View Full Version : Sztos 2 [2012]
Zarexoholik?
13-02-2012, 11:38
Są chłopaki, jest zabawa! "Sztos 2" to kontynuacja kultowej komedii Olafa Lubaszenki, w której "nie spoczną nim nie dojdą" między innymi Borys Szyc i Cezary Pazura! Tylko w tym filmie zobaczycie, jak się podrywa na dużego fiata i jakie miłosne katastrofy przydarzają się zbyt pewnym siebie facetom. Czy Pazura (Synek) i Szyc (Janek) przekombinują i zaliczą wpadkę na robocie? Jeśli tak, to czy dobra "nawijka" uratuje im skórę? Prawdziwie męskie kino odpowie w końcu na pytanie: co ma zrobić facet, gdy sparzy się na gorącej kobiecie! W "Sztosie 2" o dobry humor widzów zadbają również: Bogusław Linda, Jan Nowicki, Edward Linde-Lubaszenko, Bartłomiej Topa i w zaskakującym wcieleniu - Janusz Józefowicz.
Ocena na FilmWebie 5,2... Strasznie słaba! Byłem na tym filmie i śmiało mogę napisać, że jest świetny, a nawet lepszy niż pierwsza część. Obsada jednym słowem zajebista - aktorzy z takich filmów jak - Chłopaki nie płaczą, czy Poranek kojota!
Zaraz sobie obejrzę, to napiszę swoją ocenę ;D
#down
zalukaj.tv płacisz sms 3.66zł i przez tydzień możesz oglądać tam ile chcesz filmów online.. mój ziomek ma obejrzanych 58 filmów w tygodniu XD nie wiem jakim cudem, ale ok
#top
a co do filmu, pokazuje życie w czasach PRL, parę śmiesznych momentów, raczej bez większej fabuły, momentami trochę nudny, ogólnie spodziewałem się więcej, film trochę na minus
Old Shidishi
13-02-2012, 14:41
@up
daj link jak mozesz :D:D
Ryśku xD
13-02-2012, 22:10
Oglądałem ten film na zalukaj.pl i polecam.
Finderlow
14-02-2012, 09:51
Sztos I > Sztos II
tyle ode mnie.
Pierwszą część widziałem wiele razy i obok Wielki Szu jest to mój ulubiony film z Panem Janem.
Co do drugiej części to na pewno będę oglądał. Może dziś się sciągnie bo nie mam czasu na chodzenie do kina.
Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie przypadł mi Borys Szyc. Ogólnie jako aktor mnie nie przekonuje.
P.S. Widzę, że obsada w 60% z pierwszej części.
Kamor zabił Papkina
15-02-2012, 10:23
Ocena na FilmWebie 5,2... Strasznie słaba! Byłem na tym filmie i śmiało mogę napisać, że jest świetny, a nawet lepszy niż pierwsza część. Obsada jednym słowem zajebista - aktorzy z takich filmów jak - Chłopaki nie płaczą, czy Poranek kojota!
Nie opieraj się na systemie ocen ludzi siedzących na tym marnym serwisie XD
@t
ja dam 6+/10 miłe zaskoczenie,wkońcu lepsze niż nie jedna "komedia" produkowana w ostatnim czasie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.