PDA

View Full Version : Dzia? opinie/krytyka

xxxElteserxxx
12-02-2012, 14:45
Witam
Juz raz dzis juz pisałem temat w tym dziale ;* o przesadzonym hicie malee z uw dla ek ale nie o tym tutaj.
Czemu ktos mi skasował cały temat i nie dał sie wypowiedziec innym użytkownikom forum skoro nie łamał on żadnej z tresci regulaminu?
Czy was naprawde boli ta prawda ze balans jest nie ogarniety czy co?
btw ten dział jest chyba własnie po to żeby wyrazac swoja opinie na temat serwera czyż nie?
Zreszta jak ten temat tez pojdzie do kasacji to zostawcie to tak jak jest i dalej wmawiajcie wszystkim ed/ms ze nie mają pvp a nie jest to winą przesadzonego uw.
Zegnam

# Przepraszam bardzo ten temat nie jest o uw tylko o tym czemu ktos kasuje tematy nie dając mozliwosci wypowiedzenia sie reszcie ???????
Nie po to człowiek pisze posta 10 min żeby jakiś łebek który ma 15 lat i moda/cleana na forum go kasował.

Bardzo prosze o wypowiedzenie sie kogos kto ma jakąs pozycje na tym servie czy bedzie robiony balans czy dalej udajemy ze kazdy ms/ed ma słabe pvp i dlatego pada?

#Mieniu nie zapominaj ze boonek ,,kosił'' przed wprowadzeniem tego smiesznego itemu ;)

KaZeK
12-02-2012, 14:47
Wiesz dlaczego są usuwane? Po te wasze płacze były przerabiane milion razy.

Jarzombek v.1
12-02-2012, 14:51
Niestety to prawda :< wszyscy na Apo wiemy że to knight niestety jest najlepszy do pvp hah zaraz pod tematem ktoś napiszę że każda profesja jest dobra tylko trzeba umieć grać ^.- Administracja tylko zobaczy nagłówek i od razu temacik do kosza. :D

Sorc Aka Siochacz
12-02-2012, 14:53
Wiesz dlaczego są usuwane? Po te wasze płacze były przerabiane milion razy.

A nom racja, tyle płaczów i dalej to samo:o:o

Mieniu
12-02-2012, 15:24
Niestety to prawda :< wszyscy na Apo wiemy że to knight niestety jest najlepszy do pvp hah zaraz pod tematem ktoś napiszę że każda profesja jest dobra tylko trzeba umieć grać ^.- Administracja tylko zobaczy nagłówek i od razu temacik do kosza. :D

To prawda, ze każda jest dobra, wystarczy ogarnąć. Zobacz jak taki boonek kosił swoim ed :D

Takanori~
12-02-2012, 15:30
Ehh, temat został usunięty, ponieważ nic nie zostanie zmienione w tym kierunku... Tygrys napisał jasno, że według nich wszystko jest wporządku...

Vertix
12-02-2012, 15:49
Niektóre tematy są usuwana ze względu na to , że były już przerabiany tysiące razy, były odrzucone za każdym jednym razem i nie potrzeba więcej płaczu na ten temat. Jeżeli Ci tak zależy powinieneś napisać do moderatora, który zamknął Ci temat i pogadać z, nim, aby Ci go otworzył/przywrócił z kosza, za pewne powiedziałby Ci to samo co ja. :)

Miodek
12-02-2012, 16:26
Po 1 TAKICH TEMATÓW BYŁO WIELE a autorem byłem ja jeden nawet nie został usunięty a gdy wróciłem do tego kilka miesięcy po temat ekslodował
po 2 Temat z usuwaniem postów ? myśle ze dostałem za to bana ale w dziwnych okolicznościach zostałem odbanowany

Tutaj TEmat o UW
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=101221
a tutaj Temat o Usuwaniu Postów
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=103784

Zapraszami polecam <PRECZ Z UW dla EKA>><<<<

NIE MA SENSU ZAKLADNIA TEMATÓW I TAK NIe ZOSTANIE TO USUNIETE PONIEWAż
Tygrys gra EKiem ^^ i dla niego jest dobrze

Eklerq
12-02-2012, 16:29
Ja usunąłem twój temat, bo było wiele takich samych, z taką samą treścią. Tysiąc razy widziałem już temat o nazwie "Balans postaci", a w treści tematu - "Dlaczego knight, który nie jest profesją magiczna, bije najwięcej z ultimate weapon?!1/1//11?1oneone".

zamykam.