postaci i passy przychodz± na aktualny e-mail.
Assassin Mateusz
08-02-2012, 13:55
Nie wiem czy to jeszcze dziala, ale kiedys jak wpisywales poprostu nick jaki istnieje (byle jaki) i maila to wysylalo przypomnienie. Sproboj, a jezeli to nie pomoze, to poszukaj na swoim mailu czy moze nie masz gdzies jakiegos loginu/nicku swojej postaci. :)
Niestety na e-mailu nie ma nic musiałem usunoc :/ również sposób ten nie działa, wyskakuje ze nie prawidłowa nazwa uzytkownika.
Jakby¶ znał nick, to bez problemu acc/hasło przyjdzie na maila. Sam tak chara ozdyskałem, nie musiałem nawet recka podawać :D
no własnie nick zapomniałem nawet:/ to nie ma żadnego sposobu??
Od¶wieża!!
A wiec powiem mi kto¶ czy jest jaki¶ sposób na odzyskanie postaci ??-.-
-Palldino
28-02-2012, 06:56
Od¶wieża!!
A wiec powiem mi kto¶ czy jest jaki¶ sposób na odzyskanie postaci ??-.-
Idioto jak nie znasz nicku chara to juz go nie odzyskasz. Idz sobie lepiej kup nowa na allegro haha :p
Dexterro
28-02-2012, 15:25
lol, jak można nicku do własnej postaci nie pamiętać ? XD!
nie odzyskasz już :D
Wchodzisz w przypomnienie hasła, wpisujesz nick postaci i passy przychodz± na aktualny e-mail.
Boże, potrafisz czytać? Napisał, że nie zna nicku. Tak jak moi poprzednicy bez nicku nic nie zrobisz więc szukaj nicku. Może gdzie¶ jakie¶ screeny masz czy co¶
.LOGEST.
28-02-2012, 16:24
Boże, potrafisz czytać? Napisał, że nie zna nicku. Tak jak moi poprzednicy bez nicku nic nie zrobisz więc szukaj nicku. Może gdzie¶ jakie¶ screeny masz czy co¶
zamknij morde
#Możesz spróbować napisać e-mail do cipsoftu, że taka i taka sytuacja miała miejsce i jeżeli jest taka możliwo¶ć, żeby wysłali passy na aktualny adres e-mail.
Nie pamiętam nicku bo to jaki¶ se wybrałem z listy i grałem krótko w sumie dopiero skillowałem postać, dobra kij z tym i tak to jaki¶ 20 lvl.
Dzięki za pomoc,
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
1st R. Boonek
28-02-2012, 21:08
Mozesz zawsze poszukac meila ktorego dostales przy zakladaniu postaci, chyba ze usuwasz meile to masz lipe :]
no własnie tez usun±łem :( trudno;'p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.