View Full Version : Szukam dwarfów do misji
Witam, szukam osoby które są dwarfami i nie byli zabijani bądź osoby, które chca być dwarfem(10kcc u Doctora) - jest to jedna ze stu misji na Ultimate Weapon. Płace 5kcc. Pisać tutaj lub trioxriu
00:24 Zabiles Balibob! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 15 krasnoludow.
00:33 Zabiles Dizzer! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 14 krasnoludow.
00:44 Zabiles Leonidaas Junior! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 13 krasnoludow.
Wszystko good, polecam! ;)
Właśnie skorzystałem z oferty Trioxriu i mogę go polecić w 100%!
RekruT #21
21-02-2012, 00:46
Nom spoko wszystko :) Polecam .
23:04 Zabiles Arceus! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 12 krasnoludow.
Zapraszam do skorzystania (:
11:38 Zabiles Pall Dagger! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 11 krasnoludow.
11:52 Zabiles Dikkus! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 10 krasnoludow.
11:54 Zabiles Gosiunia! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 9 krasnoludow.
Polecam :)
Jestem szczęśliwa 10'tką widzę XDD
Gropper Pally
22-02-2012, 11:56
Wszystko ok. Polecam! :)
13:38 Zabiles Tarnawa pall! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 8 krasnoludow.
-Palldino
22-02-2012, 13:42
kk misja done :) polecam
mam dwarfa, jakiś 60 knight chyba. xd zaraz napisze
mam dwarfa, jakiś 60 knight chyba. xd zaraz napisze
To napisz bo jadłem obiad XDDDD
14:38 Zabiles Aitec! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 7 krasnoludow.
14:42 Zabiles Jonsson! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 6 krasnoludow.
15:15 Zabiles Faamous! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 5 krasnoludow.
15:47 Zabiles Royal Bolts! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 4 krasnoludow.
16:04 Zabiles Sztuczniak! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 3 krasnoludow.
16:07 Zabiles Onvil! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 2 krasnoludow.
16:12 Zabiles Harde! Mimo wygladu, jego serce zostalo wyczyszczone ze wszystkich cech krasnoluda! Musisz zabic jeszcze 1 krasnoludow.
Wszystko ok polecam
@aitec
dałem się zabić, dał kase. wszystko wporzo
Oczywiście, że polecam gościa jak najbardziej:)
16:22 Jobs: Wykonales zadanie! Teraz mozesz zniszczyc okrag.
Dziekuję, stracilem jakies 80kcc na ta misje, temat lock XD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.