PDA

View Full Version : zwiekszyc respawn

Analfabeta
12-02-2012, 17:47
Witam. Mianowicie mam taki pomysl by zwiekszyc respawn Ots Kingow MAGIC.
Skoro one sa niby^^ publicze a nie prywatne to przydalo by sie te respy chociaz troszke powiekszyc poniewaz nie da rady tam expic jak biegaja po 5 osob na respie. a Jak sie pisze ze zajete to ludzie maja wylane bo nie umieja uszanowac tego ze ktos byl pierwszy tak jak kiedys ...
Ta wyspa dawno nie byla zmieniana i by sie przydalo wprowadzic pare udoskonaleni na niej Jak mianowicie powiekszyc respawn Ots Kingow!
Pisac swoje Opinie...
A jak nikt niechce tego zmieniac skoro twierdzi iz respow ots kingow jest duzo!! to zrobic ten resp na magic prywatnym nie publicznym ... a za wbijanie komus na respa karac banem chociazby na 1 dzieni

Tak zgodze sie jest wiele respow ale jedyny taki pozadny to tylko na magic.Na cod biega po 5 osob to tam kinga znalesc nie mozna, na ev/can po 2 kingi to nie ma jak expic pozadnie gdyby je rozbudowali tak jak queeny kolo soni by bylo o wiele lepiej . a co do Ms/Orshow to na 401+lvl nie ma juz na to taska jak by na to taska dorobili to pewnie owe lvl na tym by expily.

Vertix
12-02-2012, 17:53
Fakt, że jest ich pełno, ale jednak wszystkie miejsca są zajmowane przez kilka osób i Ty właśnie jedynie możesz sobie chodzić jak po City i spoglądać na ich zabicia, przydałoby się zrobić 1 wielkie respowisko bądź 2-3 średniej wielkości, aby dla każdego starczyło, w tych czasach niestety są coraz nowsi ludzie jak to jest co dnia, ale, za to miejsca na respowiskach się kończą i Tygrys nie ma zbytnio czasu, zajmują się update i jak Tygrys odetchnie musimy go skłonić tym, ja oczywiście jestem na tak. :)

Tomek Soyer
12-02-2012, 18:22
Tylko na magic sa kingi? jest wystarczajaco duzo respow z kingami. Jestem na Nie

Kimus The Master
12-02-2012, 18:39
respow z kingami jest duzo nie ma potrzeby ich zmieniach...

Zarexoholik?
12-02-2012, 18:44
Jest tyle respów Kingów, że nie ma sensu dorabiać nowych. Jeśli kingi są zajęte to możesz iść na inne moby - orshe, czy msy.

Czarodziej Xardax
12-02-2012, 21:07
jest dobrze, jak by byly lepsze to 1k lvle by tam expily:confused:

Analfabeta
12-02-2012, 21:08
skoro nikt niechce zmieniac Owych respow Ots kingow to zrobcie je Prywatne a nie publiczne bo tam nie da rady expic w 2 osoby a co dopiero w 5 bo i tak sie zdaza.... a za wbijanie na respa surowo karac .... chociaz banem na 1 dzieni...

ozix
12-02-2012, 22:48
Zawsze możesz skoczyć na respa kingów na cyclopolis. Dosyć pokaźny i raczej tłumów tam nie ma z racji długiej drogi.

@topic.

Oczywiście na NIE. Respów jest wystarczająco, co ma powiedzieć taki 2k+ który porządnie może poexpić jedynie na Wardach których respów jest aż 1, a liczba osób tam biegających jest coraz większa.

1st R. Boonek
12-02-2012, 23:19
Jestem na nie, jak ci brakuje respa to idz na msy, albo cos innego... nie wszyscy musza expic na tym samym kiedys sie expilo po 1/2 kingi na jednym respie na evul i jakos nikt nie plakal.. a teraz wam sie od tej wygody w dupskach poprzewracalo

Felietonista
13-02-2012, 00:33
Byłbym za powiększeniem ale ots queenow w 2 zawsze razniej się expi :) kingi są spoko tyle ile jest starczy puki co

Arab
13-02-2012, 01:02
Do wyboru masz kingi - Magic, Cod, Cyc, Lost Island. Więc po co jeszcze rozbudować resp?

Rebgal 2
13-02-2012, 09:21
Przeciez kingow na mapie jest bardzo duzo..wystarczy to.Jestem na nie.

Mr Fsza
13-02-2012, 13:13
Nie może być wszystkiego w jednym miejscu bo było by to zbyt duże ułatwienie ;d . a kingów jest wystarczająco a jak ci się znudzą idziesz na jakieś inne które zabijesz .

Dinnedhel
14-02-2012, 07:14
skoro nikt niechce zmieniac Owych respow Ots kingow to zrobcie je Prywatne a nie publiczne bo tam nie da rady expic w 2 osoby a co dopiero w 5 bo i tak sie zdaza.... a za wbijanie na respa surowo karac .... chociaz banem na 1 dzieni...

Weź nie pier****, że w dwie osoby nie da się tam expić :/ jedna goni w prawo druga w lewo i na 400 lvl się spokojnie respią :)

Do wyboru masz kingi - Magic, Cod, Cyc, Lost Island. Więc po co jeszcze rozbudować resp?

Kingi na Lost ~ są od 650 lvl :) więc może o nich pomarzyć :)

@topic

Oczywiście jestem na nie :) jest tego w cholerę :) can / magic / cod / cyc / ev :)

First yuuhi
26-02-2012, 12:22
respow na kingi jest bardzo duzo to po co jeszcze je powiekszac? jak cie bija to tez ich bij nie expia tam 1,5k lvl zebys nie dal rady jestem na nie

Indu$
29-02-2012, 22:24
Wystarczająco duzo jest respów kingoow ... JEstem na nie