View Full Version : [Forum] Jaki? b??d.
Witam.
Otóż jest jakiś błąd w Chatbox. Jednak piszę wiadomość, a czasami ona się wyświetla poniżej 3 odpowiedzi zamiast być jako świeża, czyli 1 wiadomość u góry, jednak ona mi się wyświetla na dole, tak samo jak ktoś inny napiszę również jest takowa wiadomość 3-4 wiadomości poniżej. Czy mogliby kolory czerwone to ogarnąć ? :)
moze poprostu masz chujowego neta i Ci tak mieli. Mi zawsze dobrze wskakuje ;p
moze poprostu masz chujowego neta i Ci tak mieli. Mi zawsze dobrze wskakuje ;p
Nie, nie mam. Jakoś tak mi od rana się dzieję, a poprzednio miałem wszystko dobrze, więc tutaj coś jest nie tak z chatboxem. Zresztą na pewno tego internet nie powoduje, ponieważ tylko na tym forum tak mi się dzieję, a korzystam z takich kilku pod tym silnikiem i takim samym chatbox. :)
Takanori~
18-02-2012, 14:13
Dzieje sie tak z powodu roznych godzin na waszych komputerach... Zauwazylem to juz predzej, ale nie zwrócilem na to uwagi.
Dzieje sie tak z powodu roznych godzin na waszych komputerach... Zauwazylem to juz predzej, ale nie zwrócilem na to uwagi.
Tylko, że kompa mam włączonego od jakichś 2 godzin podajże lub krócej. A poprzednio miałem przerwę 2 godzinną (+/-). Dzieję się tak ponieważ chatbox ma jakiś błąd w sobie, dziwne iż akurat jakiś czas temu siedziałem nawet cały dzień na kompie, bo nie miałem co robić, a na dworze tak zimno było, więc jednak to przesiedziałem trochę na serwerach, forum i tak dalej, ale tego błędu nie było. Dziś około 7 zauważyłem, że coś takiego zaczęło mi się w ogóle pojawiać, więc postanowiłem to zgłosić. Jednak nie wierzę, że mam słaby internet, bo tutaj nie chodzi o ilość MB's, a jakże cały chatbox, jednak tylko na tym forum tak się dzieję, więc dlaczego na innych takiego problemu nie mam ? za pewne tylko tutaj istnieje taki błąd. Skoro już mieliście takie sytuacje to nie oznacza, że macie słabego neta lub coś w tym stylu, najprawdopodobniej wtedy mielibyście ściny na forum i tyle. A jednak forum działa dość szybko, jedyny błąd jest na chatbox, oznacz działy jako przeczytane, ale z tego co mi wiadomo taki błąd jest od 2 lat, więc i także jego można poprawić, bo według mnie to lepsze niż czytanie zbędnych postów i wchodzenie specjalnie w takowy dział po kilka razy, aby ikonka "nowe posty" wygasła, także proszę również na to zwrócić uwagę, bo na pewno to każdy ma.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.