Zaloguj się

View Full Version : problem z 9 kula

yakapushi2
14-02-2012, 20:17
Mam problem ze zniszczeniem 9 kuli. Otóż posiadam skull staff z 50 duszami executionerów, dochodzę do kuli i klikam na różne sposoby tym skull staffem na kulę ale nic się nie dzieje. próbowałem juz ponad 50 razy i nadal nic. Tymczasem jak brałem misje u rurika powiedział on - Rurik: Aby moc zniszczyc kolejna kule, bedziesz musial uzyc na nim przedmiotu skull staff, w ktorym znajduje sie minimum 50 dusz najsilniejszych z elfow! Szansa, ze zniszczenie kuli sie uda jest bliska jednejtrzeciej podczas kazdego uzycia!
o co w tym wszystkim chodzi i czy nie jest to czasem jakis błąd ??? Wie ktoś jak wykonać tą misję ? Podpowiedzcie jak mógłbym prosić.

KaZeK
14-02-2012, 20:26
A próbowałeś kliknąć bezpośrednio na okrąg (nie skull staffem)? Dla pewności możesz zebrać 51 dusz i kliknąć (:

#rumun

Rurik: Aby moc zniszczyc kolejna kule, bedziesz musial uzyc na nim przedmiotu skull staff, w ktorym znajduje sie minimum 50 dusz najsilniejszych z elfow!

Problemy z czytaniem?

rumun
14-02-2012, 20:52
Musi byc minimum 51 dusz inaczej nie ma opcji. Wlasnie robie ta misje ale juz 7 prob rozwalenia kuli i lipa dalej.

yakapushi2
14-02-2012, 22:34
dzięki, na razie nic nie wychodzi ale będę próbował dalej:o