View Full Version : [Forum] Jak cytowa? wiadomo?ci? - Poradnik!
Zauważyłem, że wiele osób ma problemy z cytowaniem wiadomości, więc postanowiłem napisać ten poradnik.
Aby zacytować kogoś wiadomość są dwa sposoby, jednak ja przedstawię ten pierwszy bo na pewno każdy używa właśnie jego a nie ręczne dodawanie nazwy jak i numeru postu.
http://i43.tinypic.com/1zyknxt.jpg
Tak jak pokazałem na screenie : Klikamy na "Quote" i mamy cytat danej osoby. Niżej możemy dać odpowiedź co do tego posta.:)
Również jeżeli ktoś będzie chciał zacytować jakiś tekst czy cokolwiek innego a nie wie jak to zrobić, wytłumaczę.
http://i39.tinypic.com/k1p8j8.jpg
Przed napisaniem naszego posta klikamy ikonkę którą pokazałem na screenie i już możemy pisać jako cytat. By zakończyć wystarczy kliknąć dalej za [/QUOTE] :)
Ryśku xD
22-02-2012, 22:23
Właśnie nie mogłem tego ogarnąć.
Dzięki ! :rolleyes::rolleyes:
Facepalm. XDDDD
Poradnik fajowy,przyda się nowym
9/10
o czlowieku, dzieki, ze nauczyles mnie cytowac!
1st R. Boonek
23-02-2012, 12:04
zapomniales wspomniec o "multi cytacie" xd
8/10
http://i43.tinypic.com/vxnmsx.jpg
Takanori~
23-02-2012, 12:46
Wszystko ładnie pokazane, nie ma do czego się doczepić.
9/10
o czlowieku, dzieki, ze nauczyles mnie cytowac!
To naprawde dziala!!!!
TuRoczeK
23-02-2012, 15:12
Wielki + dla Ciebie, że zrobiłeś ten zacny poradnik!
Nigdy wcześniej tego nie umiałem.
10/10, brawo!
O, fajnie nauczyłem się cytować czyjeś wiadomości. Może zrób poradnik jak zmienić styl forum jeszcze albo jak wejść na forum.
Dzięki, na pewno się przyda! Wszystko ładnie opisane!
Dzieki!! nie wiem co bym bez ciebie zrobil!! 10/10 :)
Bardzo dobry poradnik. Na pewno bardzo się przyda :confused:
Reput leci :o
sqlterpa
24-02-2012, 15:48
a gdyby to nie on napisał ten poradnik, tylko jakiś no-name to od razu by poleciały wyzwiska pod jego adresem i spina na maksa ;), no ale zupelnie inaczej wyglada poradnik gościa który siedzi tutaj od początku, niż kogoś nowego!
@nono ten, fajnie, przyda sie :)
Widzę ktoś zrobił poradnik specjalnie dla Sethan'a! Dzięki!
#t
Każdy idiota potrafi zacytować czyjąś wypowiedź (są tutaj wyjątki), lecz na pewno komuś się przyda ;)
Dzięki! Teraz już wiem jak cytować posty! Zawsze o tym marzyłem.
Tak serio to facepalm jak patrze na takich troli, którzy nie potrafią korzystać z forum i nie potrafią cytować, przyda im się ten poradnik. 9/10
a gdyby to nie on napisał ten poradnik, tylko jakiś no-name to od razu by poleciały wyzwiska pod jego adresem i spina na maksa ;), no ale zupelnie inaczej wyglada poradnik gościa który siedzi tutaj od początku, niż kogoś nowego!
Sam nawet nie myślałem, że jestem taki ceniony. Dzięki za miłe słowa. Fajnie, że jestem taki znany XDDDDD.
Szczególnie dla niego zrobiłem.xd
Tak serio to facepalm jak patrze na takich troli, którzy nie potrafią korzystać z forum i nie potrafią cytować, przyda im się ten poradnik. 9/10
Czy mamy na myśli tą samą osobę?;b
@nono ten, fajnie, przyda sie :)
nie zobaczyłeś, że połowa osób tutaj wypowiedziało się ironicznie bo tego poradnika nie można nazwać poradnikiem, bo wątpię, żeby ktoś nie umiał cytować, a na pewno takich osób jest bardzo mało. No, ale dla idiotów się przyda ;D
#t
Każdy idiota potrafi zacytować czyjąś wypowiedź (są tutaj wyjątki), lecz na pewno komuś się przyda ;)
Milo, ze w kazdym poscie o mnie piszecie.
Dzieki.
Ciekawy poradnik. :D Ja tam umiem cytować, ale z tego co widziałem to wielu osobom się przyda. ;]
Lethornek
07-03-2012, 13:57
To chyba najdłuży poradnik ;D
Doceniam prace, 10/10 xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.