Zaloguj się

View Full Version : Polepszenie wardów

Dideek
11-02-2012, 07:51
Jestem strasznie zirytowany,i pewny tego że wardy zostały polepszone(zadawane obrażenia[bardziej spamuja,wiekszy sredni hit]) w dodatku pogorszyliscie spadanie softów,jeżeli to nie prawda to itak nie uwierzę,proszę o wypowiedź kogoś z administracji !

Stroop
11-02-2012, 07:58
Jestem strasznie zirytowany,i pewny tego że wardy zostały polepszone(zadawane obrażenia) w dodatku pogorszyliscie spadanie softów,[B]jeżeli to nie prawda to itak nie uwierzę,proszę o wypowiedź kogoś z administracji !
I teraz mi powiedz, jaki jest sens w tym, aby administracja się wypowiadała?

Shadow Pro Knajt
11-02-2012, 08:03
Wiesz co z bólem serca ci przyznam rację.
Większe hity stanowczo są a softy prawie wogóle nie lęcą ;)

Viseq
11-02-2012, 08:41
Od kiedy tą zmianę zauważyłeś? Jeszcze jak 3 dni temu miałem Lethorna nie widziałem różnicy w hitach, jedynie ze spadaniem softów, ale to może jakiś mój niefart ;p

..:KoMBoj:..
11-02-2012, 09:02
Taa :P ja bez eq potrafie od 1 warda pasc :D klepia comba jak pojebane, wstęp 2sc + dead 1sc = 3sc. Przy takim loocie nie wraca sie za wchodzenie tam, nie mówie o sl ;)

One powinny byc uczulone na knightow i bic ich mocniej niz magiczne XD

niech sobie ulepszaja bo tak czy siak nie jest fair, ale moim zdaniem powinno byc cos dla magicznych zeby chronilo przed fizycznymi obrazeniami :]

@up

Zgodzę się z tb..
Expiąc 2,1k ed czasem padne od 1 warda.. jebnie 15 i 12k i temple .. ;o
Na lvl padne 2-3x, jeśli resp pusty, a jak latają inne osoby to rulują i kończy się tym że ide gdzieś indziej bo żal dupe ściska. Ek lata sobie z wardami jak z trollami i nawet się nie uha. Tak jak Boonek napisał powinny byc uczulone na knighta i więcej w niego bic. a dla ed/ms osłabic je.

Gówno prawda. Wardy nie zostały polepszone, ani razu nie dostałem hita powyżej 15k. Softy lecą częściej nawet niż wcześniej. 5 par w 30 minut jak pisał zarex ;s

Hmm, moze odrazu 10 par w jednym deadzie warda? Zrobilem całego taska (2k wardow) i spadły tylko 2 pary softów, teraz zabiłem znowu ok 750 i tylko 1, więc co pierdolisz że lecą 5 par w 30minut? Weź nie opowiadaj głupot nawet ...

1st Plutek^.^
11-02-2012, 09:11
Ja tam jakos nie narzekam na zadawanie hitow przez wardy, ale co do loota... Ostatnio wlasnie cos pogorszylo mi sie w lootaniu softow ;p

Dideek
11-02-2012, 09:12
Zauwazylem to wczoraj bo wczoraj wróciłem do gry,od tego czasu zabilem 1250 wardów i spadły mi aż jedne softy,gdzie miesiąc temu spadłoby z 6 par..
Czekam na odpowiedź administracji w celu potwierdzenia tego i zmiany do poprzedniego CHOCIAŻ dmg,a loota tez by sie przydalo ogarnac..

Sethan
2500ek ktorym wychodzilem z respa raz na 20 poziomow nagle zaczalem padac 2 x na lvl a 2800 msem dostaje caly czas po 15+ i padam od 2 wardow.
Dajcie jeszcze blessy za 1kcc bo za duzo kasy na serverzeu

Macie czas na takie gowna a balansu zrobic niey mozecie.

#dol
To niech bija 40k ale co mam zrobic msem majac 37k hp?

ALbert Einstein
Witam!!!!!!!!!!
Największy błąd było wogóle dodanie respu wardów na apo!
Przecież dodali takie itemy, żeby nie wzmocnione wardy na 700 lvl by expili, jak dla mnie combo powinno byc 25k na def. i jest super. Loot jest niezly nie narzekam, kasy każdy ma w chooy a wiec ze na 1h spadnie o 5sc mnie to zadna strata
ja prawie na 2,8k lvl ek wcale nie padam tylko jak mam ochote xd
pozdro all

1st Plutek^.^
11-02-2012, 09:19
Witam!!!!!!!!!!
Przecież dodali takie itemy, żeby nie wzmocnione wardy na 700 lvl by expili, jak dla mnie combo powinno byc 25k na def. i jest super. Loot jest niezly nie narzekam, kasy każdy ma w chooy a wiec ze na 1h spadnie o 5sc mnie to zadna strata
pozdro all

Ale ty masz rozumowanie, az mnie krew zalewa jak takich dyzmozgow czytam...
Pomyslales debilu ze jezeli ktos nie ma eq i chce zarowno expic i zarabiac to niechce wychodzic na 0 albo na minus... A jezeli ty kupujesz kcc na allegro i piszesz tutaj ze KAZDY ma kase w h** to sie mylisz...

@top

Jezeli pogorszyli loot z wardow to niech go poprawia na taki jaki byl, hity moga zostac jak dla mnie...

Hide
11-02-2012, 09:20
co ty pierdolisz? Xd wardy są jakie były i tyle. Jeżeli ja, mając 38k hp potrafię wystać 8-7 wardów na klatę, a zdarzają mi się takie trapy, a czasem zajebią mnie 2 na combo.. ale tak było, jest i będzie.. co innego jak obok Ciebie jest ktoś jeszcze, wtedy napierdalają jak pojebane Xd co do softów, mmm : ) raz na taska mam 10, kiedy indziej 5, czasem 2 nawet, to zależy od szczęścia ; P jedyne, co można zrobić, to rozbudować resp, gdyż przy 4-5 osobach nie da się tam expić ;<

rumun
11-02-2012, 09:26
Witam!!!!!!!!!!
pozdro all

Pomysl o ed/ms jak dostawaliby po 25k.

Tez zauwazylem ze wardy sa cos mocniejsze dlatego na 1,8k ed nie ma sensu tam expic. A loot to juz porazka.

RekruT #21
11-02-2012, 10:10
Ja 1700 ed dają rady tam expic. Powinni tylko powiększyć respa i tyle....

Takanori~
11-02-2012, 10:28
Jeju, jak ci się tam nie opłaca expić bo padasz, a z lootu ci się nie wraca to idz dobij trochę lvli gdzieś indziej i potem wróć...
#down
Ok, zwraca ci sie, masz dobry exp, wiec wtf ? Nie "fer" ? Zawsze tak było i będzie, to poprostu modyfikowanie serwera, aby go wciąż ulepszać i przybliżać APO do ideału. Nie widze w tym problemu, że troche więcej biją i jest słabszy loot, ale weź pod uwagę to jak tam leci lvl... ;f

Dideek
11-02-2012, 10:30
Ja nie płacze,tylko stwierdzam .. Mi sie tam zwraca,jednak wiele osób wcześniej zarobiło od ch*** kasy i wbiło od ch*** łatwiej,i to jest nie fair..

Sciex
11-02-2012, 10:41
Wielkosc respa jest wystarczajaca! A co do samych wardow i jego hitow to owszem moim zdaniem lekko zostaly polepszone a loot jest ten sam przez kilka miesiecy! Moze po prostu nie masz farta:(

#down

Expilem na wardach dluzej niz Ty i wiem co tam sie dzieje koleszko drogi. Resp jest okej tylko Ci przypomne ze sa ferie;) Po feriach zobaczysz jak bedzie pusto:cool:

RekruT #21
11-02-2012, 12:22
Sciex piszesz że wystarczająca jest wielkość respa bo nie expisz... A jednak jest mały resp jak expi z 5+ osób bo nie ma wgl wardów.

Czarodziej Xardax
11-02-2012, 12:38
no i dobrze:confused::confused::confused:
a nie ze taki Nivelato i inni po 30 lvli dziennie wbija:confused:
i jeszcze 2 lvle z taska ; O

KaZeK
11-02-2012, 12:58
Jeżeli expi dużo ludzi to masz 3 opcje

Exp z nimi, komuś się w końcu znudzi (lub nie)
Idź wbijać poziomy gdzieś indziej
Zacznij płakać, walić głową w stół i tnij się że nie chcą Ci wyjść z respa, po czym idź się połóż spać (może jak wstaniesz będzie spawn pusty ;D)

Jest wiele innych miejsc, gdzie można posiedzieć bo w końcu - 'nie samym expem człowiek żyje'

Dragon Slash
11-02-2012, 13:37
Kup sobie koło i pierdolnij się w czoło.

Moje zdanie.

Arab
11-02-2012, 13:44
To chyba dobrze, że wardy dużo biją, jakby były słabsze to na wardach były by tłumy 1 k lvli co jest tam niepotrzebne moim zdaniem.. z wypadaniem softów, też się nie zgodzę (chociaż mi też nie za często wypadają) Mój kumpel lootnął 14 par przez 5 lvli więc chyba tragicznie nie jest ?

1st R. Boonek
11-02-2012, 13:47
One powinny byc uczulone na knightow i bic ich mocniej niz magiczne XD

niech sobie ulepszaja bo tak czy siak nie jest fair, ale moim zdaniem powinno byc cos dla magicznych zeby chronilo przed fizycznymi obrazeniami :]

ALbert Einstein
11-02-2012, 13:55
Witam!!!!!!!!!!!
Administracja chce odzyskać kontrole nad serwem i bardzo dobrze!!!!!!!!
Wielka mi zmiana że wardy biły po 6k a walą po 6001 pkt. Obecnie serwer to lipa nic więcej. Mam nadziej że po upie jak poprawią znaczenie skili wardy bedą jebać po 25k a skile jakie bedą wymagane na monstera bedą wymagały skilowania i to b. długiego. Z innymi monsterami tak samo (odpowiedni skill oraz ilośc hp)
Straszne wydarzenie 1,3 k lvl padł 2 razy na wardach i wypadł mu loot za 9,9 kcc a miał przecież 10 kcc + i nagroda od popiego w chooy kasy i lvl.
Nie dziwie się że administracja zwiększa ataki monsterów: Ja bym zwiększył ataki każdej rasy o 30%. Wardy są na expa a nie na loota: nie bede płakał jak padne 4 razy na 1 lvl w końcu dziennie wbije 1-2 lvl a nie po 10 na luzie xd.
Niby tworzą nowe rasy a kto tam expi: NIKT- why na wardach, flubach, queenach spoko sie expi więc nie ma potrzeby iść na inne monsetry a adminsitracja sie stara, pracuje cieżko i po jakiego grzyba a do misji.
wreszcie ktoś użył tam mózgu i super pomysł!

Po wprowadzniu poprawek w atakach bym tylko dodał jakiś itemek: na doładowanie za 5 kcc że przez 1h exp będzie większy o 5% i tyle!!!!!!!

Mogą płakac teraz ms, ed ale nikt wam nie każe na wardach expić są inne respy, jebiąc po 28k nawet na elfach wbjecie w 1h+ lvl tyle co ja na wardach. Mogliby troche dwarf galadiator poprawić, żeby nie przywoływały summonów oraz wyjebać te dwarfolsy z respa. Na pewno wtedy mlvl bedzie grał rolę główną.

Wielki płacz a resp zajebany i jakos nie widze żeby nagle tylko 3k lvl expiły!!!!!

Czekam na upa i zmniejszenie loota jeszcze bardziej z wardów i innych monsterów do 5%- wreszcie rynek na apo ruszy bo zastój jest !!!!!!

sPoxter
11-02-2012, 14:17
Ja jakoś nie widzę różnicy Wardy maja coś takiego że czasami walą szybciej tak mi się wydaje. Jest dobrze po co to zmieniać?
Nie chce ci się siedzieć na wardach idz na fw albo pathy :)

Malahada?
11-02-2012, 14:19
Witam!!!!!!!!!!!
Administracja chce odzyskać kontrole nad serwem i bardzo dobrze!!!!!!!!
Wielka mi zmiana że wardy biły po 6k a walą po 6001 pkt. Obecnie serwer to lipa nic więcej. Mam nadziej że po upie jak poprawią znaczenie skili wardy bedą jebać po 25k a skile jakie bedą wymagane na monstera bedą wymagały skilowania i to b. długiego. Z innymi monsterami tak samo (odpowiedni skill oraz ilośc hp)
Straszne wydarzenie 1,3 k lvl padł 2 razy na wardach i wypadł mu loot za 9,9 kcc a miał przecież 10 kcc + i nagroda od popiego w chooy kasy i lvl.
Nie dziwie się że administracja zwiększa ataki monsterów: Ja bym zwiększył ataki każdej rasy o 30%. Wardy są na expa a nie na loota: nie bede płakał jak padne 4 razy na 1 lvl w końcu dziennie wbije 1-2 lvl a nie po 10 na luzie xd.
Niby tworzą nowe rasy a kto tam expi: NIKT- why na wardach, flubach, queenach spoko sie expi więc nie ma potrzeby iść na inne monsetry a adminsitracja sie stara, pracuje cieżko i po jakiego grzyba a do misji.
wreszcie ktoś użył tam mózgu i super pomysł!

Po wprowadzniu poprawek w atakach bym tylko dodał jakiś itemek: na doładowanie za 5 kcc że przez 1h exp będzie większy o 5% i tyle!!!!!!!

Mogą płakac teraz ms, ed ale nikt wam nie każe na wardach expić są inne respy, jebiąc po 28k nawet na elfach wbjecie w 1h+ lvl tyle co ja na wardach. Mogliby troche dwarf galadiator poprawić, żeby nie przywoływały summonów oraz wyjebać te dwarfolsy z respa. Na pewno wtedy mlvl bedzie grał rolę główną.

Wielki płacz a resp zajebany i jakos nie widze żeby nagle tylko 3k lvl expiły!!!!!

Czekam na upa i zmniejszenie loota jeszcze bardziej z wardów i innych monsterów do 5%- wreszcie rynek na apo ruszy bo zastój jest !!!!!!

Czlowieku co ty bierzesz? bo nie moge pojac ze ktos jest tak tepy.

nic nie zmieniajcie, jest dobrze elo.

Kaziu Extreme
11-02-2012, 14:25
Sorry Dawid, ale na wardach expilo mi sie zajebiscie przez ostatni tydzien, a spadanie softow mialem w dupie bo z dsli/g axow/mlsow mialem okolo 8-12sc na lv z loota.:(

P.s Czytacie posty debila Einsteina??

Vertix
11-02-2012, 14:44
Czy mi się wydaje czy robisz pretensję, bo jest mniejsza ilość wypadania softów, a może Ci się wydaje, raz jest dzień gorszy i pechowy a raz dopisze Ci szczęście no cóż myślę, że to trochę zbędne jak dla mnie, więc jestem na nie.

scimex pallll
11-02-2012, 15:02
To fakt ze teraz wg nie chca sie locic softy i mnie to wlasnie kurwia XD

Wg nie czytam posty Einsteina ;(

Sethan
11-02-2012, 15:32
Kolega od 1400 do 1500 poziomu mial 50kcc z lota a ja 31.
Wszystko jest dobrze

Zarexoholik?
11-02-2012, 15:42
Wiesz co z bólem serca ci przyznam rację.
Większe hity stanowczo są a softy prawie wogóle nie lęcą ;)

Nom, dlatego 5x softy w 30 minut.

#topic

Nic nie zostało polepszone.

ALbert Einstein
11-02-2012, 16:25
Jak się gracze boja zmian na lepsze, beka i tyle. Nikt przecież nie bedzie gral tutaj całe życie. Podobnie płacz był jak miały być blessy a jednak to był wypasiony patent: sam panikowałem. Trzeba nabrać dystansu!. jeśli to przyciagnie nowych, młodszych graczy róbcie, czym więcej ludzi gra tym ciekawiej, większa rywalizacja a to lubie.
Kto lubi dużo ded, szybki exp idzie na otsy. Nie pierwszy to ots.
Komunikacja albo brak komunikacji. słwo pisane ma przekazać to co milibyśmy powiedzieć dlatego wprowadzono ortografie, zwroty żeby można było wypowiedzieć się nie bedąc dostatecznie blisko słuchacza i żeby było to zrozumiałe. A ja wogóle nie czaje tych postów może wychowywałem sie w pokoleniu jeszcze ludzi co mieli i kulturę i wiedze oraz potrafili się komunikowac albo uzasadnić swoją opinie.Ta gra z niektórych wysysa reszte inteligencji nie udzcie sie że na studiach cos rozkminicie jak gówno teraz wiecie póżniej tym bardziej gówno bedziecie wiedzieć. Albo sie ma rozkmine albo nie i tyle, a to w dzieciństwie człowiek zdobywa najwieksze umiejęstności to co dopracowałem w przedziale 5-14 lat kiełkuje obecnie i przynosi szybkie rezultaty.
Jak zwracasz się do osoby znaczy mnie pisz Pan: gówniarzu. Rodzice nie nauczyli kultury, może daltego pozwalają wam siedzieć całymi dniami w domu przezd kompem żeby wstydu nie było.

gram ponad półtorej roku i b. dobrze czekam na zmiany i jebie ten serwer na którym tylko zmarnowałem czas nie bede płakał niepoznałem tu niekogo oprócz Tomek soyer, Nemiks sa to ludzie z klasa reszte mam w poważaniu. każdy udaje herosa a milsza by była gra żeby każdy miał kulture

Cinasek
12-02-2012, 01:56
Jak się gracze boja zmian na lepsze, beka i tyle. Nikt przecież nie bedzie gral tutaj całe życie. Podobnie płacz był jak miały być blessy a jednak to był wypasiony patent: sam panikowałem. Trzeba nabrać dystansu!. jeśli to przyciagnie nowych, młodszych graczy róbcie, czym więcej ludzi gra tym ciekawiej, większa rywalizacja a to lubie.
Kto lubi dużo ded, szybki exp idzie na otsy. Nie pierwszy to ots.
Komunikacja albo brak komunikacji. słwo pisane ma przekazać to co milibyśmy powiedzieć dlatego wprowadzono ortografie, zwroty żeby można było wypowiedzieć się nie bedąc dostatecznie blisko słuchacza i żeby było to zrozumiałe. A ja wogóle nie czaje tych postów może wychowywałem sie w pokoleniu jeszcze ludzi co mieli i kulturę i wiedze oraz potrafili się komunikowac albo uzasadnić swoją opinie.Ta gra z niektórych wysysa reszte inteligencji nie udzcie sie że na studiach cos rozkminicie jak gówno teraz wiecie póżniej tym bardziej gówno bedziecie wiedzieć. Albo sie ma rozkmine albo nie i tyle, a to w dzieciństwie człowiek zdobywa najwieksze umiejęstności to co dopracowałem w przedziale 5-14 lat kiełkuje obecnie i przynosi szybkie rezultaty.
Jak zwracasz się do osoby znaczy mnie pisz Pan: gówniarzu. Rodzice nie nauczyli kultury, może daltego pozwalają wam siedzieć całymi dniami w domu przezd kompem żeby wstydu nie było.

Ty ***** pacanie, tym Diracem Srakiem 2800 lvla nie wbiles w 2 czy 3 lata tylko rok? Wiec kogo chcesz pouczac noł lajfie. Chcialbym ci przypomniec jak zajebalem cie Arconem na rs na ank . Jaki to byl płacz.

#Pfff, z 2 taskow (2000 ward) mialem 1 softy i nie narzekam

NNFOF
12-02-2012, 02:06
nie gram, ale dostalem 2,6k ek + full eq, wybralem sie na wardy, przez 80% lvla, nawet nie mialem red hp, z loota 2-3kcc, musialem specjalnie pasc, bo manasy end i wy placzecie, ze jest za trudno? prosze was

Mareczekk
12-02-2012, 05:01
Mogliby tylko powiększyć trochę respa wardow bo coraz więcej ludzi zaczyna tam expic. I nie ma gdzie się ruszać :) Loot jest dobry a nawet bardzo dobry ostatnio w nocy zloocilem 15x softy. A raz przez 2 nocki nie zloocilem nic. Często wypadają drobne itemy typu: mls, g axe, dsl. Wiec nie wiem o co płaczesz? :( masz pecha i tyle :) Myślę żeby zamknąć temat.

@t
Dzisiaj w ciagu 10 min. polecialy 3x soft praktycznie w 3 zabitych wardach :) Tak wiec nie placz na 4um tylko masz pecha :> co do hitow wlacz full defa.

Jarken
12-02-2012, 13:01
Tak jak up, resp wardów powinien zostać nieco powiększony.
A obrażenia? Myślę że expisz na full offie czyli na 'mieczach' i dlatego biją cie nie wiadomo ile. Softy też spadają normalnie.

Loki
12-02-2012, 23:52
Nie wiem jak z tymi wardami jest, bo mam za mały lvl i nie mogę expić. Ale wnerwiają mnie wypowiedzi typu: ,,dawniej były słabsze, inni dawniej mieli łatwiej, to nie fer". No ludzie, opanujcie się. To co, mają coś dodać i zaś tego nie ruszać żeby było fer ??? Trzeba modyfikować, zauważyli może, że trochę za łatwo i postanowili zmniejszyć. Tyle na temat.

Kadrowy
13-02-2012, 14:46
Gówno prawda. Wardy nie zostały polepszone, ani razu nie dostałem hita powyżej 15k. Softy lecą częściej nawet niż wcześniej. 5 par w 30 minut jak pisał zarex ;s

Lethornek
13-02-2012, 16:32
Wardy jak wardy, czasem mają lepsze chwile że potrafią zaspamować ale moim zdaniem te stworki są akurat ok.

Dalomor
13-02-2012, 17:40
Myślę że loot jest ok i hity też. Mi ostatnio poleciały 4 softy w 20 min. Wiem duży fart.
Scimex
Popieram wogle nie czytam postów Einsteina