View Full Version : Za?alenie ws. licytacji i wy?aczonego serwera i strony.
Dzis o 22:15 kończyła się jedna z licytacji domku. Serwer padł koło 22 chyba. Strona także. Chciał bym prosić administrację o przedłużenie licytacji domków o dobę.
Proszę się ustosunkować do mojej prośby.
Czekam także na opinie innych na ten temat.
bekas nylon
22-02-2012, 22:25
Też czekałem żeby licytować ten domek i nagle wszystko padło...
Mam nadzieję, że zostanie to wyjaśnione. Również dołączam się do prośby o przedłużenie licytacji, w innym razie będzie to nie fair. W końcu licytacja to licytacja powinna trwać do końca i każdy powinien mieć prawo licytacji.
Pech, inny domek mozesz licytowac.
to jest restart
to nie jest restart - serwer padł
to jest restart
#up
BYŁEM ONLINE I JAK BYK BYŁO NAPISANE "RESTART SERWERA SERWER ZOSTANIE WYŁĄCZONY ZA 5 MINUT RESTART POTRWA 10-15 MINUT" : O
Zarexoholik?
22-02-2012, 22:30
Specjalnie tego nie zrobili.
btw. GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
*straciłeś możliwość licytowania
btw. GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
jezeli serwer a strona to dla ciebie to samo to gz, bo watpie zeby licytacja odbywala sie np. w depo
@t
podbijam wypowiedz autora
Jasne, kolego ale zauważ ze strona padła, jak ktoś wcześniej napisał "licytacja nie była w depo" :]
Strona zazwyczaj nie pada, jeżeli padła, należy nam się rekompensata w formie przedłużenia licytacji o jedną dobę.
Serwer nie padł, tylko został zrestartowany. Przykro mi, ale nie da się przedłużyć czasu licytacji, gdyż domek został już przypisany do jakiejś postaci.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.