Zaloguj się

View Full Version : Sala Wymian - Propozycja

dziq76pl
26-02-2012, 00:01
Witam, przejdę do sedna:
Moja propozycja polega na tym żeby na sali wymian można było kłaść więcej itemów bo np. jak ktoś chce sprzedać jakiś item za item + kasa to np. z kasą trzeba się ,,kłócić" żeby kolo dał kasę, a każdy ryzykuję, do tego jak ktoś np. kupuję kasę w większej ilości np. 5kcc to kładzenie po 10kcc main, 2sc rook może być troszkę wkurwiające. Więc wy piszcie co o tym sądzicie i jak macie jakieś minusy tej propozycji to piszcie, plusy oczywiście też ^^
Dodaje sondę

Takanori~
26-02-2012, 00:11
Fakt, jest to denerwujące... Lecz można tam położyć jeden przedmiot. Rozwiązanie to np. dodanie dwóch podstawek... Były by już 3. Hehs.

Demon
26-02-2012, 00:49
faktycznie, osobiście bym się wkurwił i próbował ojebać / dał się ojebać

Kimus The Master
26-02-2012, 00:55
Teoretycznie jest to dobry pomysł, ale czy w praktyce da się to wykonać?
Swoją drogą już ktoś kiedyś zapodał nam taką propozycje.. heh

DarkCokolate
26-02-2012, 01:00
od tego sa wymiennicy, maja w swojej 'ofercie' mozliwosc wymian rook - main ;o
moze to troche denerwujace ze nie siedza 24/7 przed kompem ale to tylko ludzie i tez maja swoje zycie...
ehh... ja byla bym ewentualnie za tym jesli byl by limit ilosci wymienianych items (np zeby mozna mylo wymienis 2x tyle co teraz i starczy) (:
zaznaczylam tak!

#edit
Lepiej bylo by jak mozna by np kłaść items w bp i otwierać/zagladac do niego z odległości oczywiscie i bez ruszania items w środku, cos aka funkcja trade xd

dziq76pl
26-02-2012, 02:13
@Dark
No tak są wymiennicy, no ale skoro istnieje sala wymian to nikomu się chyba nie będzie chciało dawać 1kcc ...

Splaxor
26-02-2012, 12:20
Była już taka propozycja bardzo dawno temu. Jestem jak najbardziej na tak, ale jak dla mnie prościej jest wprowadzić nową walutę, która wymieni 10 kcc na 1 czegoś tam. Wtedy nie trzeba modyfikować sali wymian.

Mr Fsza
26-02-2012, 15:04
tak była propozycja i nawet ktoś dał fotke jak to mniej więcej ma wyglądać .

Ale skoro robią teraz, że 100sc będzie się coś w tam zamieniać więc może zostać jak jest bo będzie nowa waluta.

Xzaz!t
26-02-2012, 15:39
Mogli by dodać jeszcze 1 miejsce na przedmiot, bo troszkę jest to denerwujące ;)

TuRoczeK
26-02-2012, 15:40
Dobry pomysł, jestem na tak.

Ale zastanawiam się, czy da się tak zrobić :d

Shaaizo
26-02-2012, 18:09
Co za dużo to nie zdrowo. Jeśli chcesz wymienić większą ilość itemów/kasy na raz to zrób to przez wymiennika. Z tego co widziałem to niektórzy też się tym zajmują. Jestem na nie.

~Bocianex~
26-02-2012, 18:33
Jak wymieniasz dużą ilosc itemow/rzeczy to proponuje zrobic to przez wymiennika ; latwo,szybko i bezproblemu ze ktos oszuka : )

@t TAK

Czepi
26-02-2012, 18:48
Często sie zdarza, że ludzie sprzedaja rookerki/demonki itp. za kase main.
Gdy nie ma wymiennika to ciężko wymienić/a gdy jakis jest, to dodatkowo trzeba płacić.

Najlepsza opcją jest dodanie nowej waluty, a co do tematu to tak. ;)

Magik
26-02-2012, 19:03
Jestem jak najbardziej na tak.
Jednak ja bym dał 3 kadzie, bo by ładniej wyglądało. :D

Widzę to tak:
http://i52.tinypic.com/iptyx2.jpg

Pomimo, ze wtedy zdecydowana wiekszosc byla na tak, nie zostalo to wprowadzone. Sadze, ze problem lezy po stronie technicznej - czyli jak to oskryptowac? Ale przyznaje sie, ze nie mialem do czynienia z tego typu rzeczami, wiec sa to moje czyste przypuszczenia. xd

Dinnedhel
28-02-2012, 10:20
Od tego masz wymienników :) Jestem na Nie :) 5sc czy tam 10sc to nie jest wydatek i każdego stać na to :)

Fobir
28-02-2012, 11:26
jak dla mnie jest dobrze jak jest :) tzw.. zostawić to i zająć się czymś lepszym :)

Bambucha Rook
28-02-2012, 13:01
Od tego masz wymienników :) Jestem na Nie :) 5sc czy tam 10sc to nie jest wydatek i każdego stać na to :)

jednak ta sala po cos jest? i wymienncy nie musza na tym zarabiac jesli mozna ja udoskonalic i nikt nie bd stratny?

#T
Zakladalem kiedys taki temat nawet Magik dodal ten sam ss co tutaj lecz administracja nic z tym nie zrobila? Czemu ? nie chcialo im sie albo jest jakis problem techniczny i sie nie da tego zastosowac

Tygrys
28-02-2012, 13:05
Propozycja była i nawet mieliśmy coś z tym zrobić, a konkretnie możliwość wglądu do plecaka na odległość, czyli byłoby widać co jest w plecaku, tym samym nikt by nie dał rady oszukać.

Mortiis chyba już nawet zaczął coś robić w tym kierunku, ale jak to później się stało, że przestał? Nie wiem... A szkoda, bo na pewno by się przydało.

Pogadam o tym z Santano, może on da radę to zrobić.

Indu$
29-02-2012, 22:16
Jestem na nie .... Niech bedzie jak jest ... Cieszmy sie ze wgl takie sale zrobili ... a jak nie bylo sali to kazdy pisal zeby zrobili sale a teraz jakies wymagania dzikie .... JESTEM NA NIE