View Full Version : Debugi - Elfy
Witam, temat kierowany do was drodzy gracze i do Tygrysa.
Drogi Tygrysie, założyłem kiedyś podobny temat i pofatygowałeś się przerobić resp Elfów, a raczej usunąć zbędne krzaczki itp które podobno powodowały debugi.
Ale nic się nie zmieniło! Czasami nawet można odnieść wrażenie że jest ich znacznie więcej i to na respach nie tylko Elfów Executionerów ale także np Flamemaster i Assasin. Waste niekiedy jest na prawdę niesamowita.
Może warto np przenieść ten cały 'kompleks' w inne miejsce mapy?
#Myślę że warto wrócić do punktu wyjścia ze starym wyglądem respów gdyż nie ma żadnej poprawy.
#rumun
Grzeczniej człowieku, pisze bo ja żadnej różnicy nie widzę, debugi pojawiają się na schodach jak i na otwartej przestrzeni i mam je średnio kilka razy na lvl, wiec jest ich od zarypania, widać zresztą po mojej death list.
Sorc Aka Siochacz
12-02-2012, 16:54
Jak narazię to nie mam debugów na owym respie elfów dlatego że mapa jest tak jak by Tygrys dopiero co zaczął robić owszem może i są ale już nie tak jak wcześniej przez to że te krzaczki itp (pixele) powodowały debugi za każdym razem
ofc nic nie zmieniać.
#down
Racja jest i to sporo mniej ich niż przedtem.
Co ty piszesz czlowieku jest duzo mniej debugow odkad nie ma krzaczkow.
Błędy mogą być również przez zbyt dużą ilość potworów, a nawet obok siebie ich, nie muszą to koniecznie powodować krzaki, ależ jego cały teren. :)
wszystko jest okej, dobrze jest xd
Kimus The Master
12-02-2012, 18:17
Mi sie wydaje ze usuniecie krzakow przynioslo efekt na respie elf exe...
czesto nawet na calego taska nie mam debuga
Masz rację. Ogromna ilość debugów tam na wieżach. Nie wiem kiedy Tygrys ma zamiar to poprawić...
Gadalem z kumplem ktory obecnie tam siedzi i powiedzial, ze jest lepiej niz wczesniej... Wiec po co ten temat? ;/
Dodam też, że na Elfach Exe rzeczywiście zmniejszyła się ilość debugów.
Ale na Flamemasterach / Assasinach to porażka :).
Lethornek
12-02-2012, 19:41
Zbędny temat, jedni mają debugi a inni nie ? Skoro Twoja postać jest zbugowana to tam nie expij, jak dla mnie jest tam ok a spędzam tam sporo czasu.
Dziś expiąc jakieś 3 lvle miałem 390458039458309485093458039458 debugów , do ciężkiej ku.wy to są na prawde jakieś jaja. Oczywiście nikt czerwony nie odpisze, bo po co ;(.
Jarken a moja propozycja jest taka wyłącz to żałosne wosso i idź sprawdź na resp. Odkąd Tygrys ogarnął tego respa i przerobił go do prostego wyglądu nie miałem ani jednego debuga :)
Zarexoholik?
14-02-2012, 09:01
Nie biegaj tam ppm'em ani nie map clickuj, poruszaj się strzałkami/numeryczną - to w jakimś stopniu ograniczy debugi.
Nie umiecie grać? : | Siedziałem tam na Xixe i to dość dużo. Robiąc misje, expiąc, a przez ten cały czas miałem jednego debuga i to jeszcze przed usuwaniem dodatków. Bijcie dalej potwory na góra dół po drabince i dalej dziwcie się, że macie debugi. :)
Domcio Old
14-02-2012, 11:08
zgodze sie z Toba ze sa debugi , ale to przez to biegasz po przez PPM :/ , tez nie raz lapalem debugi tam . Tak samo jak biegasz na PPM na APO senja , by mogli sprawdzic te dwa tereny jeszcze raz a porzadniej ; p
Dziś sprawdziłem to ppm, i rzeczywiście. 4 lvle i tylko 1 debug!
Skoro tak, temat raczej do zamknięcia, choć będę jeszcze obserwował to zjawisko :D.:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.