View Full Version : Propozycja na ka?d? profe
ALbert Einstein
12-02-2012, 10:01
Witam!!!!!!!!!!!!!
Ja mam 2801 ek i tutaj nie płacze że wardy mocno biją, pragne wyrównania szanse każdej z prof i tyle. i wreszcie uświadomic administracji o ich stracie czasu na pierdoły
W upie mógłby powstać resp wardów: identyczny jak obecny tylko dla ms, ed. Ward taki miałby więcej hp (500 tys.)- ale waliłby około 10k max.
Bo niby zwiekszyli te obrażenia zadawane przez wardy znaczy szybkośc uderzeń ale najbardziej ucierpiały profy magiczne.
bardzo mi sie podoba pomysł żeby 1,5 k lvl nie expił na wardach lecz obecnie dalej ek daje rade spokojnie.
Niby mogłyby powstać jakieś nowe itemy do obrony dla ed, ms ale skoro tygrys pisał że balans jest wyrównany to po takim posunięciu znowu bedzie płacz (eków) że na full eq wale w ed, ms maksymalnie 5k i znowu balans bez jaj żal.
Oczywiście ed, ms nie miałby wstępu na wardy dla eków, rp.
A tak naprawde wreszcie zróbcie coś z uw, bo pomysł dodania go był bezmyślny. No fajnie wale po 11k ale ek który rzuca z daleka jajem to śmieszna sprawa. Można by było zrobic zasięg do 2 sqm ale przy odległości 1 sqm atak byłby o 30% mocniejszy w końcu na obecnych zasadach to porażka.
mam nadzieje że w upie wprowadzicie coś żeby w zamian za uw ek otrzymał jakiś fajny miecz. Oczywiście dla innych prof tak samo.
Możecie sobie spinać ale serwer żyje tylko dlatego że jest duży exp w ramach krotnośc jak na rl tibia.
mam nadzieje że jeszcze bede widzial sens pograc z pół roku. XD
Dodając uw zmusili graczy do expienia i to było fajne posunięcie. Ale obecnie pomysły czegoś zmniejszania, zwiekszania to jest nieuczciwe wobec obecnych graczy jak i graczy co zaczeli od niedawna grać. Kto bedzie duzo expił, duzo skilał będzie potęzny i tyle, a jakiekolwiek zmiany na obecnym poziomie zmuszaja mnie żeby wogóle nieuczestniczyć w tym bałaganie gdzie zawsze coś zmieniaja bez konsultacji. Ogarnijcie sie i zróbcie wreszcie te podłoże na którym będzie jakaś stabilność. Troche smieszne zbierze się ekipa i zamiast pisac upa rozkminiaja o ile procent ( zwiekszyc ataki rata zmniejszyc obrone rata) - po miechu kminy a zwiekszymy mu hp o 1 pkt. xDDDD. Nic nie zmieniać a tylko przez wytrwałość graczy umożliwic im poczucie tzw. bohaterstwa i tyle. musze wreszcie na skypa chyba pogadać z kilkoma administratorami twarzą w twarz. (SKILLE I TYLE) a respy też eq jeszcze bardziej.
wielkie dzieki za komentarze jak poniżej widac że z bezmózgiem ma sie doczynienia
W upie mógłby powstać resp wardów: identyczny jak obecny tylko dla ms, ed. Ward taki miałby więcej hp (500 mln)- ale waliłby około 10k max.
Bo niby zwiekszyli te obrażenia zadawane przez wardy znaczy szybkośc uderzeń ale najbardziej ucierpiały profy magiczne.
bardzo mi sie podoba pomysł żeby 1,5 k lvl nie expił na wardach lecz obecnie dalej ek daje rade spokojnie.
Niby mogłyby powstać jakieś nowe itemy do obrony dla ed, ms ale skoro tygrys pisał że balans jest wyrównany to po takim posunięciu znowu bedzie płacz (eków) że na full eq wale w ed, ms maksymalnie 5k i znowu balans bez jaj żal.
Oczywiście ed, ms nie miałby wstępu na wardy dla eków, rp.
Jak dla mnie to jest kolajna twoja idiotyczna propozycja. Po co dodawać nowy resp wardów gdy ten resp co jest jest bardzo duży,jak nie ogarniasz expić na wardach jest jeszcze dużo innych respów innych mobów..I tak oczywiście najlepiej jak by powstał nowy Set typu S Set który by dawał 2x więcej niż normalny i który można by było zdobyć na 1k lvl i wgl. Ogarnij Koleś.
A tak naprawde wreszcie zróbcie coś z uw, bo pomysł dodania go był bezmyślny. No fajnie wale po 11k ale ek który rzuca z daleka jajem to śmieszna sprawa. Można by było zrobic zasięg do 2 sqm ale przy odległości 1 sqm atak byłby o 30% mocniejszy w końcu na obecnych zasadach to porażka.
Hehe, zaraz będzie pewnie spam że gdy zrobią na 2 sqm zasięg uw
atak byłby o 30% mocniejszy to będzie porażka bo na to samo wyjdzie ponieważ czy ek bije 3 sqm i normalny atak, to jak byś widział 2 sqm i 30 % więcej ? Myśle że hitami by wyszło na to samo.
mam nadzieje że w upie wprowadzicie coś żeby w zamian za uw ek otrzymał jakiś fajny miecz. Oczywiście dla innych prof tak samo.
Po co ci człowieku jakiś fajny mieczyk i po co ci wgl jakieś nowe itemy?
Kiedyś na starych czasach APO, nie było tych śmiesznych rzeczy i grało się bardzo dobrze -.-
Możecie sobie spinać ale serwer żyje tylko dlatego że jest duży exp w ramach krotnośc jak na rl tibia.
Jest exp - 5x. więc nie wiem czy to jest aż tak bardzo duży exp (chcesz zobaczyć sobie duży exp to idz na Mazurka:D)
Pierwszy twój post który zrozumiałem. Reszta postów jest bezsensowna i chaotycznie pisana. Wydaje mi się, że wystarczy zrobić resp z jakimiś potworami między Queenami a Wardami by expić tam ms/ed od 1500-2200~ później lajtowo można expić na wardach. [wiem bo grałem takimi lvlami profesjami magicznymi]. O wprowadzeniu jakiegoś itemka można by było pomyśleć ale o takim, który blokowałby obrażenia fizyczne czyli zadawane te od wardów o np.20%. Ale nie wiem czy byłaby możliwość zrobienia tego tak, by nie biło się wtedy w ms/ed 20% mniej z axe/cluba/sworda.
Nao - f.Vulpes (Otaku)
12-02-2012, 11:53
Człowieku ogarnij mózg...
Myśli że jakby dodali nowy resp "słabszych" wardów to expiły by tam same MS i ED - dodanie nowego oznaczało by ze ten obecny byłby w ogóle nie potrzebny...
OGólnie jestem na nie, bo to idiotyczne.
Drogi kolego który założył ten temat dla twojej informacji takich tematów było sporo a ich autorem w większości byłem ja i znam już rezultat UW DLA KNIGHTA
Oczywiście popieram cie i będę za
a co do WARdów dla ms/ed jestem na nie napisałeś że ms/ed wchodzić moga na respa dla ek/rp a ek/rp dla respa dla ed/ms będzie wchodzić i co teraz?
wyjdzie na to samo
...:::PLAGENZENHO:::....
12-02-2012, 12:37
500mln hp?to minos ma 20mln hp a wardy maja miec 25x wiecej?:DD
chodziło mu pewnie o 500000
1st R. Boonek
12-02-2012, 12:52
Człowieku ogarnij mózg...
Myśli że jakby dodali nowy resp "słabszych" wardów to expiły by tam same MS i ED - dodanie nowego oznaczało by ze ten obecny byłby w ogóle nie potrzebny...
OGólnie jestem na nie, bo to idiotyczne.
A umiesz kretynie czytac? inne profy niz ed/ms nie moglbyby wejsc ;|
#t
jestem tylko za tym zeby to uw oslabic, zmniejszyc dystans
xxxElteserxxx
12-02-2012, 13:32
Ogarnijcie lepiej to gówniane uw dla knighta z którego zrobiliscie rp bo to smieszne ze w tym momencie knight bije tyle co ed/ms z maxa+uw żenada.
W tym momencie 1600 ek zabija 2000 ed/ms solo więc to chyba coś nie halo jest?
Topic#
Ogarnijcie uw.
Juz sie wypowiadałem ale powiem jeszcze jedno bo niewiem kto mi skasował temat w sprawie przesadzonych hitów ek z uw PRAWDA W OCZY KOLE????????????????????????
John Cena
12-02-2012, 14:23
A umiesz kretynie czytac? inne profy niz ed/ms nie moglbyby wejsc ;|
#t
jestem tylko za tym zeby to uw oslabic, zmniejszyc dystans
Jestem tak samo jak boonek za osłabieniem ekowi uw ,ale zwiększył bym trochę exura vite rp bo ucha on się za mało...............
a ja jestem za niczym, ek i rp są gównianymi profesjami ,do 1500 lvla dostają baty od ms/ed. A co do wardów to raczej nic nie zmieniac , mają bardzo mało hp w stosunku do expa jaki dają więc są w sam raz , jedynie mozna z nich loota polepszyć.
Kaziu Extreme
12-02-2012, 14:50
Wystarczy zrobc nowego potwora pod ed/ms.
Moim zdaniem to idiotyczna propozycja, skoro i tak ludzie będą tam wchodzić, a ekipa nie będzie pilnować powyżej 220 osób czy ktoś z innych profesji tam siedzi. Nie mają na to czasu nawet i starają się łapać botów ze zgłoszonych raportów (czasem i sami chodzą) nie wiem, w sumie nie obchodzi mnie to. W każdym bądź razie wątpię, że ekipa się na to zgodzi, bo i tak to kolejne wyzwania dla nich, a zamiast twojej propozycji to zrobić nowego potwora dla nich i po sprawie, ja jestem na nie.
Takanori~
12-02-2012, 15:45
Jedyne co byłbym w stanie przełknąć to dodanie nowych respów dla ms i ed, ale tylko wtedy gdyby na wardy miały wstep profesje takie jak ek/rp, a na te nowe ms/ed.
Dragon Slash
12-02-2012, 17:35
Z każdym twoim kolejnym postem na forum zastanawiam się czy mam się śmiać czy płakać : /
Weź wyłącz komputer czy coś takiego ;x
Zarexoholik?
12-02-2012, 18:46
Wardy są dobre dla wszystkich profesji, tylko, że siła knighta jest przesadzona. Nie trzeba robić nowych mobów, wystarczy osłabić knighta. Wtedy balans w pvp i w expieniu na np. wardach, będzie istnieć.
Tomek Soyer
12-02-2012, 19:10
Drogi Szymonie xd, jak większość wyżej wypowiedzianych się graczy jestem za osłabieniem uw dla ek, a dlaczego to chyba nie musze pisać. Co do tych wardow to myśle, iż robienie nowego respu dla ed/ms i podział dwóch respów dla rp/ek i ms/ed jest troche bezsensu i przede wszystkim to w ..uj roboty. Myślę, że fajnie by było delikatnie powiększyć ten resp, gdyż nie jest on mały ale fakt faktem, że czasem nawet 1 warda nie znajde ŻYWEGO.
Oslabic uw, tyle! Reszta idiotyzm!! ;f
Osłabić UW + dodać nowy resp dla ms/ed ;)
Btw. Mam najta,a itak chce osłabienia go !
Nie wiem jak z wardami, ale widzę że powoli się zaciera różnica między profesjami magicznymi a ekiem.
1.
-Ms/ed wali główne ze spelli.
-Ek też
2.
-Ms/ed ma różne różdżki które uderzają z wiekszych odległości.
-Ek ma uw
3.?
Mam nadzieje trzeciego nie pisać.
junesongnow
16-02-2012, 04:31
a ja jestem za niczym, ek i rp są gównianymi profesjami ,do 1500 lvla dostają baty od ms/ed. A co do wardów to raczej nic nie zmieniac , mają bardzo mało hp w stosunku do expa jaki dają więc są w sam raz , jedynie mozna z nich loota polepszyć.
Ten pomysl z wardami raczej niee.
Ale uw jest do przerobienia bo to jest smieszne ze knight bije z uw tak jak z ruszczki 2-3sqm to full a 3sqm to i tak za durzo
N-series
16-02-2012, 21:44
Ten pomysl z wardami raczej niee.
Ale uw jest do przerobienia bo to jest smieszne ze knight bije z uw tak jak z ruszczki 2-3sqm to full a 3sqm to i tak za durzo
no ruzszczka i durzo heheheh
jak dla mnie wszystko ok gralem kazda profka , za to ms i ed maja silne ue , boze kup full eq i juz , trza miec full eq na ms/ed to wtedy inaczej sie gra
Lethornek
17-02-2012, 15:16
Rozpierdala mnie ten płacz jaki to ek jest zajebisty, najlepsze jest to że piszą to osoby, które grają teraz innymi profesjami ale jak się grało ek to płakali że ek dalej słaby xDD a teraz ? teksty typu " rp sie uCHa za mało " ;( beka z Was xD
Paul Diracu, mimo iż Cię nie lubię i sam gram ek, masz racje, uw to porażka i profesje magiczne nie mają szans na wardach, już nie wspomnę o jakimś trapie :/
wepster09
22-02-2012, 12:08
Ludzie ogarnijcie się... !
Ja myślę że każda profesja ma jakieś plusy i minusy.
Kto gra ms/ed to ma mega hity, jeżeli chodzi o rp/ek to znów mają dużo więcej hp(życia)...
Myślę że do każdej profesji idzie się przyzwyczaić. : )
Wiem z własnego doświadczenia. !
Zdecydowanie oslabic uw dla EK i zrobic respy wardów dla ed/ms
DarkCokolate
01-03-2012, 01:44
Wardy są dobre dla wszystkich profesji, tylko, że siła knighta jest przesadzona. Nie trzeba robić nowych mobów, wystarczy osłabić knighta. Wtedy balans w pvp i w expieniu na np. wardach, będzie istnieć.
Normalnie sie z toba zgadzam w stu procentach !! xd
#Topic
Podbijam tylko do tego ze mogli by w koncu cos zrobic z tym uw i zmniejszyć sile knighta bo to czołg :(
Takanori~
01-03-2012, 07:33
Sranie w banie... Rp najsłabszy, ale ja składam takie same lvl ek... Właśnie większe problemy mam z ms czy ed... Więc należy popatrzeć na pvp wszystkich profesji, a nie tylko ed i ms.
Nie, nie i nie. Jeszcze troszkę i trzeba będzie ulepszyc każdą z profesji, bo co niektórzy mają swoje widzi mi się.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.