PDA

View Full Version : Sprawa domków- jaka? kpina?

Anonimowy
25-02-2012, 10:36
Siema.
Wiem, odszedłem z apo, ale to co wy robicie mnie śmieszy -.-
Kochany James przyjął ode mnie zgłoszenie o domkach, których właściciele nie logowali się miesiąc, dwa, nawet dłużej. Wchodzę ostatnio na stronę serwera, patrzę dodane chyba 8 domków na licytację, sprawdziłem na serwerze, a domki, które ja zgłaszałem dalej nie ruszone. Oferowałem swoją bezinteresowną pomoc, chciałem sam zrobić dla was listę domków 'opuszczonych', ale powiedzieliście, że wszystko jest sprawdzane pół-automatycznie. To jaki wy macie system, że ja latając pół godziny znalazłem z 15 domków i znajdowałem później kolejne, a wasz system pracował 3 tygodnie(tyle minęło od wiadomości, że wszystko jest sprawdzane) i znalazł tylko 8 domków. Dałem wam do zrozumienia, że brakuje czegoś, co by automatycznie takie domki wrzucało na aukcję, ciekawe czy to zrobicie. Pewnie mi napiszecie, że nie macie czasu na kontrolę, bo pracujecie nad update. Dopóki nie zobaczę efektów to nie uwierzę :] Tłumaczenie, że macie "rl życie" też trochę mnie bawi, bo z serwera czerpiecie korzyści materialne i raczej nie małe. Wątpię, żeby Mortiis jako jedyny dostawał z tego siano :]

Orson_Pall
25-02-2012, 10:42
Ale koles jestes ciemny... skad mozesz wiedziec, ze ktos nie logowal sie na zadna postac na koncie? Nie mozesz. Mozesz sprawdzic tylko, czy ktos sie logowal na postac, na ktorej jest domek, a to nie od tego zalezy, czy ktos zachowa swoj domek, czy zostanie on mu odebrany

Domki na terenie facc usuwane są po 1 miesiącu braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.

(...)przynajmniej jedną postać na koncie.

Soi
25-02-2012, 10:48
@up
Blagam cie... Nie znam osoby ktora by chociaz raz w msc nie wchodzila na wszystkie swoje chary, zeby chociaz zobaczyc czy nadal "zyje".. + domki sa w 60-80% na main charach. :|
Tez zauwazylem, ze duzo domkow stoi praktycznie pustych... zastanawia mnie jedynie dlaczego nie odbieraja domkow jakims noobom ktorzy kiedys kupili domki i tylko tyle ze loguja co msc zeby im nie przepadl a z nich nie korzystaja bo stoja puste :/

Dragon Slash
25-02-2012, 10:53
Może się loguje z innych postaci?Pomyślałeś ??

Xzaz!t
25-02-2012, 11:04
To jest APO! Tu regulamin łamie "inny" regulamin.
Sprawiedliwości nie było, nie ma i nie będzie ;)

Viseq
25-02-2012, 11:06
Dokładnie tak jak moi poprzednicy. To, że Ty znalazłeś, że ta postać się nie logowała nie oznacza, że nie logował się na inną postać na koncie. Proponuję czasem pomyśleć zanim zrobisz bezsensowny temat.

Anonimowy
25-02-2012, 11:08
Jeślibym tego dokładniej nie sprawdził to bym nie pisał, a więc nie mówcie mi, że ktoś się logował na inne postacie :]

@Down
Ty jesteś mało ważny, serwer powinien być dopracowany. Nie muszę mieć dostępu do acc, żeby to sprawdzić. Jeśli Cię nie stać na domek to nie moja wina :<

SoniQ
25-02-2012, 11:21
Jeślibym tego dokładniej nie sprawdził to bym nie pisał, a więc nie mówcie mi, że ktoś się logował na inne postacie :]

widze ze masz dostep do wszystkich acc skoro tak piszesz!XD

domki sa malo wazne wiec nie ma potrzeby takiego sprawdzania

Takanori~
25-02-2012, 11:45
Może administracja ma racje ? Może wszystko jest wporządku ? Może nie potrzebnie chcesz pomóc ? Może administracja nie chce twojej pomocy ?!
Tak jak ludzie pisali... Wystarczy logować się na jedną postać z konta... -.^ i po co się tak spinasz ? ...

James
25-02-2012, 14:11
Sprawa jest jasna i prosta. Domki które nie zostały wyczyszczone, z jakichś powodów nie mogły zostać wyczyszczone. Jest kilka możliwości:

-ktoś loguje się regularnie na daną postać
-loguje się na inną postać na danym koncie
-ma pacca wykupionego na xx dni

To że domek stoi pusty a Ty sprawdzisz że właściciel nie logował się od 2 miesięcy, nie daje Ci upoważnienia do stwierdzenia że powinien być on wyczyszczony. Zajmij się grą, a takie sprawy zostaw Administracji, bo nie wiem dlaczego wiele osób przyjmuje błędne myślenie, że ktoś chce dla was źle, lub zwyczajnie wam nie sprzyja.

Tygrys
27-02-2012, 12:58
Dorzucę swoje 3 grosze...

Zgadzam się z wypowiedzią James'a.
Dodam również od siebie, że dysponujemy listą (spisem) domków, które powinny zostać wyczyszczone i przeznaczone na licytację, jednak tą listę nie sprawdzamy co chwilę, a co jakiś czas. Czasem co miesiąc, czasem co pół roku - różnie bywa. Dlatego mogłeś znaleźć domki, które wg. Ciebie powinny zostać wyczyszczone.

Tak jak i James, radzę zająć się grą, a nam zostawić sprawę domków. Jednak rozumiem - chciałeś pomóc - nie Ty pierwszy i zapewne nie ostatni, ale nie trzeba ;)