View Full Version : Ma?olat / Ajron - Rap z boiska
Ryśku xD
20-02-2012, 22:15
Małolat / Ajron - Rap z boiska
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iZzsBvd4ScQ#!
Niepublikowany wcześniej klip Małolata i Ajrona do utworu Rap z boiska z albumu "W pogoni za lepszej jakości życiem".
Zarexoholik?
21-02-2012, 10:02
Chyba pierwszy jego kawałek, który przesłuchałem do końca. Ostatni wers zjebany.
Świetny kawałek tak samo jak i cała płyta. Szkoda, że album strasznie niedoceniony, a uważam, że chłopaki dobrze pojachali i zagrali swoją życiówkę :)
tak samo uwazam jedna z plyt ktore mozna spokojnie nazwac klasykami i jedna z najlepszych jakie sluchalem a ten track imo najlepszy z tej plyty mimo autodissa w 1 wersie
Tumanbuga
21-02-2012, 16:17
Podbijam pod 2 posty wyżej , album jeden z lepszych jakie słyszałem również i często wracam do niego. Klip nic specjalnego chociaż fajnie jest zobaczyć młodszego Małolata , Pezeta i Onara , kojarzy mi się bardzo z "Powiedz na osiedlu". Zastanawia mnie też tylko gdzie się podział Kafar ze swoją zwrotką?
Mi jakoś nie przypada dla mnie słaby kawałek słaby bit nie da się tego słuchać nawet .
Jedna z lepszych płyt jakich słuchałem. Track konkretny, klip pasuje do klimatu utworu. Zastanawia mnie dlaczego go wcześniej nie publikowali... ?
Jedna z lepszych płyt jakich słuchałem. Track konkretny, klip pasuje do klimatu utworu. Zastanawia mnie dlaczego go wcześniej nie publikowali... ?
w okresie wydawania plyty malolata przymkneli moze klip nie byl dokonczony, nie spodziewali sie takiej popularnosci plyty. z tego co ktos tam pisal to klip moze byc krecony na 2x czyli dokrecona czesc niedawno
Kawałek mi nie przypadł go gustu, jakoś taki "pusty" :confused:
Tak jak ktoś tam napisał, małolata zamknęli i dokończyli klip teraz:>
oczywiscie prosik :)
Niuchacz
23-02-2012, 20:54
W chuj lubię rapsy Małolata
wtedy bez kitu małolat ;d ma lepsze tracki od tego
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.