Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Stronka Apo na Facebook zapraszam!!!!

Felo
10-02-2012, 15:34
Zapraszam wszystkich do polubienia!!!
Będą dodawane ssy, oferty, nowości i małe konkursy organizowane przeze mnie!

http://www.facebook.com/pages/Armia-Podkarpacki-OTS/293592350701386

Grongrin
10-02-2012, 16:24
Takie rzeczy powinne być zakładane przez administracje, a nie przez graczy. Takie jest moje zdanie. Nie skorzystam.

Felo
10-02-2012, 16:32
jaki masz problem przeciez to tylko reklama dla serva! skoro im to robi problem to moge usunac !

Mooncry
10-02-2012, 16:40
przeciesz

Oki

@top
Nie kliknę jakże magicznej opcji "lubię to" :mad::mad::mad:

Caav
10-02-2012, 21:07
Pytałeś kogokolwiek z administracji o zgodę na posługiwanie się grafikami należącymi do Armia Podkarpacki OTS jak również samą nazwą otsa? Z kontekstu tej strony na facebook.com wynika, że to Ty jesteś właścicielem serwera - może to wprowadzić w błąd wielu graczy. Poza tym nieumiejętna promocja jest gorsza od jej braku.

Felo
10-02-2012, 21:24
Pytałeś kogokolwiek z administracji o zgodę na posługiwanie się grafikami należącymi do Armia Podkarpacki OTS jak również samą nazwą otsa? Z kontekstu tej strony na facebook.com wynika, że to Ty jesteś właścicielem serwera - może to wprowadzić w błąd wielu graczy. Poza tym nieumiejętna promocja jest gorsza od jej braku.

Pisalem raprty i nikt nieodpisywal! Jezeli jest to tak wielki problem to moge to usunac poprostu myslalem ze to bedzie dobra reklama dla serva i fajnie zrobic cos takiego... a tak pozatym to jakie poslugiwanie sie grafikami??? ssy z Apo sa na calym necie i niewidze w tym problemu zeby sobie je wrzucac na fb...

ok. Czy mam usunac konto apo z fb???

Ps. A czy mozesz mi powiedziec z czego dokladnie wynika ze to niby ja jestem wlascicielem APO??? czy ja cos takiego kiedykolwiek napisalem??? hmm...

sqlterpa
10-02-2012, 21:33
@up
raporty to se mozesz pisac, od tego masz dział skargi/odwołania/zgłoszenia, lub na pw do Tygrysa Mortiisa albo Santano, takie to trudne?
no tak ale co prawda to prawda, mozesz tym wprowadzic w blad, że to Ty jestes włascicielem servera a nie Mortiis czy Tygrys (lub tajny inwestor, tak naprawde nie wiem który jest wlascicielem na papierku)

@top
tak na prawde watpie zeby ktos lajknął Ci ta fajowską strone, chyba że jakis pokemon :)
widze ze juz 7 lajków. gogogo 666 a pozniej klapki..

@edit | up
kiedy widze reklamujaca strone na fb, czyli taka jak wlasnie Ty stworzyles, jasno chyba wynika ze ten kto zalozyl, jest wlascicielem, lub chociaz jakims tam wspolpracownikiem cnie?
tak na prawde nie widze wiekszego sensu reklamowania servera, NO BO PO CO?! przeciez Apo ma stalych graczy, ktorzy niby odchodza ale i tak graja (m.in ja), a teraz sa modne servery 8.6+ na ktorych masz wary itd. jest malo ludzi ktorych kręci klimat 7.6..

Demrumrus
10-02-2012, 21:44
Ja nie jestem pokemonem, poprostu mam 100 lvl i chcę kaski na manaski. Anuż się uda. Ale i tak nie da pewno.

1st R. Boonek
11-02-2012, 00:22

Pytaliscie sie Cipsoftu o zgode na zalozenie servera?:|

Spasuj

/Caav
To tak jakbyś pytał Cipsoft o zgodę na stworzenie mini programu np. kalkulatora. Sam ots to aplikacja konsolowa nie mająca nic wspólnego z klientem tibii autorstwa Cipsoftu.
Odbieranie, przetwarzanie i wysyłanie pakietów w żaden sposób nie łamie praw autorskich tejże firmy. Łamanie prawa następuje w momencie zmiany ip w kliencie.

/Boonek
Czyli fakt faktem i tak wychodzi na moje, poniewaz otwierajac server w pewien sposob naklaniacie ludzi do lamania prawa :]
W kazdym razie zeby nie bylo, nie mam nic do tego i jest mi to calkowicie obojetne, jednakze zirytowal mnie twoj atak na tego pleba (autora tematu)
Takze - bez spiny :)

#t dla mnie to jakis zart XD nie wiem kto normalny bedzie sie publicznie ze tak powiem pucowal do gry w tibie :O

nie mam fb, ale nawet jakbym mial to bym nie skorzystal xd

Kanibaal
11-02-2012, 00:39
Pytaliscie sie Cipsoftu o zgode na zalozenie servera?:|

Spasuj

#t dla mnie to jakis zart XD nie wiem kto normalny bedzie sie publicznie ze tak powiem pucowal do gry w tibie :O

nie mam fb, ale nawet jakbym mial to bym nie skorzystal xd

Pytałeś się w klinice o możliwą terapię dla Ciebie?

#t
Nie, nie i jeszcze raz nie.
Tak jak Caav powiedział, jest to mylące co może mieć skutek w czerpaniu przez Ciebie z tego korzyści finansowych itp.

Jeszcze raz Nie Nie i jeszcze raz Nie.
Podpisujesz się pod tym i twierdzisz, że nigdzie nie mówisz iż jesteś właścicielem tego OTS'a?

Felo
11-02-2012, 05:01
ok widze ze ludzie sie burza!! niedowno rozmawialem z Caav o tym i powiedzial ze to niejet zly pomysl tylko Mortiis musi wyrazic zgode wiec zobaczymy jak bedzie... ale mysle ze bedzie pozytywnie wiec niepiszcie glupich komatarzy...

@up
raporty to se mozesz pisac, od tego masz dział skargi/odwołania/zgłoszenia, lub na pw do Tygrysa Mortiisa albo Santano, takie to trudne?
no tak ale co prawda to prawda, mozesz tym wprowadzic w blad, że to Ty jestes włascicielem servera a nie Mortiis czy Tygrys (lub tajny inwestor, tak naprawde nie wiem który jest wlascicielem na papierku)

@top
tak na prawde watpie zeby ktos lajknął Ci ta fajowską strone, chyba że jakis pokemon :)
widze ze juz 7 lajków. gogogo 666 a pozniej klapki..

@edit | up
kiedy widze reklamujaca strone na fb, czyli taka jak wlasnie Ty stworzyles, jasno chyba wynika ze ten kto zalozyl, jest wlascicielem, lub chociaz jakims tam wspolpracownikiem cnie?
tak na prawde nie widze wiekszego sensu reklamowania servera, NO BO PO CO?! przeciez Apo ma stalych graczy, ktorzy niby odchodza ale i tak graja (m.in ja), a teraz sa modne servery 8.6+ na ktorych masz wary itd. jest malo ludzi ktorych kręci klimat 7.6..

widze ze jestes noobem i nie potrafisz docenic pracy innych ludzi i nie potrafisz oswoic sie z mysla ze ktos wymyslil cos lepszego niz ty wiec niepisz glupich kometarzy prosze...

Vertix
11-02-2012, 06:39
Tak w ogóle ktoś z administracji dał Ci zgodę na stworzenie portalu społecznościowego dla APO ? nie wydaje mi się, skoro takie lenie w administracji jeszcze nie są i tutaj powinieneś trochę oberwać po łbie. Gdyby chciała w ogóle taki portal sama, by zrobiła i umieściła na stronę link do tego, ale widocznie uważa to za zbędne i nie zrobiła i nie będzie, zresztą, komu to potrzebne, skoro ludzi to nie przyciągnie ani nic podobnego tylko można to uznać jako jakieś ścierwo, sam nawet nie korzystam z tego portalu, bo jest zbędny dla mnie i raczej niektórzy ze mną się zgodzę, choć wątpię. :)

Viseq
11-02-2012, 08:45
Przecież Ty nawet nie potrafisz poprawnie złożyć zdania więc nawet nie próbuj brać się za jakieś fanpage lus? Tak jak pisali wyżej nie zapytałeś nawet o zgodę więc Mortiis powinien Cię prosić o usunięcie tego czegoś.

SedaN*
11-02-2012, 12:08
Na stronie apo jest link do facebooka, polubiłem ;D

Felo
11-02-2012, 12:43
ok usuwam niemam sily ludzie sa niemili w hooy w dupie z tym gadalem z caav dal namiary na mortiisa ale hooy usuwam ten shit bo tylko problemy sa...

post do zamkniecia!!!!!!!!!!

-Palldino
11-02-2012, 12:54
to sobie 'usumaj' haha XD bdb