Zaloguj się

View Full Version : Jobs - misja

-Palldino
12-02-2012, 20:42
20:10 Jobs: Gratuluje, zaskoczyles mnie pozytywnie. Wykonales zadanie praktycznie bez mojej pomocy. Kolejne rowniez musisz zrobic niepolegajac na moich radach, bo niestety nie wiem, jak zniszczyc kolejny okrag. Znajdz napis wyryty na skale, on Ci pomoze.

Ktoś pomoże to zrobić? :p

Analfabeta
12-02-2012, 21:16
taki glupi chyba nie jestes ? idz i znajdz skale! nawet powiem ci gdzie jest zaraz za okregiem do zniszczenia kliknij na nim ppm+lpm albo tylko ppm i przeczytaj co tam pisz pomysl i zrob . wedlog tego wskazowek

-Palldino
13-02-2012, 07:39
no a co dalej co tam ma wylac ?Xd
07:36 Gdy z oka okregu plyny rozmaite wydobyc dane bylo mistrzowi Elfickiemu;jeden plyn, jak szafir, zagrozil mu srodze.Kwas ten nieznany spalil wargi jego - mistrz upadl bezwladnie i zginal, na drodze.Mistrz, gdy ginal, wylal ciecz z powrotem, okrag zamarl, a mistrz, rzucil sie ku niemu.Tu owa opowiesc sie konczy, co Elfa spotkalo nikt nie wie.Stan tu, zrob to samo, szybko, wierze w ciebie.

Xelix
13-02-2012, 08:15
Gdy z oka okregu plyny rozmaite wydobyc
Weź pustą fiolkę i pobierz z okręgu płyn

jeden plyn, jak szafir,
Pobieraj aż wydobędziesz płyn koloru jak szafir

Mistrz, gdy ginal, wylal ciecz z powrotem
I to wylej na okrąg.

-Palldino
13-02-2012, 15:35
kk thx a ta misja ? to jest jakis uklad czy losowy?

15:34 Jobs: Wiec IDZ! Raz na 30 sekund musisz uderzac w elementy podlogi, na zmiane: biale i czarne! ZACZNIJ OD BIALEGO, JAK SKONCZYSZ -UZYJ DZWIGNI!

Shervolia
13-02-2012, 15:41
Musisz klikac na kafelki, raz bialy, raz czarny- nie musisz czekac dokladnie 30 sekund zeby kliknac w nastepny, mozesz co kilka sekund xd

#Przy wejsciu jest dzwignia- jak na nia klikniesz to bedzie napisane jaki 'kafelek' masz kliknac

-Palldino
13-02-2012, 15:44
Musisz klikac na kafelki, raz bialy, raz czarny- nie musisz czekac dokladnie 30 sekund zeby kliknac w nastepny, mozesz co kilka sekund xd

ale jakie omg ;p jak zle klikne to mnie wyjebie ;o

@@
dobra juz wiem jak ;p