PDA

View Full Version : Pytanie i odpowiedz

Felietonista
19-02-2012, 14:11
Nie mogę się zdecydować czy coś takiego było by przydatne więc pomóżcie.

Zakładka dość widoczna z tytułem "Pytania i Odpowiedzi"
Prosperowałoby to na takiej prostej zasadzie że gracze zadawali by pytania inny gracze/GM by odpowiadali i te które są istotne, najbardziej potrzebne GM by dodawał do pytań najczęściej zadawanych.

Nie grałem 2 lata i takich pytań nasuwa się mnostwo grałem za to 2-6 lat temu i na wiele pytań potrafię odpowiedzieć:

Do czego służą łomy?

Jakie Questy są najbardziej potrzebne od wczesnych lvli? Santor, Ots Quest

Na czym najszybciej wchodzą poziomy od 1 do 200? kolejno:
Cyklopy, Hero, Dragony, Dragon Lordy, po 60lvlu Dark Lordy do 160 i Dracule.

Gdzie są najtańsze domki na facc?

Ograniczenie na pytanie mogłoby być długośći 100 znaków, odpowiedz tak samo.

Arab
19-02-2012, 14:30
Od tego masz kanał HELP.

dark lordy już można bić od 40 lvla do 120 i na dracule już można iść spokojnie

Dark Lordy można bić magiczną profą od 30 lvla z ringiem i leczyć się manasem na lajcie, ale powiedz mi, komu by się chciało siedzieć do 120 na nich ? Max do 100 ale i to jest nudne.

Czarodziej Xardax
19-02-2012, 14:31
Kończ juz pisać porpozycje ok?:confused::confused::confused:

i zajmij sie np. rl zyciem ; O

#Takanori~

Don't cry ; s

amik
19-02-2012, 14:42
dark lordy już można bić od 40 lvla do 120 i na dracule już można iść spokojnie

Takanori~
19-02-2012, 14:46
Kończ juz pisać porpozycje ok?:confused::confused::confused:

i zajmij sie np. rl zyciem ; O

A Ty wreszcie przestań zgrywać cwaniaka i wszech-wiedzącego.
@Top
Nie przeszkadzałoby mi gdyby takie coś powstało... Ale po co, skoro masz gc/help... Na forum też jest dział... Jak do mnie ktoś pisze pw też pomagam ile tylko mogę... Napewno da radę uzyskać odp. na pytanie i bez tego. TAK.

Zarexoholik?
19-02-2012, 16:21
Równie dobrze możesz zapytać kogoś z wyższym poziomem lub założyć temat w dziale Pomoc. NIE.

Mr Fsza
19-02-2012, 17:12
1-Masz poradniki na forum
2- Zawsze możesz się kogoś zapytać bo zawsze ktoś odpisze na kanale GAME-CHAT w grze

3- PO CO GMOWIE MAJĄ MIEĆ WIĘKSZY SPAM NA RR JAK I TAK PRAWIE NIGDY ICH NIE MA ?

1st R. Boonek
19-02-2012, 18:00
Od tego sa poradniki,watpie by sie komus chcialo odpowiadac na tak debilne pytania... samemu by mi sie nie chcialo wiec nie mam zamiaru skazywac na to nikogo innego XD

#jestem na nie

Felietonista
19-02-2012, 19:14
1-Masz poradniki na forum
2- Zawsze możesz się kogoś zapytać bo zawsze ktoś odpisze na kanale GAME-CHAT w grze

3- PO CO GMOWIE MAJĄ MIEĆ WIĘKSZY SPAM NA RR JAK I TAK PRAWIE NIGDY ICH NIE MA ?

Byśmy tą zakładkę naszymi pytaniami i odpowiedziami sami tworzyli, chodzi tu o to by te pytania odnośnie gry, serwera były łatwo/ogólnodostępne :)