View Full Version : Kilka Pyta?
IkeBroflovski
10-02-2012, 11:44
mam dylemat, bo chodzi o to ,że mam w posiadaniu dwa uw , nosze itemy takie jak : kaptur/hot , panda , klapy i mam bh , nie wiem czy sprzedac uw i kupic shaman skirt , albo sprzedac dwa uw i kupic silverke + nosic te bh bo gram ms'em. doradzcie plx o i jakiego bym mial hara za uw i 200kcc ?
Czarodziej Xardax
10-02-2012, 12:24
nos uw i bh,
za ok. 700kcc kolo 1,6k ek lub 1,7 innej profy, moze i 1,8, roznie selaja
Poborowy
10-02-2012, 16:02
mam dylemat, bo chodzi o to ,że mam w posiadaniu dwa uw , nosze itemy takie jak : kaptur/hot , panda , klapy i mam bh , nie wiem czy sprzedac uw i kupic shaman skirt , albo sprzedac dwa uw i kupic silverke + nosic te bh bo gram ms'em. doradzcie plx o i jakiego bym mial hara za uw i 200kcc ?
Kolejny typek który kupił full eq na allegro nawet i nie wie co nosić ponieważ to twoja pierwsza przygoda z apo. Czemu tak myśle? masz kasy w h.. a chyba nie zarobiles tego 200+ lvlem, co widać po twoim myśleniu. a tak wgl to potwierdzam co napisal xardax
1st R. Boonek
10-02-2012, 16:06
A co za problem sprzedac jedno uw i za kase z tego uw kupic shaman skirt I bh? spokojnie starczy jeszcze zostanie... :|
Swoja droga mogles wiecej na allegro kupic to bys nie mial teraz takich dylematow
Co do charow, nie znam sie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.