Zaloguj się

View Full Version : [Administracja] Ci?g?e ?amanie regulaminu wymienników przez Benn'a.

Sasa666
21-02-2012, 20:59
Jak każdy wie, jedno konto nie może zostać wymienione kilka razy w miesiącu. Niedawno Benn wymienił postać Bekas Nylon,który był wymieniany w lutym. Dziś ponownie popełnił ten błąd wymieniając Sztuczniaka.

Administracja poinformowała mnie, że o tym pierwszym przypadku wiedzą... Dlaczego więc nie było żadnych konsekwencji i ta osoba dalej wymienia, i dalej łamie tą zasadę? Czy Benn ma jakieś szczególne uprawnienia jako wymiennik?
Proszę o wypowiedź ze strony administracji.

Panek Kitara
21-02-2012, 21:01
Tak to jest jak się bierze 15sto czy tam 16sto letnie dziecko do wymian tyle w tym temacie.

ELTON DZON

KaZeK
21-02-2012, 21:02
Zasady wyznaczone odgórnie jego najwyraźniej nie dotyczą. Benn ma swój świat (:

Dla ciebie tibia to caly swiat/zycie?

Nie, gra MMO w którą pogrywam.

Benn nie akceptowal regulaminu wiec wymienia jak chce/ za ile chce.
Nie pasuje ze wymienia wczesniej, idz do Sciexa bez szkoły...

Skoro nie zaakceptował 'regulaminu' to nie ma czego szukać na 'posadzie' wymiennika. Zasady są wyznaczone przez Tygrysa, dlatego MUSI się do nich dostosować albo bye bye.

A kto na APO nadaje sie na swoja pozycje poza Mortiisem/Tygrysem?
Na pewno Caav?

Santano, Magik, Mc Maciek.

moze dlatego, ze benn wymianial kilka miesiecy temu gdy nie bylo regulaminu?

X czasu temu zrezygnował z tej posady, teraz ponownie ją przyjął i obowiązują go obecne zasady.

Adasik
21-02-2012, 21:06
Od razu wiedziałem, że ta osoba jest nieadekwatna do tej pozycji! Na stos z nim!
@top
Jak się nie nadaje to wiecie co z nim zrobić!

Sethan
21-02-2012, 21:07
Zasady wyznaczone odgórnie jego najwyraźniej nie dotyczą. Benn ma swój świat (:
Dla ciebie tibia to caly swiat/zycie?

Od razu wiedziałem, że ta osoba jest nieadekwatna do tej pozycji! Na stos z nim!
A kto na APO nadaje sie na swoja pozycje poza Mortiisem/Tygrysem?
Na pewno Caav?

\/moze dlatego, ze benn wymianial kilka miesiecy temu gdy nie bylo regulaminu?
Tygrys duzo pisze malo robi.
Mialy byc wymiany co miasiac a daje pozwolenia kazdemu, wgl po co napisal ten regulamin?

#xixe
14:24 Xixe: peh
Ja juz po gimku ;))))

Sasa666
21-02-2012, 21:10

To jakim cudem Benn został wymiennikiem nie akceptując regulaminu wymienników, na dodatek dostał pozwolenie od Tygrysa, który stworzył zasadę wymian raz na miesiąc obowiązującą wszystkich wymienników?

Sciex
21-02-2012, 21:17
Przy pierwszej pomylce Benna zwrocilem mu uwage ale teraz to juz jest troche smieszne ze po paru dniach ponownie popelnil ten sam blad. Mam nadzieje ze tym razem Tygrys cos z tym zrobi...

Bez akceptacji regulaminu stworzonego przez Tygrysa nie ma mowy o zadnych wymianach:confused:

Ty lepiej w koncu ukoncz gimnazjum i dopiero pisz o kims;)

#xixe
14:24 Xixe: peh
Ja juz po gimku ;))))

Nie wiem po co tym smiesznym hotem spamujesz jezeli to nie ja napisalem te slynne slowo "peh":( a gimbude to Ty dopiero zaczynasz.

Miodek
21-02-2012, 21:18
Hmm Benn ?skąd on sie wziął wiem o jego istnieniu od 3-4 dni? nie wiem po Ch**Y on nam tutaj

Benn
21-02-2012, 21:29
Ehh szkoda gadać, , ten Sztuczniak na gg pisał, że ma pozwolenie od Tygrysa na wcześniejszą wymianę, potem powiedział, że za 20 min będzie, w tym czasie robiłem wymiany i zapomniałem o tym. Po prostu oszukał mnie, ale cóż mój błąd, miło było.
Narazie

Zarexoholik?
21-02-2012, 21:36
Dlaczego wszyscy tak się do niego przyczepiliście? On jest jeszcze dzieckiem, popełnia błędy jak każdy. Nie powinien ponosić jakiejś tam ciężkiej kary za swoją głupotę tylko coś lekkiego - np. wywalenie go z 'ekipy wymienników'. :)

Takanori~
21-02-2012, 21:57
Każdy popełnia błędy... Ale owszem, to jego wina i jego nie dopatrzenie. Za to powinien ponieść konsekwencje...
\/ patrz podpis \/

Ferrum
21-02-2012, 22:00
Dobrze, wystarczy. Popełnił błąd. Administracja jak będzie chciała to zabierze głos, ja zamykam bo tworzy się niepotrzebna spina już.

Tygrys
24-02-2012, 09:00
Cóż, wbiłem dopiero teraz (znowu nie było mnie 2/3 dni :/) i widzę znowu afera... Widać, nie wytrzymacie beze mnie bez jakiejś afery...

Porozmawiam z Benn'em na ten temat, mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni, bo choć pisał do mnie na gg o tym błędzie, to nie bardzo zrozumiałem. Porozmawiam jeszcze z nim i zobaczymy. Jednak myślę, że kolejny błąd w tak krótkim czasie nie obędzie się bez odpowiedniej kary... Czy odbiorę pozwolenie na wymiany? To się również okaże później, choć na tak dramatyczne kroki się nie porywam.