View Full Version : 2200+bonus ;-)
Noe aka Capitan
08-02-2012, 23:30
http://i40.tinypic.com/2cs6lux.jpg
Bonus :D
http://i41.tinypic.com/1zxmm3a.jpg
Pozdrawiam wszystkich co się czuja pozdrowieni
Czekam na spiny :) Elton.
@down.
Gz ale poćwicz bo słabo Ci coś idzie :)
No muszę :P praktyka czyni mistrza :D
Nao - f.Vulpes (Otaku)
08-02-2012, 23:33
spina, nie gz wypier...
Gratuluję:))))))))))) Mniej oszukiwania ludzi i da się ciebie znieść na mainie.
scimex pallll
09-02-2012, 00:26
Nie gz, ile ta postacia wbiles lvli ? (malo)
Gz padania od 1,5lvl po prostu masz zajebiste pvp.
A tak wg na rooku juz nie ma nikogo ojebac ? to trzeba przyjsc na main i ojebac kolesia na xxx kcc ;(
RekruT #21
09-02-2012, 01:18
Gz ale poćwicz bo słabo Ci coś idzie :)
DarkCokolate
09-02-2012, 07:00
Gratuluje!
Ale pvp naprawde po ćwicz xd
Lethornek
09-02-2012, 07:17
Oczywiście nie gz, nawet nie umiesz 2x maxa uderzyć w 700ed xD?
Twoje pvp zostało chyba na wyspie początkujących :/
W 7h na wardach paść 10x i wbić 3 lvle cały czas expiąc ? Te wardy chyba jakieś zbugowane i Ci dawały expa jak dark lord :<
Wracaj tam, skąd przybyłeś rookslayerze, w sumie nawet tam padasz po 3x na lvl więc weź zbij sie do 10 poziomu, jednocześnie będzie on wskazywał Twoje IQ ;/
Takanori~
09-02-2012, 07:30
Szczerze ? Nie zły z ciebie krętacz... Ale gratuluje, wydajesz mi się spoko kolesiem, gz i ogarnij pvp ;f
Hartkorowy Koksu
09-02-2012, 07:41
Oczywiście nie gz :) Jak tam ktoś napisał up nie ma już kogo opier**** na rooku to menda przyszła na main szukać " kolegów " :/ napiszę Ci tak jak kiedyś w którymś poście Zarex " Wróć na rooka, main to inna liga " w której Ty jesteś zerem na wegecie :/ Nie kumam po co dajesz ss'a z 2.2k jak kupiłeś charra na 2222 i pierwsze co zrobiłeś poszedłeś na respa bez sl'a i padłeś huhehueuhheu beka z Ciebie typie idź owijać pralki taśmą dalej :> Każdy ma z Ciebie beke :) Tak więc najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie zrookowanie owej postaci i wrócenie na wyspę początkujących a gdy już nauczysz się grać to możesz ewentualnie spróbować coś zdziałać na mainie.
Xienus o.O
09-02-2012, 09:08
Oczywiście nie gz :) Jak tam ktoś napisał up nie ma już kogo opier**** na rooku to menda przyszła na main szukać " kolegów " :/ napiszę Ci tak jak kiedyś w którymś poście Zarex " Wróć na rooka, main to inna liga " w której Ty jesteś zerem na wegecie :/ Nie kumam po co dajesz ss'a z 2.2k jak kupiłeś charra na 2222 i pierwsze co zrobiłeś poszedłeś na respa bez sl'a i padłeś huhehueuhheu beka z Ciebie typie idź owijać pralki taśmą dalej :> Każdy ma z Ciebie beke :) Tak więc najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie zrookowanie owej postaci i wrócenie na wyspę początkujących a gdy już nauczysz się grać to możesz ewentualnie spróbować coś zdziałać na mainie.
xd
@top
gratuluje wbij sobie 2,5k lvl
Noe aka Capitan
09-02-2012, 18:45
Oczywiście nie gz, nawet nie umiesz 2x maxa uderzyć w 700ed xD?
Twoje pvp zostało chyba na wyspie początkujących :/
W 7h na wardach paść 10x i wbić 3 lvle cały czas expiąc ? Te wardy chyba jakieś zbugowane i Ci dawały expa jak dark lord :<
Wracaj tam, skąd przybyłeś rookslayerze, w sumie nawet tam padasz po 3x na lvl więc weź zbij sie do 10 poziomu, jednocześnie będzie on wskazywał Twoje IQ ;/
Zastanawiam się czy można mówić o pvp jak na postaci nie mam EQ. Ty kozaczysz że mnie 2x ubiłeś z pomocą raz z Bartem niechcący bo nie chciał ci pomoc tylko mi a drugi raz z wardami więc o czym ty mówisz ( jeszcze posiadasz EQ ... ) Zarex zresztą już się na twój temat wypowiedział gdzie jest twoje miejsce :) Nie znam go na tyle ale wiem że potrafi grać i wie kto umie grać a kto nie :) widocznie ty jestes w jego oczach 0 i na tym skończę bo w życiu realnym również twoi koledzy - koleżanki nie maja z tobą o czym rozmawiać
Pajacu nie znasz mnie to zamknij pysk bo to co piszesz jest żenujące Zero to możesz swoje krocze nazywać postać owszem kupiłem na 2192 lvl więc gdzie to 2222? padłem z SL-em lecz nie zadziałał i odrobiłem lvl od 2178lvlu rozmawiałem z graczami podobno tak się dzieje raz na milion widocznie to był ten milion. Co do mojej pracy to ch**** cię powinna ona obchodzić ty takowej pewnie jeszcze nie posiadasz. A jeżeli cię zazdrość zżera że tą postać posiadam to się potnij.
Jeszcze się uczę uwierz kiedyś ty jebniesz glebę ode mnie i to ja będę się śmiać
Sasha Rookslayer
09-02-2012, 18:57
Mariczek, Mariczek, że ci się chce grać na Tym Mainie:eek::D
Oczywiście Gratuluje ci i życzę levela 2500! :)
Jestem na Screenie, więc inaczej screen odrazu wygląda XD
Nie przejmuj się co Nygus ''Firma aka żona i 51kg aka Lethorn'' piszą, bo żal im dupsko sciska :D Też bym nieogarniał Maina, gdybym zaczynał grać jeszcze takim 2k+ levelem.
Lecisz do 2500 i 600 Rook! :)
Xienus o.O
09-02-2012, 20:19
Lecisz do 2500 i 600 Rook! :)
ani jedno ani drugie szybko mu nie grozi ;D
Wnorekkk
09-02-2012, 22:38
Gratz gnojasie.
Wbij sobie powoli 4k lvl i rozpierdol wszystkich.
Arcano Druid
10-02-2012, 20:26
Gratuluje i lecisz do 2.5k poziomu ;]
Oczywiście jak zawsze Noe opanowany i kulturalny!
http://i40.tinypic.com/hvqjoi.jpg
#down
piszesz o mnie, czy o noe?XD
Shakur Shooter !
12-02-2012, 11:33
Gratulacje wBij 2400 lvl i pvp poćwicz
[11/02/2012 22:40] Mc Maciek -> Dark Bartek was banished because of Dzielenie konta.
?
#t
Nie gratuluje ;d
Tomek Soyer
12-02-2012, 19:14
Niech Ci będzie, gz !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.