PDA

View Full Version : [Forum] Odpowiedzi do komentarzy .

Mr Fsza
14-02-2012, 17:01
Nie wiem czy jest możliwość zrobienia czegoś takiego na tym forum ale chodzi mi o coś takiego by do każdego posta moglibyśmy się udzielić pod nim
oczywiście udzielanie się tak nie nabijało by nam postów
-> potem pisało by coś w sensie -> pokaż wszystko 10 odpowiedzi -

ma to swoje plusy bo uniknęło by to bezsensownego nabijania postów .

minusy ? mniej postów w danym temacie ; d.

bo jest tak że ktoś napiszę tylko to że zgadza się czyjąś wypowiedzią; p...

mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi .

Vertix
14-02-2012, 17:21
Ja trochę nie jestem w temacie zbytnio ? jak chcesz się udzielić do posta to po prostu co cytujesz, a jeśli chcesz więcej tych cytatów to sobie bierzesz Multi Cytat i odpisujesz użytkownikom. Jeżeli masz coś innego na myśli to nie wiem o co chodzi, bo w temacie tak piszesz o odpowiadaniu użytkownikom na posty, a więc tutaj również nie ograniczysz ich ilość. :)

Poiwo
14-02-2012, 17:56
a może zrobić tak jak pisząc w tej ramce kogoś posta nie nabijało by nam postów ;d ???

KaZeK
14-02-2012, 18:45
Po to jest forum, aby wyrażać swoje opinie/zdania.
Jestem na nie.

#Komik
Słuchaj pionie (inaczej niemożna Ciebie nazwać). Jeżeli nie umiesz dobrze skonstruować/dobrać kilku prostych a zarazem mądrych zdań/słów to już Twój biznes. Wchodzenie na forum to gra?! Cool story, bro! Jeżeli notorycznie nadużywasz wulgaryzmów na CB to w końcu dostaniesz bana, proste, nie? Jarać się pixelami? Boli Cię to że nie chciałem się wymienić? Proszę Cię.. Moderatora miałem - bo byłem na długim (trwającym 2 miesiące) stażu 'gównianego' nicku.

btw. Skoro to najgorsze forum to czemu tu siedzisz?! X D

Tutaj XD? Forum APO to zbiór noobow bez szkoly.

http://www.tibia-wiki.net/images/Green.JPGSethan/Caydon/Skeptikz has join the party.

Sethan
14-02-2012, 19:39
Po to jest forum, aby wyrażać swoje opinie/zdania.

Tutaj XD? Forum APO to zbiór noobow bez szkoly. Pisac mozna tylko pozytywne komentarze bo za negatywne dostaje sie warny.
Za napisanie przeklenstwa usuwa sie konta lub blokuje CB ;d
To jest wyrazanie swojego zdania ?
ogarnij, miales nie grac1

jarasz sie tym, ze miales barta przez 10 poziomow i moderatora na najgorszym forum? mazu ma lepszych modkow ;00000000000

Balibob
14-02-2012, 23:55
Tutaj XD? Forum APO to zbiór noobow bez szkoly. Pisac mozna tylko pozytywne komentarze bo za negatywne dostaje sie warny.
Za napisanie przeklenstwa usuwa sie konta lub blokuje CB ;d
To jest wyrazanie swojego zdania ?
ogarnij, miales nie grac1

jarasz sie tym, ze miales barta przez 10 poziomow i moderatora na najgorszym forum? mazu ma lepszych modkow ;00000000000

Negatywne w jakim sensie? Chyba wulgarne posty które są skierowane w poszczególną osobę powinny być usuwane co koleszko?
Jakiś poziom musi to forum reprezentować, nie?

Jestem na Nie, chyba nikomu nie zależy, aby mieć xx postów na forum.
Poza tym chcesz, żeby to forum jeszcze bardziej wymarło?! Właśnie niech będzie więcej postów, niech ludzie się wypowiadają.

Zarexoholik?
16-02-2012, 10:11
Co ci przeszkadza liczba postów? Przecież to tylko liczba, która świadczy o aktywności danego użytkownika. Czy ktoś ma więcej, czy mniej - jakie to ma znaczenie? Rozumiem, że są na forum trolle, którym przeszkadza fakt, że ktoś ma od nich więcej postów - śmieszne, ale prawdziwe.

Jeśli nie chcesz nabić posta/wyrazić zdania to po prostu nie pisz? Jestem na NIE.

1st R. Boonek
16-02-2012, 10:36
Bylem kiedys uzytkownikiem forum na ktorym cos takiego bylo i szczerze powiem, ze irytowal mnie ten spam.. wyglada to nie estetycznie i czasem ciezko sie polapac...

dlatego jestem na nie

Dideek
16-02-2012, 22:03
Coś aka facebook. :D
Zaznaczyłem tak,ale jestem na nie :| Mało estetycznie to wygląda ;s

Takanori~
17-02-2012, 10:55
Jeżeli takową funkcje można wprowadzić na tak starą wersje forum... To czemu nie ? Jestem na tak. :cool:

Ktoś II
25-03-2012, 12:26
Jestem na nie. Byłoby to kłopotliwe. Musiałbyś zapamiętywać jaka osoba i kiedy odniosła się ostatni raz do danego postu.
O co Wam chodzi z tą ilością postów? Dlaczego przeszkadza Wam to, że ludzie mają ich dużo? To jest forum i tutaj chodzi o to, aby jak najwięcej pisać ;)