View Full Version : Konkurs ots 7.6! Zamek Evul - Wyniki!
Z góry chciałbym wszystkich bardzo przeprosić (głównie uczestników konkursu) za tak długi czas oczekiwania na wyniki. Ostatnio nie miałem zbyt wiele czasu ogólnie na APO, prywatne sprawy... No ale cóż, dość wyjaśnień, przejdźmy do rzeczy.
Trudno było mi wybrać pierwszą trójkę, jednak w końcu musiałem to zrobić i jak już w temacie z konkursem wcześniej pisałem, do pierwszej trójki dostali się Japan Fighter, Tekonis i Oskarqq. Po przejrzeniu dodatkowo ich prac pod względem technicznym i nie tylko, zdecydowałem (długo nie mogłem się zdecydować nad miejscami 2 i 3, ale w końcu się udało):
Miejsce 1.
Tekonis (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=19525)
Miejsce 2.
Oskarqq (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=23227)
Miejsce 3.
Japan Fighter (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=27445)
Serdecznie GRATULUJEMY ZWYCIĘZCOM!
Mapa osoby, która zajęła miejsce pierwsze, znajdzie się już niebawem na mapie ots APO. Pozostałe dwie mapy, możliwe, że wykorzystam w innym celu ;)
ALE TO NIE WSZYSTKO! Każda osoba, która wzięła udział w konkursie (oprócz zwycięskiej trójki) otrzyma na pocieszenie po 3 dni PACC (o ile podała nick w swoim poście ze zdjęciami konkursowymi).
Pozdrawiamy i życzymy miłej gry!
Ekipa APO OTS
-Palldino
20-02-2012, 15:50
Tygrys moze powiesz teraz co z 8.4?
@top
gz?
Japan Fighter
20-02-2012, 15:51
Gratulacje dla tekonisa :)
Sasha Rookslayer
20-02-2012, 15:52
Gratki dla zwyciężców :D:D
1st R. Boonek
20-02-2012, 15:55
Heh no nie ma co, gratuluje wszystkim "wygranym" jak i tym ktorzy chociaz ruszyli dupe i wzieli udzial :]
Dzięki, gratulacje na wybranych :D I dla reszty również!!
John Cena
20-02-2012, 16:26
Gratuluje wygranym a szczególnie Tekonisowi i fajnie żę dodali 3 dni paca darmowego tym którzy brali udział
KUpie namelocka/ wszystkie poziomy. Pisac na postac Sarumar.
#Gz
Ja mam 2 msc i konto od 2010 :/
Gratuluję wszystkim zwycięzcom a szczególnie Tekonisowi :)
Gratuluję, na następny konkurs sam może się skuszę ;)
Lethornek
20-02-2012, 19:02
Gratulacje dla najlepszych ;)
No nie wiem, zostawię to bez komentarza. W końcu Tygrys zdecydował kto miał wygrac.
gratuluję, ciekawe kto zużyje namelock'a ^^
Gratuluję wszystkim którzy wygrali ;d..
Tygrys może teraz jakiś konkursik na rooku np ->
zamek wampirów chyba tak samo nie był zmieniany od początków apo ;d jedynie zostało dodane wyjście z draculi ; ) <- albo od razu całą tą wyspę zresztą jest mała, można też tam dodać w podziemiach nowe respy jakiś potworków w sensie [komnaty] bo tam nic nie ma oraz na północ można rozbudować mapę ; d
Chodzi mi o ten zamek -> http://armia.toproste.pl/mapa/?id1=4&id2=20&x=301&y=62&z=0&zz=7
bo taki kwadrat stoi xdd
Sasha Rookslayer
20-02-2012, 22:20
zamek wampirów chyba tak samo nie był zmieniany od początków apo ;d jedynie zostało dodane wyjście z draculi ; ) <- albo od razu całą tą wyspę zresztą jest mała, można też tam dodać w podziemiach nowe respy jakiś potworków w sensie [komnaty] bo tam nic nie ma oraz na północ można rozbudować mapę ; d
Chodzi mi o ten zamek -> http://armia.toproste.pl/mapa/?id1=4&id2=20&x=301&y=62&z=0&zz=7
bo taki kwadrat stoi xdd
Hmm, można było go rozbudować, ponieważ odkąd zmienili loota z Vampira, że nie wypada Vampirka to nikt praktycznie tam nie expi, chyba, że na Dracule chodzą, ale to żadko. Jestem hmm za zmianą potworów na zamku, może jakieś Respy nowe, albo cuś :P
Ale nie wiadomo czy wgl coś takiego się zmieni. Pozdro.
Spodziewałem się innych wyników, aczkolwiek gratuluje finalistą i w szczególności zwycięzcy ;) Powodzenia w dalszym mappingu, mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na tym zamku. Jeszcze raz gratuluje. ;)
DarkCokolate
20-02-2012, 22:35
Gratuluje zwycięzcą, chodz osobiscie mialam nadzieje na inne wyniki (: ale ciesze sie ze moj faworyt jest choć w 1st trójce (:
Gratuluje jeszcze raz!!
To może teraz jakiś konkurs mapperski pod 8.4 ?
To może teraz jakiś konkurs mapperski pod 8.4 ?
niby co da sama mapa na 8.42? XD jeszcze większe lvle
Japan Fighter
21-02-2012, 16:53
bo taki kwadrat stoi xdd
Podbijam. Jest sporo terenów, które są w opłakanym stanie (a na wszystkie ciężko będzie znaleźć czas) np ten zameczek z vampirami na rook, evul na >> od zamku (tam wszystko jest baardzo stare), senja, troszkę CAN/vol/ank. No więc mam nadzieję, że Tygrys wymyśli jakiś konkurs w którym da większe pole do popisu niż 50x50 sqm :p
Podbijam. Jest sporo terenów, które są w opłakanym stanie (a na wszystkie ciężko będzie znaleźć czas) np ten zameczek z vampirami na rook, evul na >> od zamku (tam wszystko jest baardzo stare), senja, troszkę CAN/vol/ank. No więc mam nadzieję, że Tygrys wymyśli jakiś konkurs w którym da większe pole do popisu niż 50x50 sqm :p
konkurs konkursem, ale spójrzmy na to, że takie rozrzucanie kcc, rang, namelocków też nie powinno mieć miejsca, możecie przecież zrobić coś sami dla siebie i podrzucić to Tygrysowi, nie za wszystko chyba muszą wam płacić?:D
_down
napiszcie pw z pytaniem, nóż odpowiedź będzie pozytywna?
Uwierz, że mapperzy z chęcią by robili dla samej chwały, tj. widzieć jak tysiąc osób podziwia przemyka przez twoje kawałki dziennie :>
Jednakże Tygrys pewno nie chce takich rzeczy :>
Gratulacje Wygranym :)
Jak i tym którzy nie wygrali ale złożyli prace ^^
Szkoda że mój zamek nie dostał się do 3 XD chociaż był niedopracowany za późno do roboty się wziąłem XDDDD
Chodź nie zdążyłem z nadesłaniem go w czasie :D
Japan Fighter
21-02-2012, 18:57
konkurs konkursem, ale spójrzmy na to, że takie rozrzucanie kcc, rang, namelocków też nie powinno mieć miejsca, możecie przecież zrobić coś sami dla siebie i podrzucić to Tygrysowi, nie za wszystko chyba muszą wam płacić?:D
_down
napiszcie pw z pytaniem, nóż odpowiedź będzie pozytywna?
Tak jak pisał Oskar. Ja nie biorę udziału w konkursach dla nagrody. Dla mnie (zresztą zapewne jak i dla każdego mappera) najlepszą zapłatą jest możliwość ujrzenia swojej pracy na mapie tak popularnego servera, "paczenia" jak przebijają się przez tą mapę dziesiątki ludzi. Ludzie którzy mappują pod 7.6 nie mają raczej szans wybić się na poziom APO (przynajmniej pod względem silnika, popularności). Ja (proponowałem pomoc), Oskar, Artis (również się oferowali) i zapewne wielu innych chętnie pomogło by Tygrysowi chociażby z edycją zapomnianych terenów, lecz Tygrys odrzuca wszystkie oferty pomocy. Tak więc jeżeli myślisz/myślicie, że bierzemy udział w konkursach na mapę tylko dla zysku to się mylicie.
Niedługo to na APO będzie trzeba wprowadzic custom clienta, bo rezerwuar itemów się już kończy :)
@edit
Moim zdaniem nie opłaca się robic żadnego konkursu dla 8.4. Takie jest moje zdanie.
Ja chciałbym po gratulować tym, którzy starali się dostać jak najbardziej na miejsce króla. Choć nie wyszło, jednak znaleźli się nieco lepsi mapperzy. Tak, więc gratuluję dla zwyciężonych.
Gratulacje dla zwyciężców :):D
wszystkie mapy byly swietne. Oczywiscie gratuluje wygranym.
gratuluję wygranemu oraz wszystkim nagrodzonym : )
Gratuluję Wszystkim, oraz dziękuję za gratulacje, tak jak ktoś, wcześniej to powiedział nie robiliśmy tego dla korzyści, tylko dla pokazania się na Scenie APO oraz sama duma, z tego, że ktoś po twojej mapie będzie chodził.
Jeszcze raz dziekuję Wszystkim :)
fajnie gratulacje mogłem wziąć udział ale cóż;/;/;/
Także Gratuluje wygranym, liczę że inni gracze servera także docenią waszą prace.
Pozyczalski
23-03-2012, 21:44
To teraz może obsługa w końcu raczy aktualizować mapę...
To teraz może obsługa w końcu raczy aktualizować mapę...
już dawno zioom, w 1410 zrobił tygrysovaty, city, północ miasta [hi>evul] i trochę drogi na północny zachód, piss
Pozyczalski
24-03-2012, 10:30
Przecież wiem gdzie to jest tylko jak już musisz wiedzieć jaką mapę to na stronie servera.
Sorc Aka Siochacz
25-03-2012, 16:05
Zwycięzcą gratuluję, a co do zamku poszedłem do niego swoja postacią i strasznie nudno wygląda :(:(:(
@down
Masz racje, jeden lubi to drugi to, w przypadku moim to nie lubie:(
Autorowi tej pracy, dał bym 3/10 za chęć do pracy ;)
Zwycięzcą gratuluję, a co do zamku poszedłem do niego swoja postacią i strasznie nudno wygląda :(:(:(
Każdy ma swój gust pracy, jeden dodałby trawkę, a drugi wodę - to chyba logiczne. Jeśli dla Ciebie ten zamek jest nudny to trzeba było zrobić lepszy na konkurs i wgl się załapać na niego.
don wasyl
28-04-2012, 21:03
odświeżam dobry kąkurs propsuje ale kiedy update????
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.