View Full Version : Darmowy Ban
Witam,chciał bym zacząc od tego że dostałem nie słusznego bana,za to że pisałem "Dam item za zaufanie".Nikogo nie oszukałem wręcz przeciwnie dałem to eq,za wygraną.Lecz dostałem bana za destruktywne zachowanie.To jest jakiś żart?!?!
Creatynka
22-02-2012, 20:23
Polecam przeczytac regulamin :)
Regulamin[/B] (http://www.armia.toproste.pl/regulamin)']Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.
To chyba wszystko wyjaśnia.
zapewne chciałes oszukac więc bardzo dobrze ze cie zbanowali.
Takie gadanie typu "dajem fri itans za załufanje" ma na celu tylko i wyłącznie oszustwo , jakiegos biednego 12 letniego noobka.
A regulamin to jakaś lipa , jak sobie kupiłem dajmy na to p armor to chyba mogę sobie z nim zrobic co mi sie podoba , czyt. sprzedac za 1kcc , wrzucic do wody , czy dać noobkowi , wkońcu to moj armor...
Oszukac zaj*** sobie czymś w łeb,dałem sporo itemów.Widząc ciągle piszące osoby "Daje itemy za zaufanie"i nic nie robiących sobie z tego gm/st.GRATULUJE !
Logiczne, że ban słuszny...
Rozdawałeś itemy za darmo... a to jest akurat karalne :confused:
Don't Cry
Nastepnym razem przed zalozeniem takiego tematu napisz raport w grze (CTRL + R), abym wiedzia co mam kasowac na forum.
Domyslam sie, ze jakis raport pisales... Polecam takze na forum poszukac "jak napisac poprawnie raport" - nie odpisuje na te blednie napisane.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.